Europese Volks verraders!!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #314


SCHOK: Troepen van het Franse vreemdelingenlegioen gedood in OekraïneFrans Vreemdelingenlegioen/ davric /Wikimedia (CC BY-SA 3.0 DEED)

Toen Russische legertroepen weken geleden een hotel in Charkov, Oekraïne, troffen met een raketaanval, kwamen een aantal militairen om in dat hotel. Wat niemand wist tot vandaag was dat tientallen van die troepen van het Franse Vreemdelingenlegioen waren, en anderen waren actieve troepen uit Frankrijk, met “onbetaald verlof.” De Franse ambassadeur werd vandaag ontboden op het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken, schrijft Hall Turner.

Tijdens dat gesprek werd de ambassadeur gevraagd waarom troepen van het Franse Vreemdelingenlegioen en actieve troepen van het Franse leger in Oekraïne waren om tegen het Russische leger te vechten en waarom Rusland niet gewoon zou moeten verklaren dat Frankrijk oorlog voert tegen Rusland?

De ambassadeur had geen goed antwoord.

Hieronder, in een korte video, is te zien hoe de Franse ambassadeur het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken verlaat, schijnbaar behoorlijk boos, terwijl hij door de media werd bestookt met vragen over waarom Frankrijk troepen in actieve dienst naar Oekraïne stuurt. De ambassadeur gaf geen antwoord op de vragen van de media.

“Wat doen Franse huurlingen in Oekraïne?” vraagt RT aan de Franse gezant.

Hal Turner Redactionele Opinie

Opnieuw blijkt dat de landen van het collectieve Westen gluiperds en leugenaars zijn. Alleen deze keer zijn ze op heterdaad betrapt en plotseling heeft het luidruchtige Westen niets meer te zeggen.

Dit is heel eenvoudig: Als actieve militaire troepen van de regering van een land vechten tegen Russen in Oekraïne, dan is DAT LAND de facto in oorlog met Rusland.

Er is geen speelruimte.

Het feit dat NAVO-landen opnieuw betrapt zijn op het voeren van een oorlog tegen Rusland in Oekraïne, is geen verrassing. Er zijn talloze andere voorbeelden. 

Wat stuitend is, is hoe dit allemaal in het geniep wordt geprobeerd …. stiekem 

En DAT, dames en heren, is wat ONZE REGERINGEN in het Westen zijn: Achterbaks! Boeven. Vandalen die proberen de overhand te krijgen, denkend dat niemand het zal merken, dat het niemand iets kan schelen, en als iemand het wel merkt of iets kan schelen, durven ze er niets aan te doen omdat het de uitbarsting van de Derde Wereldoorlog zou veroorzaken.

Blijkbaar is het nooit bij de sukkels in de regeringen van het Westen opgekomen dat op de dag dat Rusland er eindelijk genoeg van heeft, ze hypersonische kernraketten KUNNEN lanceren om een einde te maken aan de regeringen van het Westen.

Blijkbaar maken de nitwits in de NAVO zichzelf wijs dat “Rusland het niet zou durven.” Op een gegeven moment zal Rusland zich misschien realiseren dat ze geen andere keuze hebben.
©Hall Turner

Reactie.

Volgens mijn informatie weet Rusland al langere tijd dat NAVO-soldaten vechten in Oekraïne. Er is aan het begin van deze terechte Russische inval al een Franse generaal gevangengenomen! Die zit nu gevangen in Rusland en wordt waarschijnlijk als troef achtergehouden!

Maar waar het in wezen om gaat is dat de Europese leeghoofden die nu aan de macht zijn hun bevolkingen in gevaar brengen door daadwerkelijk NAVO-soldaten via laffe en slinkse wegen mee te laten vechten. Het is zelfs verboden dat soldaten zich in buitenlandse dienst begeven om te voorkomen dat daardoor de “vijand “militair kan optreden! 

Dus hier heeft de Franse regering een grote verantwoordelijkheid ten opzichte van de Franse bevolking! Maar niet alleen soldaten van Franse afkomst vechten voor Oekraïne. Ook Engelse, Duitse, Belgische en Amerikaanse soldaten overtreden deze wetten. En ik weet zeker dat ik niet alle informatie krijg hierover en meerdere NAVO-bondgenoten hun soldaten laten vechten in Oekraïne!

Dus veel Europese burgers worden bewust in gevaar gebracht door hun regeringen. Het is dat Vladimir Poetin het hoofd koel houd en nog niets doet aan de flagrante schendingen van het militair recht door deze landen aan te vallen. Maar dan zou hij het spel meespelen dat de Westerse NAVO-bondgenoten graag willen, ons in een derde wereldoorlog storten. 

Maar wat doen wij, burgers van landen die bewust door hun regeringen in gevaar worden gebracht? Wat mogen en kunnen wij doen? Mogen of moeten wij het werk neerleggen om duidelijk te maken dat we niet pikken dat dit verder escaleert? Mogen en moeten wij de productie van wapens stoppen! Moeten wij eindelijk onze verantwoording nemen en maatregelen bedenken om dit te stoppen! Onze politici zijn niet van plan deze oorlog te stoppen! Waarom willen de Westerse landen, de NAVO-landen, deze oorlog verlengen?

Willen ze daarmee hun falen verbergen? Willen ze de afbraak in Europa, die ze gepleegd hebben, verbergen. Of zijn er andere motieven? Ursela von der Leyen, de koningin van het WEF, en voorzitster van de EU-commissie, doet haar uiterste best van Europa een autocratie te maken, die uiteindelijk zal leiden tot een dictatuur waarin de gewone burgers slaven worden van de systemen die het WEF wil invoeren. En de prangende vraag is waarom bijna al de politici van Europese landen het goedkeuren dat de landen van de EU hun soeverein zijn opgeven! 

Zal de hoop van veel Nederlanders die anders hebben gekozen dat brengen dat beter is voor de bevolking? Of wordt het weer nieuwe wijn van oude zakken! Zal er werkelijk een nieuwe wind waaien die de oude structuren omverblazen en voor Nederland en haar inwoners het soeverein zijn beogen? Ik denk dat Nederlanders die hun vrijheid willen behouden zelfstandig deze vrijheid moeten bevechten! Die komt niet vanzelf!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk