dotcom.radio aflevering 398 van 20-01-2024


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #310


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 20222023 – 2024
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 398: NBC Deep State bestaat echt – BILD Oorlogsplan Duitsland – Israel kan de Holocaust kaart niet meer trekken – VS vrachtschip geraakt door raket uit Jemen – Opnieuw Bio-Wapen aanklacht tegen de VS – mRNA gepatenteerde wezens – [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands NieuwsHet immense protest, en stille MSM zwijgen heeft de wereld in 2 gespleten
De trots, het erbij zijn, het wij gevoel, dat zullen de deelnemers nooit vergeten
Deze ingrediënten, maken dat allemaal zo prachtig
En zo allemachtig krachtig
Het is niet thuis, vanaf de bank
Dat men je hoort, met een weerklank
Immers niets wordt zo gevreesd
Als mensen met een vrije geest
Als die gedachten, standvastig ingeprent en onomwonden
Worden naar het Universum uitgezonden

[WantToKnow] Sabotage/indirecte moordaanslag op Flavio Pasquino..!! Blckbxtv

[Forum Inside] Speciale uitzending met als thema WEF
– Hoe is de rol van de BRICS landen, Putin moet een keer komen en China, eerst wel maar nu niet veel meer. “Wat is eigenlijk de rol van China op klimaat” (noot: is dat een vraag dan met 600 nieuwe kolencentrales plannen) Persoonlijk denk ik dat met de 21 november 2017 Executive Order van Trump het gehele WEF ook op zijn gat ligt en achter tralies verdwijnt. Ze durfden geen politiek label te plakken zoals Alex Jones dat wel deed, (hij werd met name genoemd) “Het WEF is een complete dictatoriale coup”. Ook Israel kwam voorbij en het genocide vraagstuk wat wel hoog gegrepen was de term genocide zo stelde het internationale forum lid John Laughland want zo wordt er wel een president geschapen in thermelogie.

[] Alwasi bij de koning
– noot zit ik naar een film te kijken ?

[X] Geschokte reacties om spreidingswet: ‘Ons land moet helemaal kapot’ Forum voor Democratie spreekt van ‘een zwarte dag voor Nederland’. “Binnenkort ook in uw woonwijk: diefstal, vandalisme, geweld en verkrachtingen. Door steun van VVD……..
Wereld Nieuws[Max Blomenthal] Israel de gevaarlijkste plaats om te zijn voor iemand die Jood is,

[Clandestine] HOLY SHIT… NBC News just admitted the Deep State exists. A “network of public interest groups and lawmakers” are “quietly devising plans” to prevent Trump from using the military to carry out retribution. They know Trump is going to win, and know what he’s about to do.
– Eerst ontkend men het – Dan maakt men het belachelijk – Dan geeft men toe !!

[Phillip ] Het NAVO-Duitse oorlogsplan dat gisteravond door de Duitse krant Bild is onthuld, is heel precies! “Volgens het scenario van het Duitse ministerie van Defensie zal de opperbevelhebber van de NAVO op dag X het bevel geven om 300.000 soldaten naar de oostflank te verplaatsen, waaronder 30.000 soldaten van de #Bundeswehr, het Duitse leger”! — De agitatie begint in februari 2024 en zal in 2025 zijn hoogtepunt bereiken. — Dit staat natuurlijk niet los van de explosieve sociale onrust in Duitsland en een groeiend aantal andere landen! Oorlog als afleidingsmanoeuvre om de opstand van het volk tegen de oligarchie te vermijden! Oorlog als een manier om angst en een staat van beleg op te leggen.

[X] Exposé on Vivek Ramaswamy …. een zogenaamde Trump fan met de dolk al in de hand. Aandelen in vax bedrijf

[X] Maandag US Cargo Ship Hit by Missile off Yemeni Coast.
– Luchtdoelraketten die worden afgevuurd vanaf schepen van de coalitie kosten naar schatting meer dan 1 miljoen dollar per stuk. Dit betekent dat de Houthi’s goedkoop kunnen blijven aanvallen (enkele duizenden dollars) terwijl ze toekijken hoe Westerse oorlogsschepen dure arsenalen opblazen.

[HM] Personeel tekort bij Britse Navy, vaccinatie schade [?]

[Mike] For the first time they can’t pull the Holocaust or antisemitism card, nobody gives AF anymore. For the first time they are facing trial for genocide. Israel can now be defeated in many ways: boycotts, sanctions, military defeat, legally. The world is watching.

[Clandestine] Russian MFA, via the MoD, have once again accused the US of creating “artificially managed epidemics” violating the Biological Weapons Convention and are demanding UN investigation! This comes as “Pathogen X” is being discussed at the WEF!

[Clandestine] Zelensky calls on Switzerland to organize a “high-level peace conference” and demands that Russian ally, CHINA, be involved in the talks. Once again, Russia not invited. Zelensky is looking for an off ramp! Ukraine is collapsing!

[Mike] How Radical Judaism was created by Z!onist | UNBIBLICAL End Times Prophecies Tied to Israel

[X] Deze zagen ze niet aankomen bij het WEF; Fuck you WEF, Fuck you Klaus Schwab

[WEF] De Rusland leugens bij het WEF: ‘Rusland faalt op strategische doelen. Het is in de eerste plaats een militaire mislukking. We zijn niet vergeten dat toen Rusland Oekraïne binnenviel, velen vreesden dat Kiev binnen een paar dagen zou vallen en de rest van het land binnen een paar weken. Dit is niet gebeurd. In plaats daarvan heeft Rusland ruwweg de helft van zijn militaire capaciteiten verloren. Oekraïne heeft Rusland verdreven uit de helft van de gebieden die het had veroverd. Oekraïne heeft de Russische Zwarte Zeevloot teruggedrongen en een maritieme corridor heropend om het graan aan de wereld te leveren. En Oekraïne heeft zijn vrijheid en onafhankelijkheid behouden. Het falen van Rusland is ook economisch. Sancties hebben de economie losgekoppeld van moderne technologie en innovatie. Rusland is nu afhankelijk van China. En tot slot is het falen van Rusland ook diplomatiek. Finland is lid geworden van de NAVO. Zweden zal binnenkort volgen. En Oekraïne is dichterbij dan ooit op weg naar de Europese Unie. BRON WEF

[Trump] “I would say, 100% certain, that you’re going to have a major terrorist attack in our country”

[WEF] Trump is niet in Davos maar zijn naam is het meest genoemd en besproken Gettr interview – Trump, er komt geen CBCD in Amerika

GV Het einde van het WEF en Klaus ’S’ komt nader, …
Het sleutelwoord is pedofilie
Media[Song] “The road to nowhere” van de Talking Heads uit 1985 was zijn tijd ver vooruit. Vele mensen belopen deze weg, dit pad zonder te weten waarheen ze gaan !! [Lost forever?]

[X] Met al die trollen bots(t) het nog al eens.
Gelijk verwijderen die “digitals without brains”

[Geert] Raisa Blommestijn: ‘Nederlandse media verzwijgen de schaal van de Duitse boerenprotesten presentatrice van Ongehoord Nederland, Raisa Blommestijn is in Duitsland om de Duitse boeren een hart onder de riem te steken.
Noot: Nog niet iedereen heeft de video van Tim Gielen gezien hoe de stuctuur van het media kartel is vorm gegeven blijkt steeds meer weer.
(on)Gezondheid[Sylvia] Dit maakt me zeer ongerust: Dat twee van mijn vier kinderen en een kleinkind gevaccineerd zijn en nog steeds het volle vertrouwen in elk vaccin hebben. Een kleindochter die dit jaar de leeftijd heeft voor het HPV vaccin en haar ouders in al hun goedheid denken hun dochter ermee te beschermen. Mijn schoonzoon heeft twee artsen in zijn vriendenkring en ook volop geprikt, ook de kinderen van die artsen en daar kan ik niet tegenop want het vertrouwen in de dokter is en blijft groot.

[GV] Mag de dokter ‘Hocus Pocus’ blijven doen, … van jou [?]

[X] De kwaliteit van zorg moet omlaag, omdat we simpelweg de mensen niet meer hebben om het werk te doen in de (nabije) toekomst, zei gezondheidseconoom Jochen Mierau. Hij kreeg bijval van D66-Kamerlid Wieke Paulusma. “Terechte observatie,” schrijft ze op X.

[X] Gevaccineerd? U bent nu geregistreerd als produkt… u bent geen mens meer…u bent vee in de ogen van de VN/WEF… gepatenteerde wezens

[Jan B Bommel] Lowlifes, … een paar jaar covid frustratie van zich af schrijvend beleeft op de ex werkvloer

[Geert] Corona-‘beleid’: Italiaanse minister voor rechter..!!
“Er loopt een onderzoek naar de voormalige Italiaanse minister van Volksgezondheid Roberto Speranza wegens moord nadat uit e-mails blijkt dat hij vanaf het allereerste begin van de vaccinaties wist dat de vaccins mensen doodden en hij de lokale gezondheidsautoriteiten opdracht had gegeven om sterfgevallen en ernstige bijwerkingen te verbergen om de Italiaanse autoriteiten gerust te stellen.
Gedachtenvoer[Mike] Equal rights for women also means the right to perish in a war. No feminism in wartime.

YT Q and A with THE MAESTRO. Aether, Electroculture, and Heritage
Met Matt, … oa. dat er rond 1920 veel censuur zijn intrede heeft gedaan

[X] The all seeing eye, a stolen symbol


Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten