Wat ga je doen, … als je dit alles weet [?]


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #307


Waarom het nieuws stopt waar het stopt, de situatie van dit moment en wij gaan dit veranderen, jij en ik. Het kan niet anders, het leven van miljoenen mensen loopt gevaar!


2024 Oproep tot actie, … NU, jij en ik [!]

Het verfijnde netwerk van de Matrix. Tim Gielen legde dat uitstekend uit in zijn video “Monopoly, who ons de world”. (je vind de video hier) Spit het netwerk eens uit van de aandeelhouders dan weet je wie er alles in de pap te brokkelen hebben. BlackRock en Vanguard zijn de twee grote wereldspelers die je overal tegen komt. Van de banken, de oliemaatschappijen, de chemie, de landbouw, de voedingsindustrie, de wetenschap, de farmacie de politiek en … de media

Dit netwerk, dit kartel, dit giga complot maakt dat mensen totaal geen zicht hebben op de wereld hoe die echt in elkaar zit. Ze leven letterlijk in de MATRIX

MISDADIG & CRIMINEEL

Dat zijn de woorden die nog niet eens de lading dekken. 

DUS, … al de trouwe MAIN STREAM MEDIA, kijkers hebben geen flauw benul wat er zich in de wereld afspeelt.

Het belangrijkste nieuws in de media is niet de oorlog in de Oekraïne, de oorlog tussen Israel en Hamas, maar de oorlog tegen jou, “Of jij nog wel leeft volgend jaar, deze maand, het volgende uur of minuut. Het sleutel woord is het “Vaxperiment” (vaccin + experiment)

Dat moet ik dus even uitleggen. 

Op 24 november 2011 maakte Dr. Lanka op zijn website bekend dat hij een prijs van €100.000 uitloofde aan iedereen die het bestaan van het mazelenvirus kon bewijzen. “De beloning zal worden uitbetaald, als een wetenschappelijke publicatie wordt gepresenteerd, waarin het bestaan van het mazelenvirus niet alleen wordt beweerd, maar ook, onder andere, waarin de diameter van het mazelenvirus is bepaald.”

https://learninggnm.com/SBS/documents/Lanka_Bardens_Trial_Du.pdf

Het mazelenvirus kon als levende entiteit niet bewezen worden in februari 2016 en daarmee dus alle virussen. En ondanks de vele miljarden die de farmaceutisch industrie bezit kwamen er geen vervolg rechtszaken maar deze feiten werden door de machtige MSM nooit vermeld. Punt uit, zaak opgelost. De bekende doofpot.  

Als je bovendien weet dat alle ‘natuurlijke’ virussen een US patent hebben dat weet je genoeg.

Daar gaat de theorie van Louis Pasteur en Antoine Bechamps had toch gelijk; “De microbe is niets, het terrein is alles”. Vertaald: Een goed functionerend immuunsysteem maakt het verschil. 

Er bestaan geen virussen en alle vaccinaties zijn dus overbodig en nep. Maar ze hebben tot 2010 wel meer als 150 miljoen doden veroorzaakt leerden we in de video; ‘LETHAL INJECTION, the story of vaccination” Tot 2010 want dit aantal zal met de Sars-COV experimenten snel boven de 200 miljoen doen belanden.

Sta eens even stil bij wat ik je net vertelde. Wij worden al ruim 150 jaar BESODEMIETERD door de farmaceutische industrie en daarmee ook door jouw dokter !!

LET OP: Ik ga je geen angst aanpraten maar, …

Het Sars-COV vaccin bleek een bio-wapen om te doden. Dat is onder andere waarom Rusland Oekraïne is binnen gevallen, om de 46 bio-wapen laboratoria aan de grens met Rusland te vernietigen wat binnen de eerste week van de oorlog ten uitvoer werd gebracht. Daarna volgden al snel de officiële aanklachten van Rusland tegen de VS in de VN veiligheidsraad die allen met een veto van de VS verworpen werden en nooit in de media werden besproken. 

Het vaccin was een haastklus en diende goed gekoeld te worden om zijn potentieel dodelijke lading goed af te leveren. Dit laatste ging op grote schaal fout en is waarschijnlijk (hopelijk) de reden dat velen ogenschijnlijk geen gevolgen ondervonden van het vaxperiment terwijl vele anderen ziek of dodelijk getroffen werden !!

Vele vaxperimenten hebben echter een tijdbom effect, hartfalen, turbo kanker en nog een hele lijst van honderden gebreken die aan het vaxperiment gelinkt zijn.

Velen die alleen de eerste twee vaccins hebben gekregen (de haastklus) verbinden deze gebreken niet meer met de vaccinatie maar niets is minder waar [!]

EEN TIKKENDE TIJDBOM, en niemand onderneemt preventieve maatregelen omdat, OMDAT de gevaccineerden dit zelf onbespreekbaar gemaakt hebben, en de tijdbom tikt “mogelijk” door. Als een dodelijk gokspel een Russische roulette. 

Nu komt mijn basis kennis om de hoek kijken voor een ieder, gevaccineerd en mensen die denken gezond te eten. 

De meeste mensen denken gezond te eten, of redelijk gezond. Was het maar waar, de realiteit is keihard. Het overgrote deel van onze voeding word met kunstmest gekweekt. Kunstmest NPK heeft 11 mineralen, waar haalt jou immuunsysteem het hele spectrum van 91 mineralen vandaan?. Sel Gris heeft 84 mineralen met een sole daarvan elke dag is echt het minste wat je kan doen. 

Op deze pagina vindt je in een X post nog een heel regiment met middelen specifiek voor vaccinatie schade.

Het is nu twintig jaar geleden dat ik ontdekte via SpectraCell lab hoe slecht het gesteld is met de voedingsstatus van bijna iedereen. Voor mijn gevoel ben ik in al die 20 jaar nog niets opgeschoten in de voorlichting. Laat ik duidelijk zijn, het zijn jouw familieleden, vrienden, kennissen of jijzelf die gevaar lopen. In tegenstelling van 20 jaar geleden heb ik nu geen enkel economisch belang hierbij. Anders dan dat ik liever naar een feest ga dan naar een begrafenis.

Toen ik midden 2020 de video van Dr. Sherri Tenpenny aan mijn hele WhatsApp bestand doorstuurde met een indringende uitleg om geen vaccin te nemen kreeg ik geen enkele reactie. Nog geen 1,5 jaar later wel een rouwkaartje, ik had het echter verteld en kon mijzelf gewoon in de spiegel kijken zonder wroeging. 

Wat ik nu zo vreemd vindt, als er ergens een oplichter actief is of een computer ‘virus’ moet iedereen dat weten via de sociale media zie ik dan zo’n post vele malen langs komen. Maar als het leven van je vrienden, relaties of familie gevaar loopt -levensgevaar- wordt er niets gedeeld – NIETS- !!

Maak vaccinatieschade bespreekbaar, hoe moeilijk dat soms ook kan zijn weet ik als geen ander want ik doe niet anders al enkele jaren. Zie voorbeeld; Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk