Het einde van het WEF en Klaus ’S’ komt nader, …

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #309


Klaus “S’ want een misdadiger benoem je niet publiekelijk met de gehele naam voordat het gerecht zich heeft uitgesproken. Maar hoe komen we van dat illegale WEF gebeuren af dat is de grootste vraag die velen bezig houdt, …


Mijn inschatting is dat dit probleem zich al aan het oplossen is. De aftakeling is reeds lang geleden ingezet. De verwoede pogingen om het internet dicht te spijkeren falen, de ene na de andere maatregel. Vanaf september 2023 moesten grote sociale bedrijven als Facebook, Instagram en Twitter en al die anderen zelfcensuur toepassen op straffe van 6% van hun wereldinkomen.

  • Sinds 25 augustus 2023 geldt de DSA al voor de 19 allergrootste platforms en zoekmachines.
  • Vanaf 17 februari 2024 geldt de DSA voor alle digitale diensten en platforms die hun diensten aanbieden in de EU. 

Als gebruiker van enkele van die platforms als TruthSocial, Gettr, en enkele anderen dan zie ik nog nergens een nerveus aftellen en oproepen om in actie te gaan komen voor de naderende datum van 17 februari. 

18-12-2023 Musk’s X getroffen door eerste EU-onderzoek naar overtredingen Digital Services Act

“De Europese Commissie zei dat ze “heeft besloten een formele inbreukprocedure tegen X in te leiden op grond van de Digital Services Act” na bestudering van de antwoorden van X op het verzoek om informatie over onderwerpen als “de verspreiding van illegale inhoud in de context van de terroristische aanvallen van Hamas op Israël”. De commissie zei dat het onderzoek zich zal richten op de verspreiding van illegale inhoud, de effectiviteit van maatregelen tegen informatiemanipulatie op X, transparantie en “een vermoedelijk misleidend ontwerp van de gebruikersinterface”.

Waarom is dit belangrijk dat Elon met X gaat voor “Free Speech”

Gooit Elon Musk met X mogelijk de knuppel in het hoenderhok?

En waarom is dat belangrijk?

Waarom zijn ze bij het WEF zo bang?

Ik denk dat vele WEF aanhangers besmet zijn met het Jeffrey Epstein virus, sommigen (vele?) direct en anders wel indirect en zegt het spreekwoord niet; “waar je mee omgaat wordt je mee besmet”. 

Bij allen waar direct bewijs boven tafel komt worden ze nog armer dan arm. Lees de Executive Order van 21-december 2017:

DCPD-201700923 – Executive Order 13818-Blocking the Property of Persons Involved in Serious Human Rights Abuse or Corruption
https://www.govinfo.gov/content/pkg/DCPD-201700923/pdf/DCPD-201700923.pdf

Op de fact check website lezen we: World Economic Forum did not publish statement promoting pedophilia

Het was the PeoplesVoice website die het artikel plaatste “World Economic Forum Declares Pedophiles ‘Will Save Humanity’”

Overal op internet zien we vele websites dit verhaal factchecken als zijnde vals. Maar denk ik dan als de bron bekend is dan sleep je die website toch voor het gerecht en daarna zal het verhaal van deze actie zich automatisch verspreiden als de rechtszaak gewonnen wordt, logisch gedacht.

Denk jij nu net zoals ik dat er een luchtje aan zit gezien de verkleedpartijtjes waar Klaus S niet vies van is. Een beetje een vieze oude man, maar verder heel netjes laten ze via de factscheckers weten [!]

Is het WEF niet dezelfde organisatie die Co2, stikstof, en C19 sprookjes verteld? Precies [!]

France24 schrijft; “Een Zwitsers Alpenstadje waar staatshoofden en zakenlieden samenkomen om een week lang te debatteren: het World Economic Forum in Davos is een ideaal doelwit voor samenzweringstheoretici die het idee verspreiden dat een elitaire cabal de wereld regeert”.

[WEF] Trump is niet in Davos maar zijn naam is het meest genoemd en besproken Gettr interview – Trump, er komt geen CBCD in AmerikaBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk