Junta bitch Maxima.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #312


Het hoge elite woord is er uit: wij willen volledige controle over de mens en 8 miljard mensen op deze wereld vinden wij te veel dus gaan wij dit terugbrengen tot 1 miljard, dat gaan wij fiksen, oh en die miljard zullen niets bezitten maar wij wel!


Máxima ging tijdens het WEF uitje ongekend ver buiten haar boekje door wederom te hameren op het “gemak” van digitale ID waar ook de vaccinatiestatus aan gekoppeld kan worden. Deze Argentijnse Junta griezel komt uit een zeer foute familie maar het hele Nederlandse volk trapte in die nep traan tijdens haar huwelijk.

Al jaren en jaren worden we belazerd en niets is wat het lijkt, zal dit jaar nog blijken.

De NPO bericht dat er anderhalf miljoen Duitsers protesteren tegen de “extreemrechtse” AFD die miljoenen gelukszoekers willen uitzetten en een staatskrant heeft zelfs het woord deportatie gebruikt. Het woord deportatie herinnert de lezer aan de Tweede Wereldoorlog, dus de hersenspoeling is weer in gang gezet. Niets bij de MSM over de enorme stakingen in Duitsland tegen het vernietigende beleid dat nu in Duitsland gaande is. De torenhoge prijzen, het om zeep helpen van de economie en het bedreigde voortbestaan van de Duitse boeren met als garantie gevolg voedseltekorten hebben enorm veel mensen op de been gebracht. MSM spreekt over een paar duizend demonstranten die staken, het land lag plat.

FvD wordt weggezet als staatsgevaarlijk en extreem rechts, het alternatieve nieuws wordt weggezet als staatsgevaarlijk en extreem rechts. Rusland en China worden weggezet als een gevaar voor de westerse “vrijheid” en bij de NPO krijgt Rusland overal de schuld van.

Rusland wil oorlog, Rusland wil heel Europa inpikken maar wat ik hoor is een Poetin die herhaaldelijk zegt: ik heb geen belang bij het Westen, ik wil alleen mijn eigen grenzen bewaken en het Westen heeft zich bewezen als onbetrouwbare partners dus ik kan geen afspraken meer maken met het Westen.

En dat klopt, de belofte aan Gorbatsjov om niet verder op te rukken richting Rusland is een verbroken belofte. De Minsk akkoorden waren gebaseerd op een leugen. Poetin wilde bij de NAVO, werd letterlijk weggelachen door het Westen. Wie weet van de Maidan revolutie en de wreedheden van Oekraïners tegen de Russische sprekende inwoners.

Het is juist Amerika die Poetin wil afzetten maar dat lukt ze niet want deze man is een strateeg en heeft de banden versterkt met China en de Arabische landen. De BRICS.

Alle landen waar de grondstoffen liggen keren zich tegen Amerika en Europa want het regime change waar de Amerikanen al jaren mee wegkomen valt bij steeds meer landen verkeerd en flikkeren het Westen eruit. Zie wat Niger deed met de Fransen.

Oekraïne is nog steeds aan de winnende hand, volgens de NPO. Laat je niets wijsmaken, het is voor de Oekraïense bevolking een ramp daar aan het front. En natuurlijk zijn er ook verliezen aan Russische kant maar de doden in Oekraïne zijn extreem veel hoger.

Nauwelijks iets in de media over Epstein zijn lolita reisjes naar zijn eiland, maar wel als het in verband gebracht kan worden met Trump. Maar helaas lukt het ze niet want Trump is er niet geweest. Volop in het nieuws dat Poetin weeskinderen “deporteerde” naar Rusland, niets over bewijzen van kinderhandel op de meest gruwelijke wijze door Westerse elites!

En nu stond nummer één op de WEF agenda het grote gevaar van nepnieuws. De duivelse elite krijgt door dat hun verhaal steeds minder geloofwaardig wordt en komt er een echte journalist op ze af, zwijgen ze, want ja, voor Tedros is geen vraag te beantwoorden over het X virus die hij al volop aankondigt of de oversterfte die hij op zijn geweten heeft. Het kwaad kan je alleen uitvoeren zolang je geen vragen hoeft te beantwoorden. Daarom moet er gecensureerd gaan worden want ze kunnen steeds moeilijker op tegen het tegengeluid.

Zou Poetin alternatief nieuws gaan verbieden zouden de kranten er schande van spreken. Nu onze Euro regenten het gaan invoeren is het stil, muisstil.

DAAROM HET GROTE KWAAD ZIT BIJ DE ONNOZELE OF DUIVELSE JOURNALISTEN DIE GEEN FUCK GEVEN OM DE WAARHEID! HET GEVAAR ZIT HEM OOK IN DE MENSEN DIE DENKEN NIETS TE HOEVEN DOEN EN HET HARDNEKKIG BLIJVEN ONTKENNEN. ZO STEVENEN WE VRIJWILLIG AF OP EEN WERELDBEVOLKING VAN ÉÉN MILJARD SLAVEN!

De verkiezingen hebben wel duidelijk laten zien dat de massa het beleid van de afgelopen 12 jaar zat is, schudden met hun hoofd, stemmen PVV maar blijven kalm. Maar zeg iets positiefs over Poetin, dan vliegen ze op alsof ze gestoken zijn door een wesp van een meter.

MAAR HÉ LIEVER EEN POETIN LOVER DAN EEN PEDO LOVER!

Extreem rechts is tegenwoordig als je voor vrede staat of tegen woke bent. 
Extreem rechts ben je als je tegen de klimaat gekte bent.
Extreem rechts ben je ook als je voor het traditionele gezinsleven staat.
Extreem rechts ben je als je niet vrijwillig meewerkt aan het jezelf lek laten prikken aan al die vaccins die ze tegenwoordig in een uurtje in elkaar knutselen
Extreem rechts ben je als je FvD stemt. Vergeet niet, deze partij heeft de meest correcte, vriendelijke man binnen zijn partij: Pepijn van Houwelingen!

LAAT MIJ DAN MAAR LEKKER EXTREEM RECHTS ZIJN.

Invasie van gelukszoekers met behulp van westerse leiders, ook dit laat de staatstelevisie u niet zien!

Dus opdoeken de NPO met hun mis en desinformatie, daar wordt geknipt en geplakt!

Kill Gates wil honderdduizenden bomen begraven om zo klimaatverandering tegen te gaan.

Deze man is krankzinnig.

En nogmaals, deze krankzinnigen zullen de wereldpopulatie terugbrengen tot één miljard als wij dit niet stoppen. En het is te stoppen door zo min mogelijk boodschappen te doen bij supermarkten. Door te stoppen met ALLE vaccins!  Door te blijven betalen met cash geld en het pertinent weigeren van de digitale ID en de CBDC. Kan even heel erg lastig en hongerig worden maar zal uiteindelijk vrijheid en een veel beter en gezonder leven tot gevolg hebben.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk