Proost, WEF’ers van Davos!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #308


De nabobs en panjandrums van het World Economic Forum (WEF) komen heden samen in Davos, Zwitserland, om plannen te maken voor hun nieuwste aanval op de mensheid. World Economic Forum headquarters in Geneva, Switzerland. Alexey M. / Wikimedia (CC BY-SA 4.0 DEED)

Het thema van dit jaar is “Herstel van vertrouwen”. Heb je net je koffie door je neus geblazen? De groep die de wereldwijde Covid-19 reactie heeft gecoördineerd (en die misschien wel het concept van Covid-19 zelf heeft voortgebracht), en vooral mRNA vaccins heeft opgedrongen aan het goedgelovige wereldwijde publiek – deze bende van superrijke, super verbonden, super belangrijke celebrity punks, poohbahs, eikels en roofdieren wil een knuffel, schrijft James Howard Kunstler.

Dit Davos-volk – dat ronddoolt op de openingssoiree tussen kwijlwaardige dienbladen met krabsoesjes, aspergegougères, kreeftencrostini, wayguhapjes, prosciutto-varkenshapjes, panisse van kikkererwten, gevulde castelvetrano-olijven, dolmas van wild zwijn en quinoa, toastjes van puree van favabonen, duivenerwtenbeignets en Nürnberger rostbratwurst varkens-in-een-blanket, allemaal weggespoeld met bodemloze flutes Roederer Cristal Millésime Brut – konden niet stoppen met kletsen over het debuut van de nieuwste virale confectie, “Ziekte X”, die naar verluidt twintig keer dodelijker is dan Covid-19.

Stel je de kansen voor die dit zal bieden voor de prom date van het WEF in Davos, de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). En net op tijd om genoeg hysterie te creëren voor de stemming in mei over het nieuwe WHO-verdrag dat de regeringen van de wereld bindt aan haar pandemiedictaat. In die nieuwe situatie geldt: alles wat Tedros Adhanom Ghebreyesus zegt, geldt! Lockdowns. Quarantaine kampen. Verplichte (verbeterde) veilige en effectieve vaccins. Laat maar zitten wat de echte burgers van landen A, B of C anders zelf zouden kunnen beslissen onder het verouderde systeem van nationale soevereiniteit. Volg de wetenschap, nutteloze eters van de wereld! (En stop alsjeblieft met erover te zeuren!)

  92% van de Covid-doden is ‘volledig gevaccineerd’, zo blijkt uit een overheidsonderzoek

Elke gelijkenis van “Ziekte X” met het overgebleven wereldwijde platform voor vrije meningsuiting (Elon Musk’s X, voorheen Twitter), is gewoon weer een vervelende samenzweringstheorie. Natuurlijk impliceren theorieën de ontdekking van bewijzen, en het toeval wil dat de ongekozen Europese Commissie, onder haar Digital Services Act (aangenomen in november 2022), Mr. Musk’s X al heeft gedreigd om zogenaamde haatzaaiende taal, illegale inhoud en desinformatie te verwijderen of een boete van 6 procent van zijn jaarlijkse wereldwijde omzet tegemoet te zien. Haat zaaien en desinformatie zijn alles wat de EU zegt dat het is, inclusief informatie die waar is maar niet strookt met de agenda van alle supranationale organisaties zoals de EU, het WEF en de WHO. Dit doet ons denken aan iets wat Pete Hogwallop ooit zei tegen Ulysses E, McGill:

De vorige keer bleken die mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna supereffectief in één ding: het ontregelen van alle cellen en organen in het menselijk lichaam om een ernstige auto-immuunreactie te veroorzaken met de dood en invaliditeit tot gevolg. De kunstmatige spike-eiwit replicatie die wordt opgewekt door de vaxxen heeft een speciale voorkeur voor hartweefsel, de binnenbekleding van bloedvaten en de voortplantingsorganen – vandaar al die voetballers van wereldklasse die midden in de wedstrijd dood neervallen, al die enorme stolsels zo groot als scheepswormen die door de begrafenisondernemers werden ontdekt en al die spontaan geaborteerde baby’s van de afgelopen drie jaar.

Trouwens, na dit alles gezien te hebben, is de CDC-directeur, Mandy Cohen, nog steeds bezig met het promoten van “Updated” mRNA-injecties, tot aan baby’s van zes maanden oud. Nee, ik verzin dit niet. Lees de nieuwste aanbevelingen van het CDC, die vijf dagen geleden zijn uitgebracht: 

Het toeval wil dat de Nederlandse viroloog Geert Vanden Bossche een maand geleden waarschuwde dat – volgens zijn eerdere waarschuwingen over de gevaren van vaccineren in de landen van een pandemie – de wereld binnenkort een crisis kan verwachten van 30 tot 40% sterfte in sterk gevaccineerde landen door de opkomst van een nieuwe Covid-variant die niet kan worden tegengehouden door het door vaxx beschadigde immuunsystemen. Laat dat tot je doordringen. Het betekent niet alleen een ijzingwekkende, ongekende megagolf van sterfgevallen, maar waarschijnlijk ook het disfunctioneren van elk complex systeem waar geavanceerde naties afhankelijk van zijn om normaal te functioneren als de mensen die weten hoe ze moeten werken bezwijken. Dat wil zeggen, vaarwel aan het normale moderne leven zoals we dat gekend hebben. Geert zegt het maar.

Het is zelfs mogelijk dat het WEF, de WHO, de EU en het CDC enkele van de dingen zijn die ophouden te bestaan, gezien hun vermoedelijk multi-vaxxed en geboosterde leden. Geniet van de heerlijke hapjes zolang het nog kan, dames en heren van Davos. We zien elkaar weer, ik weet niet waar, ik weet niet wanneer.
©James Howard Kunstler

Reactie.

Lees het nog een keer! Goed gelezen? Weet je het nu? Leg jij jezelf erbij neer? Of geloof je het niet en wacht nog even af? Kan allemaal! Je hebt de verantwoording over jezelf en je kinderen, mocht je die hebben!

Of wacht je af tot God de wereld komt redden? Maar de bijbel is bewerkt. Misschien wel al eeuwen geleden om jou het idee te geven dat je rustig in je luie stoel kan blijven zitten omdat in de bijbel staat dat God het wel in orde komt maken! Trouwens al eens gehoord over God en de vrije wil van mensen. Iets dat Hij nooit zal aantasten?

Het is dus heel duidelijk dat je het zelf moet doen. Jij moet vechten voor je eigen vrijheid. Als je slaaf wilt zijn vindt God dat ook goed. Want dat is dan je vrije wil!

Denk je dat, wanneer God zou ingrijpen, de figuren uit Davos dan rustig hun gang gingen? Dan zouden ze zich wel meerdere keren achter hun oren krabben voordat ze beslissingen maken die ze nu maken! Ze zijn niet bang voor God, ze werken voor hun eigen God en dat is Lucifer!

Iedereen wil weten wat er gaat gebeuren! Maar wat wanneer ze dat weten, wat doen al die geïnformeerde mensen dan? Er zijn wereldwijd duizenden mensen die onderzoek doen, die informatie krijgen die gewone burgers niet krijgen. Deze mensen zijn dagelijks bezig informatie te verwerken, te delen via artikelen, omdat ze vinden dat ieder mens recht heeft op eerlijke informatie!

En je kan het zien aan de wetgeving dat de machthebbers jou willen onthouden van eerlijke informatie! De grote sociale platformen moeten nieuws dat niet via officiële kanalen komt beoordelen. Niet op waarheidsgehalte, maar op zaken die de officiële standaard informatie een andere werkelijkheid geven! Dat noemt een normaal mens beperking van de vrije meningsuiting. Je mag dus al niet meer zeggen wat je denkt, het is al zover gekomen dat je in een gezelschap niet meer je mening mag zeggen want dan hoor je er niet meer bij, dan ben je een paria. En zover hebben ze al een deel van de bevolking geïndoctrineerd! Het is hen dus gelukt een tweespalt tussen mensen te plaatsen. En wie trappen daarin? Juist, de mensen die geen onderzoek doen, de mensen die een andere mening afdoen als complotdenker.

Laatst zei iemand tegen mij dat hij het zo jammer vond dat we niet meer met elkaar konden argumenteren over dingen. Dat het eigenlijk alleen over koetjes en kalfjes ging! Op een moment kwam Oekraïne ter sprake. Ik vroeg hem of we daar een gesprek konden hebben om elkaars mening hierover te kunnen horen! “Ik ga met jou niet over de oorlog in Oekraïne praten” was het antwoord. Nu krijg ik dagelijks van beide kanten informatie over deze oorlog. Dus zowel uit westerse kant als uit de kant van Rusland. Zo weet ik b.v. dat er al langere tijd vredesbesprekingen aan de gang zijn, maar dat beide partijen weten dat, wanneer de VS opgeeft, ze veel meer verliezen dan alleen deze oorlog. Dan verkiest de VS en de NAVO een groot deel aanzien in de wereld. En dat staat al op een zeer laag niveau.

Er waren al vredesbesprekingen direct na de inval van Rusland, maar die werden door het westen afgekapt. Rusland wil nu een grotere compensatie wegens hun grotere en langere inzet. Het is voor het westen dus meer een doorgaan wegens gezichtsverlies. En Rusland mag deze oorlog nooit verliezen omdat ze dan meer verliezen dan gezichtsverlies! Tel uit je winst!

En in Davos gaan ze rustig door met het maken van plannen. Dit ondanks dat er steeds sterkere krachten zijn die hen dwarsbomen! Ben blij dat jij nu ook opkomt voor je zelf en je medemens!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk