Mag de dokter ‘Hocus Pocus’ blijven doen, … van jou [?]


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #305


Wordt het niet hoog tijd dat we hét beestje bij de naam gaan noemen en de dokter zijn podium ontnemen. Zachte heelmeesters maken immers stinkende wonden. Het wordt echt hoog tijd dat jij, -ja jij-, je eigen dokter gaat worden [?]


ONREALISTISCH: Je komt een huisartsenpraktijk binnen met een klacht. “We zullen eerst je vitamine en mineralen status eens even bekijken om te kijken hoe het gesteld is met het zelf genezende vermogen van het lichaam”, wedden dat je dit nog nooit meegemaakt hebt in alle gevallen behalve bij de natuurartsen [!]

Feit. Iedereen die vervolgens met het een of ander medicijn naar buiten gaat zou moeten weten dat de kwakzalverij op dat moment al begonnen is.

Nederland telt 25.085 artsen waaronder 403 alternatief en deze laatste groep heeft een waarderingscijfer van 9,1 [!]

DAAR KOM IK WEER: 89.747 mensen werden getest in 1997 / 1999 met een intracellulaire vitamine analyse methode die het team werk tussen mineralen en vitaminen opname in beeld brengt. 

* 99,5% bleek een functioneel mineralen gebrek te hebben
* 76,5% bleek een functioneel vitamine gebrek te hebben

Met welk medicijn ga je dat corrigeren [?]

Dokters, dat zijn ook die ‘mensen’ die in veel gevallen, maar niet allen, die potentieel dodelijke vaccinaties hebben gezet. Dokters zijn ook die ‘mensen’ die kanker patiënten valse hoop geven met chemotherapie, bestralingen en het verwijderen van lichaamsdelen. 

Het respect dat ik voor -deze dokters- heb is -10, lager gaat mijn schaal niet. 

Maar wat dan, dat heb ik al vele mensen horen vragen?

Nou die alternatieve artsen daar kan je naar toe als er geen wachtlijst is van een half jaar of langer. Maar ik heb kanker en ga dood. DAT, … is wat de kwakzalvers zeggen. Maar die kanker heeft er jaren over gedaan om zich te uiten (Turbo kanker niet meegerekend) en geeft je alle tijd om de mogelijkheden rustig te onderzoeken. 

Het boek; “De waarheid over kanker” van Ty M. Bolinger is mijn absolute favoriet (succesboeken)

Maar we gaan het hier niet hebben over kanker maar wat je allemaal kan doen om preventief gezond te blijven en net als ik door het leven ga zonder huisarts, al 27 jaar ben ik daar nog nimmer op bezoek geweest en al vier jaar zonder een huisarts. Wel contacten in het alternatieve circuit. 

Uitspraak februari 2016 Duitse Hooge Gerechtshof in de zaak van Stefan Lanka; “Er kon geen wetenschappelijk bewijs aangetoond worden”.

Als een virus volgens de wetenschap een natuurlijk ‘fenomeen’ is, hoe kan het dan dat elk virus een US patent heeft? En een ieder weet dat natuurlijke zaken niet te patenteren zijn [!]

Nu weet je dus ook waarom in de wetenschappelijke studies nooit een dubbelblind onderzoek gedaan naar de werkzaamheid van wel of niet gevaccineerde mensen.

Nu weet je ook dat het mRNA vaccin een nieuwe stap is in de kwakzalverij, je wordt ziek, gaat dood, of als je geluk had kreeg je een onvoldoende gekoeld vaccin waardoor het niet meer werkzaam was of gedeeltelijk. 

En nee, dit is geen medisch advies dat de dokter vervangt, nee dit is het advies om zelf je verantwoording te nemen je gezondheid zelf ter hand te nemen, je gezondheid in de beste hand, je eigen handen. 

Het is een beetje lullig om nu te stellen; “Altijd je arts te raadplegen, … of je zou dit artikel kunnen uitprinten en om zijn reactie te vragen, … Misschien is dat wel het beste idee, maar zorg dat je wel sterk in je schoenen staat met enige basis kennis.

Mijn basis kennis heb ik al zo’n 14 jaar geleden ter schrift gesteld in het eBoek; “Zoektocht naar Gezondheid” met daarin onder andere hoe je voor minder als 1 cent per dag voor de hele familie een Sel Gris zeemineralen sole kan maken om dat mineralen gebrek op te heffen !!

O ja, nog even dit. 20 jaar gelden werden ook een drietal artsen getest met de functionele vitamine en mineralen test, allen hadden een onvoldoende waaronder, en dat was het ergste, 2 orthomoleculair geschoolde artsen. Het moet gezegd worden dat die laatsten ook hiervan schrokken. We leven nu eenmaal in een giftige wereld waar we als het ware een ‘overdosis’ gezonde ingrediënten nodig hebben. 

Succes met je beslissing, en ja, gelukkig ben ik geen dokter, het aanzien van deze groep is aardig gesloopt de laatste 4 jaar. 

Maar nu jij; “Ga jij dit artikel delen om je vrienden, relaties en familie te beschermen. Ik ken dit geheim van gezondheid nu al jaren en leef de regels na. Ik ben niet bang om ziek te worden!” Voor de gevaccineerden staan nog een aantal maatregelen die ze kunnen nemen in dit artikel.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk