Het Westerse onderspit!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #315


Voorbeelden van hoe Amerika en Europa ten onder gaat en Rusland omhoogVladimir Poetin tijdens zijn meest recente bezoek aan China/ Grigoriy Sisoev, RIA Novosti via de Kremlin website

De meeste Westerlingen stellen zich voor hoe de Russische president Vladimir Poetin in zijn kantoor in het Kremlin zit, handenwringend en tandenknarsend, nadenkend over de op handen zijnde verovering van heel Europa door Rusland. Tenminste, dat is het verhaal van de liberale elite. Zoals zo vaak het geval is, staat de werkelijkheid haaks op de pr-campagne in Washington. Laten we eens kort kijken naar wat de levende legende Poetin van plan is. Ik weet zeker dat velen verrast zullen zijn, schrijft Phil Butler.

De Pan-Azië verbinden

Als je het nieuws volgt over de ontwikkelingen in de nieuwe multipolaire wereld, is een reisverhaal via Travel News Asia misschien interessant. Volgens het nieuws heeft het Russische Aeroflot plannen onthuld om rechtstreekse vluchten te lanceren tussen Khabarovsk en Phuket, Thailand. Behalve het feit dat president Poetin in Chabarovsk is terwijl ik dit verslag typ, is de bestemming van de op één na grootste stad van Rusland in het Verre Oosten veelzeggend. Thailand, dat ooit een trouwe aanhanger was van de Amerikaanse hegemonie, beweegt zich nu meer in de richting van China, Rusland en waarschijnlijk de BRICS-landen. Ik noem dit als onderdeel van een belangrijkere trend.

Aeroflot kondigde ook de hervatting aan van vluchten naar Thailand vanuit Novosibirsk, Krasnoyarsk, Irkoetsk en Vladivostok, maar Khabarovsk is om verschillende redenen interessanter. De belangrijkste reden is dat de stad een toegangspoort is tot Noord-Korea en het Verre Oosten van China. Degenen die de ontmoetingen van de heer Poetin volgen, zullen zich herinneren dat Kim Jong-UN uit Noord-Korea afgelopen zomer een bezoek bracht aan faciliteiten in Khabarovsk, waaronder een fabriek voor gevechtsvliegtuigen. Kim kreeg ook een gedetailleerde rondleiding door de fabriek waar 5e generatie Su-57 gevechtsvliegtuigen worden gebouwd in Komsomolsk-on-Amur, net aan de rivier van Khabarovsk. Natuurlijk gingen de westerse media uit hun dak bij het vooruitzicht van een hernieuwde militaire samenwerking tussen Rusland en Noord-Korea. En terecht.

Toen het Russische bedrijf Aero-HIT, dat gespecialiseerd is in de productie van kleine quadcopterachtige drones, aankondigde dat het zijn maandelijkse productie in zijn fabriek in Khabarovsk aanzienlijk zou verhogen, moest ik meteen denken aan de wapenontwikkelingen van de Sovjet-Unie ver achter de frontlinies in WO2. Het productiemonster dat gericht was op Hitlers tanende nazi-strijdkrachten bleek een dodelijke spies te zijn. Ik verwacht dat we binnenkort hetzelfde kunnen verwachten aan het Oekraïense front. Geavanceerde straaljagers, hypersonische raketten, unieke marine ontwikkelingen en uitbreiding van de infrastructuur die alleen maar een nauwere onderlinge afhankelijkheid met de buurlanden in het Verre Oosten kan betekenen, moeten Amerika en haar pan-Aziatische bondgenoten verontrusten.

Poetin heeft de planning voor een grootschalige ontwikkeling van de Russische regio’s in het Verre Oosten versneld. Wat het belang van Chabarovsk betreft: de stad is niet alleen een grensstad en ontmoetingsplaats voor bevriende hoogwaardigheidsbekleders, maar ook een zich snel ontwikkelend en vooruitstrevend centrum. Toen Poetin in het gebied was, bezocht hij ook de Makatrovs’ Farm, een broeikascomplex in Chukotka dat het hele jaar door operationeel is. Dit project is een kassencomplex met meerdere verdiepingen voor het kweken van groenten in permafrost omstandigheden. Het is een van de vele nieuwe, innovatieve en mogelijk invloedrijke ontwikkelingen in deze regio van Rusland.

Een nieuw mekka voor toerisme en industrie

Weinig buitenstaanders weten veel over het Khabarovsk territoire, dat in de afgelopen tien jaar is uitgegroeid tot een technologisch industrieel centrum en gezegend is met meer dan 210.000 rivieren en meer dan 58.000 meren, zes natuurreservaten en bijna dertig toevluchtsoorden voor wilde dieren in de regio. Op cultureel gebied zijn er 720 federale en gemeentelijke instellingen voor cultuur en kunst, waaronder theaters, musea, een Philharmonie met een concertzaal, een circus, bioscopen en bibliotheken. Interessant genoeg is de toeristische sector van de regio nog lang niet volledig ontwikkeld. Het potentieel voor dit unieke Russische gebied is enorm. Ik wil hier opmerken dat de Verenigde Staten, de EU, Japan en zelfs Australië een dergelijk territoriaal ontwikkelingspotentieel niet hebben.

Het zogenaamde “Westen” is gewoon uitgeput en de heer Poetin is hard bezig om Rusland in veel sectoren naar de voorgrond te brengen. Daarom is de tussenstop van president Poetin in Chabarovsk tijdens zijn bezoek aan het Federale District van het Verre Oosten om de lang termijn plannen voor de ontwikkeling van het district te bespreken, nu belangrijk. Poetin had een ontmoeting met gouverneur Michail Degtyarev, die ook lucht- en ruimtevaartingenieur is. Bovenstaande ontmoeting met de leider van Noord-Korea benadrukt het strategische en economische belang van de verschuiving naar het oosten. 

Terwijl ik onderzoek deed voor dit verslag, zag ik dat Uzbekistan Airways ook rechtstreekse vluchten naar Khabarovsk gaat lanceren. Het nieuws dat Pacific Railway de ontwikkeling van de zeeterminal van Khabarovsk ondersteunt, is ook relevant. De scheepswerven van Khabarovsk zijn de grootste in het Verre Oosten van Rusland. Er zijn ook plannen om “slimme steden” te ontwikkelen in de regio vanwege de nabijheid van de innovatiecentra van China, Zuid-Korea en Japan. Verder zal het nieuws over de herstart van de productie van de Sovjet LCAC (landing craft air cushion) Murena op de scheepswerf van Khabarovsk de capaciteit van het Russische leger om personeel en voorraden te vervoeren naar afgelegen en onvoorbereide kustlijnen verder versterken. Het nieuws dat Aurora Airlines Khabarovsk Airlines onder zijn vleugels neemt, vertelt ons dat er gewerkt wordt aan verdere routenetwerken. Aurora heeft soortgelijke overeenkomsten gesloten met Jakoetië, Kamchatka Aviation Enterprise en Chukotka’s regionale operator, Chukotavia.

En in de VS?

Ik noem al deze civiele, technologische en militaire ontwikkelingen om, tenminste gedeeltelijk, te laten zien hoe Rusland snel vooruitgang boekt om alle mogelijkheden voor het Russische volk uit te breiden. Ondertussen reizen in mijn land de marionetten van het bedrijfsleven alleen naar een rechtbank of schudden ze handen met geesten op presidentiële verkiezingsbijeenkomsten. Precies op het moment dat de Amerikaanse binnensteden afbrokkelen, voeren Poetin en zijn mensen een door de NAVO gestimuleerde proxy-oorlog aan het westerse front, vechten ze tegen sancties die EU-bedrijven lamleggen in plaats van Russische, en vliegen ze naar het Verre Oosten van Rusland om slimme steden en ruimtehavens op te richten. Een laatste positieve noot is dat de regering van de heer Poetin de bouw van meer dan een half miljoen vierkante meter woningen in het Khabarovsk Territoire in 2023 heeft gefinancierd en ondersteund. Dit is een record voor de regio in de afgelopen drie decennia. 

Vanaf een spreekgestoelte in de buurt van het historische Valley Forge heeft president Joe Biden zojuist 6 januari herdacht door het “een dag van Amerikaanse schande” te noemen, waarmee hij de derde verjaardag van de gebeurtenissen in 2021 bij het Amerikaanse Capitool markeerde. Terwijl Poetin Rusland naar voren haalt, riep de huidige president van de VS Amerikanen op om samen met hem de Amerikaanse democratie te verdedigen tegen voormalig president Donald Trump. Hij vergeleek Trump ook met Adolf Hitler. Misschien was hij van streek toen hij hoorde dat het Pentagon hem drie dagen lang niet had verteld over de ziekenhuisopname van minister van Defensie Lloyd Austin. De duizelende Amerikaanse regeringsleider zal ook een onofficiële delegatie naar Taiwan sturen na de verkiezingen.

Op het internationale toneel zijn spandoeken te zien met de tekst: “Biden: The World Says Ceasefire” en “Biden: Stop Vetoing Peace” werden ontvouwd op het hoofdkwartier van de VN. En onze president maakt zich meer zorgen over miljarden en meer wapens voor Oekraïne en Israël dan voor zijn eigen dakloze, zieke of wanhopig arme medeburgers. De Verenigde Staten hebben zojuist het hoogste aantal daklozen in hun geschiedenis geregistreerd. Dus dat is het contrast. Dat is de werkelijke realiteit. Ik kijk uit naar uw commentaar.
©Phil Butler

Reactie.

Wat Phil Butler beschrijft is de opbouw van gebieden in Rusland die vroegen wat achtergebleven waren, maar nu volledig in de belangstelling staan wegens hun opbouwende economieën. En samen met deze economische opbouw is er ook grote aandacht voor de cultuur, voor de mensen die er wonen. We horen steeds meer dat mensen uit het Westen Poetin zijn gaan waarderen omdat hij zo goed voor de bevolking van zijn land zorgt! 

Europa gaat ten onder omdat ze bestuurd wordt door politici die niet goed voor het volk zorgen! Die niet voor de economie zorgen! Die niet voor een goede cultuur zorgen, maar slechts bezig zijn met een subcultuur in de vorm van “we vinden alles goed” waardoor veel mensen niet meer weten wat wat is. Er zijn nauwelijks regels meer die b.v. kinderen beschermen! Wanneer we dit aan politici overlaten hebben we eerdaags een wet die ouderen toestaat seks met kinderen te hebben. Want veel politici van Westerse komaf hebben hier al een ruime ervaring mee en worden hiermee gechanteerd! Wanneer seks met kinderen uit het wetboek van strafrecht verdwijnt, hebben veel ouderen een onterechte macht over kinderen.

Bij Poetin kan dat niet, die beschermt, samen met hun ouders Russische kinderen tegen deze geestelijk verwrongen seksuele roofdieren! 

Dit moeten wij niet willen. Wij moeten laten zien dat we onze kinderen hier niet aan willen blootstellen. Net als de boeren, moeten wij ook duidelijk maken wat we wel en niet accepteren. Daar hebben we recht op! We moeten onszelf beschermen tegen overheden die het niet goed doen. Dit hebben we nu meer dan 3 kabinetten Rutte nog nooit gedaan. En nu wachten we weer af wat we krijgen! Maar we moeten de nieuwe ploeg politici duidelijk maken wat wij willen!

WE WILLEN

Wij willen geen geld meer stoppen in de bodemloze put Oekraïne. We willen ook geen wapens en vliegtuigen leveren! We willen dat er vrede komt, iets dat door de Westerse politici steeds is tegen gehouden. We willen dat de vervuilende chemische vergiften in land en tuinbouw verboden worden. We willen dat de gezondheidszorg en ziekenzorg mensen werkelijk gaat genezen, in plaats van de symptomen te onderdrukken. We willen daarom dat er andere vormen van genezen de kans krijgen. Want gezondheid is een groot goed! We willen de volkomen uit de hand gelopen migratie stoppen en de meeste mensen terug sturen naar het land van herkomst! We willen dat er een eerlijker verdeling komt van de rijkdommen die we genereren door onze arbeid. We willen dat er minder belastingen geheven worden bij de laagstbetaalden. We willen dat de lonen van de laagstbetaalden omhoog gaan zodat minstens de geldontwaarding en de prijsstijgingen gecompenseerd worden. We willen dat zelfs de laagstbetaalden voldoende inkomen hebben zodat ze een normaal leven kunnen leiden en niet afhankelijk zijn van speciale potjes via de overheid! We willen dat al die mensen die niet werken, weer aan het werk kunnen, en dat deze banen niet worden bezet door goedkopere buitenlandse arbeidskrachten! We willen dat de EU minder invloed heeft op de soevereine status van Nederland. We willen dat Nederland veel minder betaald aan de EU!

We hebben nog veel meer wensen, maar daarvoor kan een nieuw kabinet aan de Nederlandse bevolking vragen welke wensen er nog meer zijn! Dan kan een nieuw gevormd kabinet laten zien dat ze er wel voor de bevolking is en rekening gaat houden met de wensen die deze bevolking heeft!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk