dotcom.radio aflevering 397 van 14-01-2023


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #303


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 20222023 – 2024
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 397: Viroloog acteur in virus horror film 2011 – NL in verband gebracht met Rusland – Trump hoax – Stakingen boeren Duitsland, Frankrijk – Greater Israel – Minder X gebruikers – Nederland voert oorlog in Jemen – en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands NieuwsIs de revolutie in de maak?
Stellen meer mensen de misstanden aan de kaak?
Voelen meer en meer mensen; “Het is niet in de haak”
Zien ze nu de sociale afbraak?
En horen ze nu het Haagse geblaaskaak?
Of proeven ze nu de economische bijsmaak
Komt nu eindelijk de noodzaak
Van; “Ik ontwaak”
Wordt het nu eens de erezaak,
Van een revolutie in de maak ?


[X] Reeds op zondag zag ik de Meme van de week al; “Als er op 17 januari een meteoriet in Davos zou inslaan, zouden we alles wat we bezitten behouden en gelukkig zijn

[de Nachtzuster] 7/1/24 – wist u dat de Nederlandse geheime dienst president Trump ten val wilde brengen? Wist u dat de Trump #RussiaHoax een Nederlandse creatie was? Wist u dat de @AIVD dit deed in opdracht van de Clintons? Weet u dat de Clintons in verband worden gebracht met kinderhandel? ABC

[X] Het Europees Parlement heeft vóór de ‘Natuurherstelwet’ van TimmermansEU gestemd: 336 stemmen voor, 300 tegen. In afgezwakte vorm, dat wel. Maar het dichtbevolkte Nederland gaat verder op slot. Een totale economische lockdown dreigt. De Nederlandse Europarlementariërs die hier vóór hebben gestemd, zetten de toekomst van ons land op het spel.

[X] Deze week meende een X volger dat protesteren geen enkel nut heeft. Ik heb hem gezegd dat ik hem om die reden niet meer volg. Iemand nam de moeite om te reageren dat ik zo de gewilde tegenstelling in de hand werk. Mijn reactie; Ik zie het net als niet stemmers, strategische stemmers, het zijn mensen die totaal niets bijdragen”. Wat ik toe kan voegen is dat de Revolutie nooit zal gestart worden door mensen die thuis op de bank zitten. Mensen die zoiets roepen komen ook nooit met een optie hoe het dan wel zou moeten.

[X] Nederlandse schipper meldt dat alle afvoersluizen dicht staan naar zee toe terwijl ze nu kunnen afvoeren. De waterstand wordt onnodig hoog gehouden

[X] De grote Duitse supermarktketens gaan gelijk de contracten opzeggen van transportbedrijven die met de boerenprotesten mee gaan doen. Zie hoe Willem Engel (@dancalegria) en @JeroenPols naar dit nieuws kijken.

[Geert] De boerenprotesten en het nieuwe zelfbewustzijn: De tijd van het doorregeren is voorbij. Belasterende campagnes tegen de demonstranten halen niets uit. Plotseling treedt de samenleving de politiek zelfbewust tegemoet. Er wordt nu over niets minder onderhandeld dan over de relatie tussen staat en burgers. De politiek dreef haar macht op de spits – en wel net zo lang tot zich
langzamerhand min of meer georganiseerd maatschappelijk verzet formeerde.

[X] Video shows the US-UK conducting airstrikes that is taking place in Yemen, with support from Canada, Australia, Bahrain, and the Netherlands.

[Geert Wilders] Today I received in my office in Parliament the Ambassador of Ukraine H.E @karasevych, accompanied by Honorary Consul @KBurgerDirven, and expressed my respect for the brave Ukrainian people in their fight for freedom and the regaining of total national sovereignty.

* Morgen 5 dagen lang WEF Davos NL Demissionair kabinet is erbij net als de koningin, Rebuilding trust – virus X en liggen de agenda’s op schema ?
Wereld Nieuws[Clandestine] Y’all know I NEVER tease information. I just post it. But I am working on a dig right now that is going to blow everyone’s minds. I had to stop to catch my breath. It pertains to Epstein’s affiliation with the world’s top VIROLOGISTS… Say hello to Nathan Wolfe.

[Clandestine] Nathan Wolfe, Virologist, Metabiota founder, and Epstein associate, was a consultant for the film “Contagion” in 2011. The film is about a new virus that starts at a wet market in China, then rapidly spreads worldwide killing millions… Sound familiar?

[Mike] If Trump does have a team of ‘white hats’ backing him up and there is indeed a Q team with a plan to save the world (and in my mind there’s no doubt that this is the case), wouldn’t they know that the root of all evil is Israel and Zionism?

[HM] Als we de situatie van Israel nu eens vergelijken met enkele honderden jaren grondgebied van Nederland. Dan kijk er niet van op dat Israel straks weer opgeheven wordt gezien de moordlustige houding van de huidige ‘leiders’.
– Fascinerend filmpje over de onstuimige geschiedenis, continue verschuivende machtsverhoudingen vanaf 1475, tot wat nu is.

[JVG] Factsforum: Als je de Hebreeuwse vertaling voor Baal-zephon (בַּעַל צְפֹן) in Gemmatria intypt, krijg je de numerieke waarde van 322
322, wat we kennen als de getallen van de Skull & Bones.
Wat ook heel interessant is, is dat 322 ook de waarde voor God van Israël vertegenwoordigt wanneer je de juiste Engelse letter associeert met de toegewezen Joodse letter in de Gematria.
God van Israël geeft ook de waarde van 666 in Engelse gematria en 111 voor Eenvoudige Gematria, die de 6×6 Matrix / Zonnezegel (Sigilla Solis) vertegenwoordigt, die zich op het plafond van de Vrijmetselaarstempel in Washington bevindt.

[X] Greater Israel is not a conspiracy theory. Israel’s Finance Minister previously delivered a speech in front of a map of Greater Israel. Israel want to fully occupy Palestine, but they have no intention of stopping there. Wake up people…

[X] This Mattress was pulled from the illegal tunnel’s under a New York synagogue What do you think that stain is?

[Geert] Het gaat echt om veel meer dan alleen maar protesten van boeren.
Het zit veel dieper… In Gera in de Duitse deelstaat Thüringen sluiten
burgers zich massaal aan bij het protest.

[X] Er zouden vanuit Leeuwarden 4 vrachtwagens met militairen onderweg zijn naar de grensovergangen. Opmerking: Dat is onze complete landmacht. .. Toch?

[X] EU-raadsvoorzitter Charles Michel (48) wil meedoen aan de komende Europese verkiezingen en het Europees Parlement betreden. Een mededeling die vreemde gevolgen heeft: volgens de statuten zou het Brusselse machtsvacuüm nu moeten worden opgevuld door uitgerekend Viktor Orban.

[Epstein] STEPPED DOWN IN THE PAST 7 DAYS

[X] BREAKING: What does the president of Argentina have to do with a system of illegal subterranean sacrificial chambers and ritual bath discovered underneath the Chabad world headquarters in NYC?
Media* Don Lemon naar X ??

* Na nu.nl waar je al meer als een jaar geen eigen mening mag plaatsen als het tegen het narratief is zijn ze bij de NOS ook zover dat reacties niet meer welkom zijn op X !! Ze kunnen de ‘negativiteit’ niet meer handelen.

[Elon Musk] Shifting power back to the people means taking it away from the political class and their puppets in the press

[Guido WantToKnow] Zelfreinigend vermogen van ‘X’.. Wel netjes afscheid nemen.. BYE BYE.. X gebruikers van 3,5 miljoen in ’23 naar 3,1 miljoen dit jaar

[X] Get in, @VivekGRamaswamy lays out his plan to Save The Internet from: – Government censorship – Federal agency mis/disinfo grants – Supranational orgs like WEF that drive censorship advertiser boycotts

[Rumble] The Greatest Show on Earth (2023)
(on)Gezondheid* Al sinds 2004 roep ik dat mensen zwaar ondervoed zijn met een zeer slechte -functionele vitamine en mineralen huishouding en hoor mensen met een groteske mening dat -zij- gezond eten. Mijn site waarop dit rapport stond uit de JANA publicatie bestaat al lang niet meer dus hierbij het rapport Functional Intracellular Analysis of Nutritional and Antioxidant Status

* VIDEOWAARHEID De mRNA-vaccins vinden hun oorsprong in een militair programma van de Amerikaanse Defensie in 2012 dus helemaal geen warp speed program

* Kuipers verlaat het zinkende schip

[HM] Laat je niet bang maken voor “Diaree”
Het schijt hebben aan alles is goed voor je mentale gestel

[X] Sterftemonitor
Gedachtenvoer[X] Vrouw slaat een man, man slaat terug en ze valt op de grond; Een reactie: “Die verdwazing bij haar. De klap heeft haar teruggezet naar de fabrieksinstellingen .

[Mike] Predictive Programming Alert 
We now have a third movie coming out this year that speaks about either a civil war, a nuclear holocaust, and/or a nationwide blackout before the 2024 election.ISS is a movie about astronauts who witness a nuclear holocaust happening between Russia and America.First, we had Obama’s propaganda movie about a blackout filled with military misinformation, next a movie about a modern-day civil war occurring in America, and now this.
It’s almost as if Hollywood is attempting to seed a narrative into the people before the 2024 election but what do I know?


Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten