Oorlog tegen ons


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #311


Klaus Schwab in gesprek met de voorzitster van de Europese Commissie Ursula von der Leyen op de Davos Agenda © WEC-McCrickard (CC BY-NC-SA 2.0)

Dit nieuwe jaar lijkt een slechte start te hebben gehad: natuurlijk waren er rond Kerstmis de gebruikelijke berichten over schattige ijsbeertjes of panda’s die geboren waren in een dierentuin op het noordelijk halfrond. De geboorte van een tweeling gevlekte hyena’s voorspelt echter niet veel goeds voor wat het jaar voor ons in petto heeft, schrijft Hans Vogel.

Onheilsprofeten beweren al een tijdje dat 2023 “het warmste jaar in de geschiedenis” is. Diverse financiële experts hebben gewaarschuwd dat het huidige jaar een economisch Armageddon zal brengen. Tot slot zijn er de geruchten over een op handen zijnde nucleaire uitwisseling tussen de VS en Rusland, die het einde zou betekenen van de beschaving “zoals we die kennen.”

Establishment media en staatskanalen hebben het publiek naar behoren gevoed met deze en andere alarmerende profetieën. Alles bij elkaar komt het neer op een gigantische PR-campagne om sympathie en acceptatie te krijgen voor de jaarlijkse bijeenkomst van het internationale misdaadsyndicaat dat denkt dat het de wereld regeert.

We hebben het natuurlijk over het World Economic Forum (WEF), dat van 15 tot 19 januari zijn jaarlijkse bijeenkomst in Davos hield en waar duizenden broeders en zusters in de misdaad een week lang zullen feesten, zuipen en ontucht plegen. Het lijkt erop dat het syndicaat zich zorgen maakt dat de controle uit zijn handen glipt. Natuurlijk hebben ze de gebeurtenissen niet in de hand, maar ze verliezen wel de controle over het narratief. Daarom is het motto van hun bijeenkomst in 2024 “Herstel van vertrouwen”. Dit is eigenlijk best grappig, want iemand bij zijn volle verstand zou nooit vertrouwen hebben in de mooie praatjes van een sinistere organisatie als het WEF. Niet alleen de voorzitter, Klaus Schwab, is een pathetische karikatuur, maar ook de andere medewerkers zijn nauwelijks minder belachelijk. Neem hun directeur, Saadia Zahidi. Blijkbaar niet meer dan een bimbo uit Pakistan, verklaarde ze dat de wereld meer bedreigd wordt door “samenzweringstheorieën” dan door iets anders. Het WEF heeft daarom besloten om “misinformatie” en “desinformatie” met alle middelen te bestrijden.

…het WEF steunde gretig het officiële beleid dat werd aangenomen tijdens de Grote Covid Show en het opleggen van mRNA-vaccins, die over de hele wereld miljoenen mensen het leven hebben gekost. 

Ondertussen is in veel delen van de wereld de opstand tegen het door het WEF gedicteerde beleid uitgebroken. Zoals verwacht zul je geen berichtgeving over deze gebeurtenissen vinden in de gevestigde media, waarvan vele officiële WEF “partners” zijn.

Nauwelijks een woord over de massale boerenprotesten in Duitsland die het land al een week lamleggen. De boeren kunnen rekenen op de steun en sympathie van de overgrote meerderheid van de echte Duitsers, die graag eindelijk een regering willen die hen vertegenwoordigt en niet vastbesloten is om de economie te vernietigen en het land te overspoelen met werkloze buitenlandse mannen die Duitse vrouwen molesteren. Nederlandse boeren hebben geprotesteerd tegen hun regering vanwege haar beleid om de uitstoot van stikstof en koolstof te verminderen. Gebaseerd op pseudowetenschap en hersenspoeling zal het leiden tot de vernietiging van alle landbouw in Nederland, met als gevolg de eliminatie van de resterende 10.000 onafhankelijke boeren. In Frankrijk zijn boeren al jaren woedend, tot wanhoop gedreven door de door de EU opgelegde bureaucratie en verstikkende regelgeving. Er gaat geen week voorbij zonder dat Franse boeren zelfmoord plegen. In Italië staat de landbouw op het punt te imploderen als gevolg van het beleid dat wordt gedicteerd door Brusselse eurocraten die geen flauw benul hebben van landbouw en de realiteit van het plattelandsleven. Het hoeft geen betoog dat de oorlog tegen de boeren ernstige gevolgen zal hebben voor de consumenten. In feite steekt hongersnood nu al de kop op.

Het is inderdaad raadselachtig waarom het WEF, dat eigenlijk een organisatie van grote bedrijven is, grote aantallen klanten zou willen elimineren. Toch lijkt het deel uit te maken van haar modus operandi. Per slot van rekening steunde het WEF gretig het officiële beleid dat werd aangenomen tijdens de Grote Covid Show en het opleggen van mRNA-vaccins, die wereldwijd miljoenen mensen het leven hebben gekost. WEF-partners Pfizer en Moderna zijn beruchte leveranciers van deze vaccins.

WEF-partners Google, Meta, LinkedIn en grote mediaconcerns hebben tijdens de Great Covid Show naar behoren ongewenste informatie gecensureerd en werken anderszins nauw samen met welke beslissingen er ook worden genomen. Met investeringstycoons, zoals BlackRock CEO Larry Fink en Carlyle baas David M. Rubinstein, in de Raad van Bestuur van het WEF, kun je er zeker van zijn dat alle beslissingen in het belang zijn van het grootkapitaal. 

Omdat Russische bedrijven schitteren door afwezigheid op de lijst van WEF-partners (hoewel Lukoil en Sberbank er in 2022 nog wel bij waren), kunnen we geruststellen dat het WEF in de eerste plaats het bedrijfsleven uit de VS en zijn belangrijkste kolonies in Europa en Azië (Japan en Zuid-Korea) vertegenwoordigt.

De bijeenkomst in Davos zal vier grote thema’s verkennen, waarvan het eerste “Veiligheid en samenwerking bereiken in een gebroken wereld” is. Met de massaslachting van Oekraïense kinderen, ouderen, vrouwen en gehandicapten die werden uitgezonden om tegen de Russen te vechten en Israël dat zijn buren holocaust, met EU-lidstaten die imploderen en VS-kolonie Ecuador, met zijn volledig dollar economie, die nu afglijdt naar een regelrechte burgeroorlog, is het niet verwonderlijk dat de deelnemers aan Davos bij dit thema zullen stilstaan. Zal dat allemaal goed of slecht zijn voor het bedrijfsleven? Dat is de vraag! Javier Milei, de nieuw verkozen president van Argentinië, zal ook in Davos zijn om gedetailleerde instructies te krijgen over hoe hij zijn onfortuinlijke natie weer veilig kan maken voor Amerikaanse investeringen en “democratie.

…de VS en hun imperium dalen af naar grootschalige waanzin.

Een ander thema is “Een langetermijnstrategie voor klimaat, natuur en energie. De hoi polloi zullen insecten, wormen en, God weet, misschien ook de overblijfselen van hun familie en vrienden moeten eten, zoals te zien is in de film Soylent Green. Gedwongen om in stedelijke concentratiekampen (15-minutensteden) te leven, zullen mensen, onder 24/7 bewaking, geen bewegingsvrijheid hebben en geen toegang tot de natuur. Hoe dit het bedrijfsleven ten goede zou komen is de vraag!

De andere thema’s (AI en het creëren van banen) worden er voor de goede orde bijgegooid en het is moeilijk in te zien hoe je tegelijkertijd AI kunt introduceren en banen kunt creëren. Veel, heel veel mensen zullen al ontslagen zijn voordat er überhaupt nieuwe banen beschikbaar komen. Misschien is dit waar de slachtpartijen in de Oekraïne, de Gazastrook, ziekte X en het anti-boerenbeleid en de verwachte hongersnood om de hoek komen kijken: veel mensen moeten worden geëlimineerd om ruimte te maken voor AI. Het WEF en zijn leden geven niets om mensenlevens, mensenrechten en burgerlijke vrijheden. Is er iemand die zich heeft uitgesproken over de moord op de Amerikaanse journalist Gonzalo Lira door de Oekraïense spionagedienst? Aangezien Oekraïne zogenaamd “westerse waarden” verdedigt, is het duidelijk wat die waarden eigenlijk zijn 

Ondertussen dalen de VS en hun imperium af naar grootschalige waanzin. Joe Biden blijft ons verbazen en maakt zo aan de hele wereld duidelijk dat de president van de VS NIET de lakens uitdeelt. De nieuwe Franse premier, een WEF “Young Global Leader” en homoseksueel, heeft zijn ex-“man” minister van Buitenlandse Zaken gemaakt, terwijl in Spanje een vrouw met het syndroom van Down in een regionaal parlement is gekozen.

Er was ooit een tijd dat het hebben van veel kennis van serieuze zaken een voorwaarde was om mee te dingen naar een openbaar ambt of om minister te worden. De juiste mensen kennen was zeker een vereiste, maar niet de enige. Er was een tijd dat ministers werden aangesproken met “Excellentie”. Dat was ook een tijd waarin bedrijven producten probeerden te maken die betrouwbaar waren en lang meegingen. In die tijd respecteerden gekozen functionarissen hun kiezers nog, die op hun beurt hen respecteerden. In die tijd werden niet alle politici gekocht door het bedrijfsleven. Bedrijven respecteerden hun klanten nog en klanten reageerden met merkentrouw.

Tegenwoordig willen politici meer dan alleen onze stemmen en belastingen en bedrijven meer dan alleen ons zweet en geld. Ze willen dat we in angst en ellende leven en ze willen ons doden.
©Hans Vogel

Reactie.

Kan je of mag je de figuren- want de benaming mens kan ik hier niet aan geven- als Klaus Schab, de Rothschilds, de Rockefellers, de von der Leyen, alle ministers en andere politici die hieraan medewerken, als moordenaars betitelen? Ze wisten dat de vaccins te gevaarlijk waren om in mensen te pompen! Ze weten dat ze Europa naar de afgrond duwen, ze weten dat de beslissingen die ze nemen beslissingen zijn die slecht zijn voor de mensheid! Maar die mensheid zelf doet ook niets! Ze laten zich laf naar de slachtbanken voeren, al zal die bestaan uit kou, dorst en honger! 

Maar omdat er geen openbaar ministerie is die hier iets aan wil doen, dat de politie en het leger nog steeds niet hebben ingegrepen, omdat de media nog steeds danst naar de pijpen van de machthebbers, kunnen deze figuren nog steeds doorgaan ons te beperken. Ja zelfs door te gaan met burgers te doden. Het is niet meer nodig dood te gaan aan de vaccinatie! Het is niet meer nodig dood te gaan door turbo kanker, hartfalen, bloedpropjes in hersenen of door het falen van je immuunsysteem! Daar is gepaste medicatie voor die te vinden is op Gedachtenvoer.nl. 

Wij burgers vertrouwen onze politici nog steeds, ondanks de waanzinnige lockdowns, ondanks de dwangmaatregelen, en ondanks alle beperkingen die ze ons hebben opgelegd! Wanneer de overheid aperte leugens verteld wordt dit door de massa geloofd. Wanneer een volkomen onbekend iemand de waarheid verteld, wordt dit afgedaan met, ach dit is een complotdenker, die hoef je niet serieus te nemen! Dat is de tendens! 

Nu zie je met eigen ogen dat steeds meer politici de benen nemen! Waarom doen ze dat? Heb je jezelf dit ooit afgevraagd? Ook de Europese politici zullen eerdaags aan de beurt zijn om vervangen te worden. Maar hierin is het zeer belangrijk dat burgers hun stem laten horen.
Het mogen niet alleen de Duitse boeren zijn die protesteren! De Nederlandse boeren moeten doorgaan met hun protesten, net als de boeren in Frankrijk. En de Europese bevolkingen moeten de boeren steunen in hun strijd! 

Wij moeten de Europese politici laten weten dat we het zat zijn, dat we hun beleid niet meer pikken, dat ze weg moeten. We willen eerlijke politici die hun best doen voor de bevolkingen van hun landen om hen een goede toekomst te garanderen.

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk