Bij Henk aan tafel


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #309


Wekelijks schuif ik wel aan bij Henk aan de keukentafel. Altijd gezellig en warm bij hen in de keuken met de houtkachel, heerlijk warm brandend in je rug.


Dagelijkse gewoonte bij Henk is een soepje en appt zijn vrouw, die geweldig goed kan koken, mij om te komen eten of voor een bakkie soep om 12 uur. Ik breng de verse eitjes mee van mijn kippies en ik ga vaak weer terug naar huis met een bakkie gevuld met eten.

Uiteraard met Henk altijd goede gesprekken over de wereld en respect voor zijn altijd positieve kijk hierbij. Ook Henk is 70+ en had kunnen denken: het zal mijn tijd wel duren maar ook hij zet zich giga in voor de volgende generaties.

Deze week vroeg Henk mij waarom ik toch neig mij pessimistisch te uiten als het om de toestanden in de wereld gaat.

Een goede vraag die mij tot nadenken zet, want ik ben niet bezorgd of pessimistisch om mijzelf maar wel bezorgd om de toekomst van mijn kinderen en kleinkinderen. Ik hou zo verschrikkelijk veel van ze dat een bedreiging van hun welzijn en een bedreiging voor hun toekomst mij door al het verdriet van de gelopen jaren heen op scherp zet en het bijna voor mij een dagtaak is geworden om alert te zijn waar de wereld op af stevent en daar ligt mijn kracht om voorbereid te zijn wat (kan) gaan komen en doen we niks zal het er zeker komen.

Ik zeg: Henk, het ergste wat ik deze overheid kwalijk neem gaat om wat ze mijn kinderen en kleinkinderen aan doen. Het enorme dilemma waar ze mij mee hebben opgezadeld, moet ik mij uitspreken of zwijgen en ik ken meerdere moeders die daar zwaar onder gebukt gaan.

Want waarschuwen voor mogelijke vaccinatieschade en dat het goed zou zijn om een medisch onderzoek te doen is toch verschrikkelijk voor een moeder want dan maak je je kind behoorlijk ongerust en kweken wij moeders onrust en verdriet en je wilt dat ze juist nu in deze tijd genieten!. Maar stel dat er wel iets aan de hand is, dan heb je als moeder gezwegen, zo dubbel.

Of waarschuwen voor het X virus, dat dan wordt gezien als overdreven.

Het niet willen weten is zo sterk.

Er speelt zoveel in de wereld en niets is bespreekbaar en toch moet het, vind ik, en dat zal ik uiteindelijk ook doen. De schade zal nog jaren voelbaar blijven door de gevolgen van het manipuleren van ons voedsel en de gevolgen van de prik. Gezondheidsrisico’s, oversterfte in alle leeftijdsgroepen en de onvruchtbaarheid waar jonge mensen mee te maken krijgen.

Ouders die zichzelf maar ook hun kinderen lieten prikken gaan door een hel als ze doorkrijgen wat een troep die zogenaamde vaccins zijn. Al vanaf baby wordt de mens volgespoten met vaccins en elke dag dat dit doorgaat kost het levens en ze blijven er vaccins bij verzinnen want het verdiend zo goed voor de pharmafia. Dat raakt mij zo verschrikkelijk want komt het uiteindelijk toch goed met de wereld, deze last zullen velen nog jaren moeten dragen.

De schade die al enorm is ten gevolge van de woke gekte waar kinderen mee geconfronteerd worden. De krankzinnige medische behandelingen die zeer jonge kinderen al mogen ondergaan, ook daar zullen velen nog jaren last van hebben en dat is wat mij zo raakt.

Het bewust verdeeldheid in de maatschappij zaaien door zoveel leugens en onzin te verkondigen waar ik niet meer tegenop kon en waardoor ik als moeder op dat moment was uitgeschakeld er werd niet meer naar mij geluisterd, het angst plantje was gezaaid en stevig geworteld.

Daarnaast ben ik zo teleurgesteld in mijn medemens die alles tot op de dag van vandaag maar laten gebeuren, die blijven zeggen dat ze het niet willen weten omdat ze nu gelukkig willen zijn, die maar niet willen beseffen dat nu niks doen betekent dat we afstevenen op een totaal gecontroleerde maatschappij, een China 2.0.

Zolang mensen hun wintersportvakantie  belangrijker vinden en totaal niet open staan voor mijn bezorgdheid om hun welzijn, weet ik niet meer hoe ze nog te bereiken zijn.

Alles wat ik begin corona had doorgestuurd aan familie en vrienden aan informatie werd weggezet als totale onzin of werd niet eens gelezen. Of ik kreeg de vraag van welke vage, foute site deze informatie kwam, en natuurlijk de informatie die ik stuurde daar was vast in geknipt en geplakt. Niet in hun nieuws uiteraard, daar werd niet in geknipt en geplakt.

Hoe er is meegegaan met de corona gekte, ik werd boos aangekeken omdat ik een mondkapje weigerde en toch niet even die prik haalde of mij liet testen met die verrotte niet werkende PCR-test. Mij verweten werd waarom ik nou zo moeilijk moest doen. Dat het mijn eigen schuld was dat ik nergens meer naar binnen mocht, ik zou egoïstisch zijn door niet te gehoorzamen aan het NAZI bewind! Want die QR-code was vrijheid, maar niet mijn vrijheid.

Dat ik tegenwoordig maar niet meer zeg dat ik mij grieperig voel, wat zelden gebeurt, want dat levert bijna paniek op want oh shit het is vast corona ….. ze kan dood gaan.

Dat twee van mijn vier kinderen en een kleinkind gevaccineerd zijn en nog steeds het volle vertrouwen in elk vaccin hebben. Een kleindochter die dit jaar de leeftijd heeft voor het HPV vaccin en haar ouders in al hun goedheid denken hun dochter ermee te beschermen. Mijn schoonzoon heeft twee artsen in zijn vriendenkring en ook volop geprikt, ook de kinderen van die artsen en daar kan ik niet tegenop want het vertrouwen in de dokter is en blijft groot.

Een stukje uit een artikel van Henk deze week, waar ik mijn hoop op heb:

“Het vaccin was een haastklus en diende goed gekoeld te worden om zijn potentieel dodelijke lading goed af te leveren. Dit laatste ging op grote schaal fout en is waarschijnlijk (hopelijk) de reden dat velen ogenschijnlijk geen gevolgen ondervonden van het vaxperiment terwijl vele anderen ziek of dodelijk getroffen werden !!”

Het verdriet wat ik toen heb gevoeld was zo groot, mijn machteloosheid om mijn kinderen en vrienden te beschermen was enorm en mijn angst om hun gezondheid niet in woorden uit te drukken. En ik ken meer moeders die al deze emoties hebben ervaren, met vrienden denk je op een gegeven moment zoek het lekker uit maar je kinderen dat is wel even iets anders, want hun leven gaat boven het leven van ons moeders.

De leugens zijn zover gegaan dat mensen met al hun beste bedoelingen hier angstvallig en vol overtuiging in mee gingen. Oma niet meer bezochten, hun pasgeboren kleinkind alleen achter een raam mochten zien, in je uppie doodgaan ….. totale krankzinnigheid die er gaande was. De persconferenties werden nauwlettend gevolgd, de avondklok, de mondkapjes, de anderhalve meter, de massa gehoorzaamde keurig en er tegenin gaan kostte je de kop.

Het was een moeilijke tijd voor vele gezinnen, ook in mijn gezin werd verschillend gedacht maar we zijn er wel goed doorheen gekomen. De liefde onderling was en is  groot genoeg om deze klote tijd te doorstaan en het heeft de onderlinge band niet geschaad in tegenstelling tot wat ik om mij heen zie. Verbroken relaties en vriendschappen, conflicten binnen families, zorgen en verdriet om elkaars gezondheid.

Voor alle duidelijkheid ik verwijt niemand een andere visie te hebben en kan begrijpen dat je ervan uitgaat dat de overheid het goed met je voorheeft en je huisarts ook wel weet wat hij doet.  Verwijten over en weer is zinloos, juist nu moeten we elkaar verbinden en elkaar steunen, geprikt of niet, wakker of niet samen moeten we het doen.

Wat ik wel kwalijk vind, is dat de alternatieve kanalen altijd benoemd worden als foute kanalen zonder er ooit naar gekeken te hebben.

Gesprekken vallen vaak dood want politiek, vaccinatie, overbevolking, klimaat zijn allemaal no go zones geworden.

Dat ik flink bevoorraad ben met lang houdbaar voedsel, ik als een gek een groentetuin heb aangelegd, flinke voorraad gas en peut heb ingeslagen zal niemand iets van zeggen maar zeker weten dat degenen die het niet willen weten denken die Syl is echt van het padje af maar laat maar gaan ze bedoelt het goed. En ja, ik heb een grote familie dus een beste voorraad is dan ook wel nodig.

Het heeft geen zin om te zeggen dat artsen geen geneeskunde meer studeren maar medicijnen en de opleiding valt onder de Pharmacie. Hoe kan ik op tegen de grenzeloze leugens, de propaganda van de staatstelevisie waar ze keihard beweren dat de HPV prik zes soorten kanker helpt voorkomen, dat HCQ  voor velen dodelijk bleek en Ivermectine een paardenmiddel. Het andere geluid met bewezen onderbouwing horen ze niet en de leugens gaan zo ver dat ik dan echt even totaal verbijsterd kan zijn. Hoe hartfalen wordt weggemoffeld met pure leugens, want de prik is het niet. Keihard liegen!!

Het vervolg op Corona is het X virus dat volgens de WEF slaven twintig keer dodelijker is dan Corona, maar hé ze hebben er al een geneesmiddel voor, wat handig. Wederom, je creëert een ziekte en biedt de oplossing aan, mag wat kosten maar ok.

Met verbijstering zie ik toe dat de meeste mensen gewoon doorgaan met hun leven en geen moment stil staan bij de genocide die gaande is in Gaza, die geen moment stil staan bij de half miljoen frontdoden in Oekraïne.  Dat de hoeveelheid mannen om naar het front te sturen opraakt. Waarom sta ik wel stil bij het intense leed van al die moeders die hun zonen aan flarden geschoten terug krijgen, kinderen hun vader verliezen. Dat Zelensky 50.000 militaire uniformen voor vrouwen heeft besteld, want nu mogen die zich aan flarden laten schieten aan het front.

En ze er werkelijk geen moment bij stilstaan dat de volgende slachting aan het front onze zonen en dochters zullen zijn, Zelensky heeft al een oproep gedaan en zoals we weten hij vraagt en wij draaien!

Nog nooit hebben we live de beelden gezien van een onmenselijke slachting en we praten het goed want de Joden hebben de holocaust meegemaakt en dat rechtvaardigt alles. Sinds wanneer is het te rechtvaardigen dat baby’s en kinderen gebombardeerd mogen worden, mensen moeten operaties zonder verdoving  ondergaan. Een complete bevolking uithongeren en er zijn mensen die het met hun geweten kunnen rechtvaardigen.

Jens Stoltenberg die keihard verkondigt op de WEF bijeenkomst 2024 dat meer wapens en meer oorlog tot vrede zal leiden …… hoe dan?

Heeft het zin om uit te leggen dat er een verschil is tussen Joden en Zionisten?

Heeft het zin om uit te leggen dat de rijkste families ter wereld Joodse families zijn: zoals de Rothschilds en de Rockefellers en wat daaronder komt ook veelal Joden zijn zoals Soros, Kill Gates, Mark Zuckerberg, om er een paar namen te noemen. Elf van werelds rijkste mensen zijn Joods. Onder een synagoge in New York zijn ondergrondse gangen gevonden. Ik vind het iets sinisters hebben maar er zijn er ook die denken dat het vluchtgangen zijn want de Joden worden weer opgejaagd. We zullen het hopelijk dit jaar allemaal te weten komen maar voor mij sluit het aan bij alle bewijzen die zich opstapelen over satanisch misbruik van kinderen.

Ik schrik met regelmaat echt hoe weinig mensen weten wat er werkelijk gaande is, geen idee hebben wat CBDC is en denken dat er gecensureerd moet worden om de democratie te beschermen.

Heeft het zin om uit te leggen hoeveel macht het WEF heeft en hoe hard deze Klaus Schwab met zijn trouwe volgelingen bezig zijn om ons alle vrijheden te ontnemen. Die vreselijke heks von der Leyen die durft te zeggen dat het grootste gevaar desinformatie of misinformatie is, en om de democratie te beschermen moet het vrije woord verboden worden en mogen we alleen voor waarheid aannemen wat dit duivels clubje griezels u en mij vertellen.

Dat zullen we dit jaar gaan merken dat er zware censuur toegepast zal worden.

Hoe openlijk hun plannen het laatste jaar ook benoemd worden, de massa hoort het niet en geloofd de MSM die zegt dat het WEF een onschuldig clubje theedrinkers zijn.

Jensen laat even goed zien in deze show hoe krankzinnig de WEF maffia is:

https://jensen.nl/go-f-ck-yourself-de-jensen-show-611/?mc_cid=4548ee7488

Dus ja de afgelopen 4 jaar heeft mij veranderd en ben ik mij steeds meer gaan afzonderen van de maatschappij en mijn eigen koers gaan bepalen.

Niemand die het niet wil of kan zien hoeft mij te zeggen dat ik gelukkig moet zijn en mij niet te veel zorgen moet maken want dat doe ik wel en velen met mij, en daarom zal deze strijd gewonnen worden!

Jorn Luca in gesprek met Peter Borger. Peter heeft een cum laude M.sc. In biologie (biochemie en moleculaire genetica) wat andere koek dan dierenarts Osterhaus en kippenfokkerij Koopmans.


Een goed stuk wederom over de theedrinkende elite die op dit moment de gehele escortservice rond Davos hebben geboekt:Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk