Deze film verandert je kijk op jezelf; “Who owns you?”


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #313


Als je de titel leest; “Wie bezit jou”, was mijn eerste reactie; “Ik zelf natuurlijk”. Maar al na een minuut bekroop mij een gevoel van onbehagen. Na slechts een dikke minuut was het duidelijk. Ook ik ben een slaaf, net als …


Deze korte documentaire illustreert de ware betekenis van zelfeigenaarschap en individualisme en benadrukt het belang van individuele rechten. De titel “Who Owns You?” lijkt op het eerste gezicht misschien vreemd, maar als je de hele film bekijkt, leer je waarom dat de belangrijkste vraag is die je jezelf op dit moment kunt stellen.


Ook ik ben een slaaf, net als iedereen, en om dat te veranderen scoort mijn rol als activist nog ruimschoots onvoldoende !!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk