Macht gaat boven recht en er is gebrek aan moraliteit.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #302


Neem je paracetamol volgens de voorgeschreven dosering is er niets aan de hand maar neem je er veel meer in wordt het gevaarlijk. Dit gebeurde nou precies bij het gebruik van hydroxychloroquine. Het werd in zeer hoge dosis gegeven waardoor patiënten stierven.


Maar een Marc Bonte, Maarten Keulemans of Kabouter Schimmelpenninck doen geen onderzoek en zijn een schande voor de journalistiek omdat ze papegaaien wat de politiek wil dat ze papegaaien dus schrijven kranten “ DOOR hydroxychloroquine stierven honderden mensen en een andere krant schreef zelfs over duizenden mensen. Patiënten stierven aan een overdosis!

Marion omKoopmans, Ab Whiskyhaus en Marc ranzige van Ranst zijn een schande voor de wetenschap, papegaaien wat de pharmafia wil dat ze papegaaien en reken dat het ze geld oplevert. Pharmafia betaald grif als je maar voor ze verkoopt!

GELD TELT, GEEN LEVENS!

Rob Elens en Jan Vingerhoed zijn twee huisartsen met een eerlijk geweten die uiteindelijk allebei in de rechtbank zijn vrijgesproken, want hoe diep het rot onder de rechters zit hier durfden ze niet anders dan deze artsen vrij te spreken. Want geen rechter kan veroordelen omdat deze artsen juist aantoonbaar levens hebben gered met het voorschrijven van HCQ en Ivermectine aan hun zieke patiënten.

Maar wie het wil snappen weet dat er een verdienmodel achter zit. Op deze twee middelen zit geen patent dus zijn ze goedkoop. De zogenaamde vaccins leverden de pharmafia miljarden op dus er mocht wettelijk geen alternatief zijn en juist daarom werd HCQ en Ivermectine verboden.

Wie nog denkt dat de Pharmafia werkt voor uw gezondheid, slaap lekker verder.

https://twitter.com/Wim04789402/status/1277322893270102021

Vitamine C en D wil de politiek ook aan banden leggen. Vitamine D is al uit de zorgverzekering gehaald en er komt een verplichte dosering. Ondanks bewijs dat je van beide vitamines niet gauw een overdosis kan nemen en het de mens juist goed doet, moet het moeilijk gemaakt worden het in te nemen. Want gezonde mensen levert financieel niets op.

Nee, dan liever die prik vinden de onkundige volksvertegenwoordigers, waar na nog steeds geen onderzoek naar veiligheid en oversterfte en de gezondheidsschade is gedaan. Maar hoe opvallend nu er een debat komt over de oversterfte, neemt Kuipers, u weet wel, die enge man met zijn doodshoofd de benen naar het buitenland. 

Naar een nog onbekende functie die nogal haast blijkt te hebben. Gaat deze griezel een topfunctie krijgen bij de WHO? Uiteindelijk tekende Kuipers gretig bij het kruisje voor de machtsovername naar de WHO. 

Wat betekent dat landen geregeerd gaan worden door een klein groepje geestesgestoorde criminelen!!!

Beseffen we wel hoe gevaarlijk het is om privé instanties de macht te geven. Jeugdzorg is geprivatiseerd dus zijn kinderen een verdienmodel geworden want geen enkele investeerder investeert in een bedrijf dat geen winst maakt. Wie denkt dat dit in het voordeel is van kinderen zoek is op de naam Roelie Post.

Kill Gates heeft een enorme macht bij de WHO, betaald er ook fors aan, dus overbodig te zeggen dat deze man een waanzinnige is die enorm verdiend aan de “vaccins” en nu ook door ons te dwingen geen natuurlijk vlees meer te eten, geen natuurlijke melkproducten meer maar kunstmatige giftige troep Kill ook hier enorm aan verdiend. Niet voor niets is hij nu de grootste grootgrondbezitter ter wereld en moeten de boeren in de westerse landen het veld ruimen onder het mom van stikstof. De massa beseft echt de consequenties niet wanneer er geen boeren meer zijn; honger, ongezond voer en schaarste. Kortom, diepe armoede.

Of neem het privé clubje WEF waar Harari mensen hackbare dieren noemt en dat we met teveel zijn en daar iets aan wil doen want nietsnutten mogen weggespoten worden.

Binnenkort hebben we robots die de mens gaat overnemen dus wat moeten we met zoveel mensen, daarom moeten wij geloven dat de wereld overbevolkt is, dan werkt u ten minste mee aan de grote opruiming. Als het maar wel uw buurman is …. toch?. Yuval Noah Harari niet moeilijk om zijn uitspraken op het internet te vinden want hij kan het gewoon zeggen zodat u, die nog niet wakker is, straks niet kan zeggen; ja maar dat wist ik niet.

Nee, u was te druk met de wintersport en carrière en het vasthouden aan dat leuke leven.

In mijn vorige artikel schreef ik ook over de journalistiek en hun onzin over het weer. Nadat ik mijn artikel naar Henk stuurde kwam er een overtreffende trap, de onzin gaat zo ver dat ze spreken over een SNEEUWBOM DES DOODS en het land gaat plat. Dan zogenaamde klimaatexperts; HITTEGOLVEN MET 50 GRADEN MOGELIJK IN EUROPA en 2023 was het warmste jaar ooit gemeten.

Best triest als je deze onzin publiceert en er ook nog trots je naam onder zet maar ook triest dat er ouders zijn die hun (jonge) kinderen blootstellen aan deze onzin en angstzaaierij. Buiten het feit dat dit ziekelijke onzin is en bagger journalistiek zadelen we de jeugd op met angst, angst en nog is angst. Ik vind dit een ernstige vorm van kindermishandeling waar ook teveel scholen aan meewerken. Ook zal een ieder moeten beseffen die meewerkt aan de woke gekte en kinderen zelfs stimuleren door twijfel te zaaien of ze wel een jongetje of een meisje zijn moeten is gaan beseffen dat na puber remmers of geslachtsveranderende operaties het aantal zelfdodingen door spijt gigantisch is.

Want hun lichaampjes zijn voorgoed verminkt en het krijgen van kinderen voortaan onmogelijk en seks nooit meer zoals het hoort want met een chirurgische inelkaar gemoffelde penis krijg je geen erectie en denk je werkelijk dat een in elkaar geknutselde vagina erotische gevoelens kan opwekken, nee hoor want een kunstmatige gevoelige clitoris bestaat niet. Ik heb foto’s gezien na een geslachtsveranderende operatie, het is gruwelijk om te zien. Ga er maar aan staan als volwassenen je gek hebben gemaakt en je hebt jezelf, ik neem het gemiddelde, op 12 jarige leeftijd dit aangedaan, zie er maar mee te dealen.

Wat mij betreft zijn al deze volwassenen zulke monsters die levenslange opsluiting verdienen, zeker de artsen die aan deze verminkingen mee werken of ouders die hun kinderen blootstellen aan dit gevaar.

Maar het begint bij de journalist die de spreekbuis van het kwaad is. Daarom, hou je kinderen weg van het jeugdjournaal en laat ze onbezorgd kind zijn.

Vaak hoor ik; hoe kan dat nou dat een klein groepje rijken de controle over de wereld kan hebben, dat kan toch niet. Epstein die werkte voor de Mossad en honderden mensen met hoge posities zoals regeringsleiders, koningen, prinsen en prinsessen, mensen in de top van bedrijven chanteerden door opnames te maken van deze goorlappen die seks met kinderen of jonge meisjes hadden op zijn eiland. Dat kost wel wat jaren, maar lukt dus wel en is het natuurlijk hartstikke fout en gevaarlijk dat staatshoofden en andere hooggeplaatsten daardoor in de macht van een stel zieke geesten zijn, want zo is het makkelijk om een land en bedrijven naar je hand te zetten. Het helpt elkaar aan baantjes en al eeuwenlang zijn er voldoende mensen die hun ziel aan de duivel verkopen voor geld en het ze geen donder kan schelen welke schade ze de mens berokkenen. Bewijst ook dat velen in de top beschikken over een zieke, verderfelijke geest!

Ook onderling moorden ze elkaar met het grootste gemak uit om het eigen hachie te redden. Daarom is het zo moeilijk om het in het nieuws te krijgen, ze moeten elkaar wel indekken of uit de weg ruimen en zo blijft het gebruik van adrenochroom door geschifte rijken, de pizza gate, Epstein eiland, kinder(orgaan) handel, kindermisbruik en de Hunter laptop onder de pet van verderf. Kinderhandel doet Rusland volgens de MSM en ook dat wordt geslikt als zoete koek en geeft de westerse satanisten vrij spel om door te gaan met hun zieke levensstijl.

Gek ben je als je de vraag stelt dat er wel opvallend veel sterfgevallen rond de Clintons zijn. Hillary heeft niet voor niets de bijnaam Killery.

Dat er veel satanische idioten tussen zitten toont onderstaande link en zolang de massa ervoor wegkijkt blijven we met elkaar verantwoordelijk voor de schade die deze satanisten uithalen met weerloze kinderen want spreek je over geofferde kinderen ben je alweer knijtergek:

Hoe kan het na zoveel bewijs van pedofilie dat Demmink de hoogste positie bij Justitie kreeg en nog steeds niet berecht is. Hoe kan het dat de laptop van Hunter Biden zoveel corruptie en smerigheid toont en “seniele” Joe nog steeds de president is. Hoe kan het dat de Clintons nog vrij rond lopen na zoveel corruptie schandalen. Hoe kan het dat Kill Gates nog steeds vrij rondloopt ondanks de vele meisjes die hij onvruchtbaar en/of gehandicapt en zelfs de dood in heeft gespoten in Afrika. Omdat u, die niet wakker wilt worden, het ziet als een ver van mijn bed show, dus het wel best vindt.

Maar ook omdat journalisten daarover zwijgen, want de grootste betaler van de media in de westerse wereld is Kill Gates, weer die naam.

Nu met de vrijgekomen namen van de Epstein lijst komt bij de MSM steeds de naam Trump voorbij, nul bewijs dat hij op het eiland is geweest maar dat hoeft ook niet want de westerse mens zit onderuit gezakt op de bank met zijn gehersenspoelde hersenen en zo wordt ook dit voor waarheid aangenomen.

Hoe kan het dat Ursula blijft wegkomen met haar corrupte deal met Bourla wat ons Europese belastingbetalers miljarden heeft gekost aan die nutteloze vaccins. 

Hoe kan het dat de massa nul zorgen heeft om de oversterfte en de onzinnige leugens slikken als zoete koek. Het gaat om je eigen lichaam, je eigen gezondheid! Want volgens de MSM; gelinkt aan de oversterfte is klimaatverandering, te heet douchen, te veel sporten, autorijden of stress is de oorzaak. 

Want de prik is onmogelijk en wederom een conclusie getrokken door bagger journalisten zonder enig onderzoek of gebaseerd op gesjoemelde cijfers en statistieken.. Voor wie deze onzin blijft geloven kiest voor struisvogelpolitiek. Theo Scheffers of Pierre Capel, top virologen.  Zoek deze mannen op, want ook zij zijn verbannen als complotdenkers en worden weggezet als een gevaar voor de volksgezondheid.

Hoe kan het dat de Europeaan niet des duivels is dat er ruim 700 miljard is verdwenen.

Hoe kan het dat de Nederlander niet woest is dat tientallen miljarden uitgegeven door een stel miserabele ministers zijn verdwenen.

Hoe kan het dat de massa maar blijft geloven dat het economisch top gaat maar we ondertussen bezwijken onder een giga schuldenlast omdat we maar blijven bijdrukken van geld wat we niet hebben. Maar ook dat vertelt de MSM u, die niet wakker is, niet.

Hoe kan het dat een Jette minister van financiën is geworden zonder enig verstand van geld?

Hoe kon het dat Hugo minister van volksgezondheid werd, nul kennis van geneeskunde maar ging uitmaken wat artsen moesten voorschrijven aan hun patiënten.

Hoe kan het dat Lagarde de baas van de ECB is met een door de rechtbank veroordeelde fraudezaak op haar naam?

Hoe kan het dat een Tedros de hoogste functie binnen de WHO heeft maar een misdadiger is want in Ethiopië gezocht wordt voor genocide. Hoe kan het dat Schwab gewoon kan zeggen dat het WEF geïnfiltreerd is in vele regeringen, wat ook zo is!

Omdat het de massa geen donder kan schelen.

De massa weet niet wie Arno Wellens is, een Els van Veen, een Jan Bonte of een Marcel Messing. Marcel, die zich op hoge leeftijd blijft inzetten om de mens te waarschuwen welke rampen ze te wachten staat. Die ramp heeft een naam: transhumanisme.

Hoe kan het dat we het normaal en terecht vinden dat er een genocide plaats vindt in Gaza. Dat we al meer dan een half miljoen doden in de Oekraïne hebben en niemand in het westen het heeft over vredesonderhandelingen maar juist wapens blijven leveren en regeringen blijven ophitsen om de oorlog maar in stand te houden.

Deze oorlog hebben ze nodig om de wapenindustrie op gang te houden want daar worden de allerrijksten nog rijker van. En de belastingbetaler betaalt ervoor. Het kan nodig zijn om de verkiezingen niet door te laten gaan in Amerika want stel dat Trump wint en die gaat winnen. In Oekraïne liggen vele geheimen over de westerse biolabs en de investeringen van de rijksten der aarde. En de Deep State dacht wel even Poetin te verjagen maar kwam van een koude kermis thuis. Poetin is een top strateeg en in het westen hebben we de meest onnozele onkundige leiders ooit.

Dus is de Deep State de wanhoop nabij.

Waar ik mij al jaren zorgen om maak is de enorme invasie van jonge Afrikaanse mannen of mannen uit de Arabische landen. Al jaren vrees ik dat deze gezond uitziende mannen klaargestoomd worden om ons straks aan te vallen. Allen hebben ze een militaire leeftijd.

Hoe dat kan komt omdat de MSM “vluchtelingen” laten zien die bestaan uit gezinnetjes, vrouwen met zielige gezichten en kinderen met vieze snoetjes. Dat geeft het ” aah wat zielig” gehalte. Maar wat wij, de wakkeren zien, zijn boten vol jonge mannen met keurig kapsel, allemaal een gloednieuwe iPhone en in het bezit van een pinpas verstrekt door de VN. Ook zien wij dat ze massaal worden ingevlogen want het kwaad heeft haast want het verzet groeit en een ontwrichte maatschappij kan hen redden.

Onderstaande gelezen maar weet niet meer waar. Het open grenzen beleid blijkt enorme veiligheidsrisico’s met zich mee te brengen voor vrouwen. Tussen 2015 en 2022 zijn er 8.590 gevallen gemeld van verkrachting en aanranding door immigranten in Duitsland. Dit blijkt uit officiële politiecijfers, in handen van Duitse media. In sommige gevallen ging het ook om groepsverkrachtingen. 

Om nooit te vergeten;

Epstein eiland;

Maar goed, het moet blijkbaar nog slechter worden om iedereen wakker te maken.

Om iedereen zover te krijgen om zijn vakantie nu even niet het belangrijkste te vinden.

Om te gaan begrijpen dat Duitse boeren en vrachtwagenchauffeurs staken en het land ontwrichten voor ons aller toekomst.  Dan maar even geen overvolle supermarkten en maar even wel tekorten aan de pomp. Dat is tijdelijk maar geloof je niet wat ik ook nu weer schrijf en velen met mij dan worden lege supermarkten en lege tankstations het nieuwe normaal.

Dus accepteer op zijn minst de protesten, nog liever, doe mee, spreek je uit en treed naar buiten. Lees je in en laat je niet uit gemak onzin op de mouw spelden.

WIJ ZIJN MET HEEL VEEL MEER!

Ik sluit af met de mening van Jack van Gelderen over Hugo de Jong. Terecht stelt hij dat die man niets kan, en zou dan burgemeester van Rotterdam worden…..

Maar ook dat moge duidelijk zijn: hoe meer chantabel en gewilliger, en hoe dommer je bent, krijg je de mooiste baantjes, want de oppermachtigen dulden geen tegenspraak.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk