Kan ik nog ooit -normaal- ‘iets’ bespreken? Maar het moet [!]


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #310


Als het over gezondheid gaat moet het meer dan duidelijk zijn dat het uitstellen van een moeilijk gesprek geen optie meer is. De dood of ongeneeslijke ziektes slaan steeds meer onverwacht toe. Alarmfase #1 [!]


Als het gesprek gaat over Oekraïne en Rusland of over Israel, Hamas en het daaraan gekoppelde christendom gaat, dan zal je eerste een aantal geschiedenislessen moeten geven aan de aanhoorder van je betoog. De kans is groot dat je al voordat je bij je eerste standpunt bent aangekomen al dikke ruzie of meningsverschillen hebt omdat je steeds in de rede gevallen wordt door ingegraven standpunten en pure onwetendheid.

Spreken wij wel dezelfde taal tegenwoordig?

“NEE”, is het antwoord. De een zoekt en verzameld zijn nieuw actief zelf via de alternatieve media en de ander laat het nieuws voorschotelen door kranten, radio en TV. 

Mijn standpunt is dan ook, voordat ik welk onderwerp dan ook wil bespreken. Ik eerst zal moeten uitvissen of mijn toehoorder wel weet in welke mate en waarom journalisten allemaal, zwaar gekleurd nieuws brengen tot en met pure leugens. OMDAT, hun werkgever niet toestaat dat er een persoonlijke eerlijke verslaggeving wordt gedaan. De ‘baas’ staat dit niet toe.

Eerlijke -zich zelf respecterende- journalisten hebben hun oude werkkring al lang geleden verlaten en zijn andere initiatieven gestart.Als spreken zilver is en zwijgen goud
Worden dan de zwijgers minder oud

Zelf censuur

In 2020 ervaarde ik dat zelfs al bij de locale omroep waar ik twee muziek programma’s deed sinds 1993 en de gezondheidsradio / dotcomradio uitzendingen / podcast sinds 2008 deed. Ik mocht geen politieke / C19 gerelateerde onderwerpen meer brengen of ik mocht het aangeduide programma niet meer presenteren. Ik moest mij beperken tot muziek info en niets anders terwijl, … terwijl gek genoeg een behoorlijk aandeel van alle muziek protest liedjes zijn! Geen gesprek waarom ik dat vertelde, nee gewoon de botte bijl. Dat was na 24 uur bedenktijd voor mijzelf de beslissing om helemaal te stoppen na 27 jaar. Censuur is onmogelijk om daarna nog vrolijk je werk te kunnen doen terwijl je medemensen naar de afgrond ziet bewegen aan massa. 

De radio hobby en speciaal de voorliefde voor de Cajun en Zydeco muziek bracht me al snel na 5 maanden weer op de radio hier in Frankrijk. [zydecajun.radio.fm]

Met de protest manifestaties waar ik hier 41 maal actief aan heb deelgenomen draaide ik natuurlijk ook wel eens muziek die daar verband mee hield maar er werd mij geen strobreed in de weg gelegd. 

Vaccinatieschade bespreekbaar maken.

Omdat er weer een nieuwe ronde met vaccinatie waanzin aan zat te komen. Die signalen konden we natuurlijk al voor de zomer van 2023 zien aan komen. Het volgende hoofdstuk dient zich weer aan, en natuurlijk was ik actief op zoek naar een stukje gereedschap als binnenkomer. Ik hoorde het liedje van Eric Lindell; “Start a revolution in your heart” Een nieuwe tekst was zo geschreven met ook een couplet in de Franse taal.

Het liedje opgestuurd naar verschillende collega’s bij mijn oude omroep. Een enkele reactie, leuk liedje maar niemand heeft het ook maar een enkele keer gedraaid. En -niet verwacht- maar na vier weken ook nog geen reactie bij de Franse radio [?]  Ik heb nu de vraag weggelegd of we een gesprek kunnen hebben met de burgemeester – Maire de la ville – benieuwd wat de reactie gaat worden?

Zo zal iedereen zijn steentje moeten bijdragen op grote of kleine schaal of accepteren dat je mensen rond je heen ziek gaat zien worden, nieuwe vaccinatie rondes gaat accepteren en wellicht dood zal zien gaan.

WANT, ik geef niet op om mensen bij de scholen. 

* Een levend virus heeft nog nooit bestaan
* Besmettingen zijn dus een sprookje
* Vaccinaties waren altijd al kwakzalverij 
* Het mRNA vaccin was een Bio-wapen
* Gemaakt voor de eugenetica agenda 

* Het belangrijkste van alles is echter. Er zijn middelen om het immuunsysteem tot de tanden te te wapenen om -mogelijk- daar kan geen enkele dokter uitsluiting over geven- het leven van mensen met vaccinatie schade te verbeteren, verlengen of te redden [?]

Al de mensen die inmiddels al lang het vaccin vergeten zijn (weggedrongen hebben) lopen mogelijk nog steeds met een tijdbom in hun lichaam. Als niemand hen voor de gevaar waarschuwt gaat ook niemand zijn immuunsysteem wapenen. En dat wapenen is zelfs voor ongevaccineerden noodzaak weet ik uit de eerste hand omdat iedereen een functioneel vitamine en mineralen gebrek heeft weet ik uit een test onder 89.747 mensen. [zie hier]

Vier weken staat het liedje nu online;
Mijn vraag is; “Zou jij dat liedje kunnen gebruiken om zaken bespreekbaar te maken en vertel ons hoe je dat gedaan hebt en ik plaats je bevindingen hier om anderen te helpen / motiveren” [?]

Song: Eric Lindell
Lyricks: Eric Lindell / Henk Mutsaers
Let’s create as better worldBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk