Journalisten anno nu; duivels, onnozel, jong en dom.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #300


Teletekst; Code geel in Nederland vanwege de lage gevoelstemperatuur die ligt tussen de -12 en -15 graden. KNMI waarschuwt voor onderkoeling en koude letsel en waarschuwt om genoeg lagen kleding te dragen en dringend advies, blijf vooral uit de wind.


NOS nieuwslezer gaf de waarschuwing voor letsel aan de huid door vorst, een vriendin van mij hoorde de nieuwslezer nog net tegen de weerman zeggen; zei je nou letsel.

Die opmerking zal de meesten niet opvallen want; oh hanssssss

Lees ik bovenstaande vraag ik mij serieus af welke imbeciel dit uit zijn pen of zijn strot krijgt want was dit zo had ik nooit mijn jeugd kunnen overleven op mijn fietsje over de Rijnbrug, ‘s winters in weer en wind met maar één trui en één jas aan, geen muts op.

Journalisten blijven ons wijs maken dat de Russen de meeste verliezen lijden en Oekraïne de oorlog gaat winnen. Journalisten die zonder enige kennis of onderzoek schrijven dat Ivermectine en HCQ het leven kostte aan tienduizenden mensen. Keihard liegen! Zet een Ab Osterhaus naast een Dick Bijl weet ik wel wie ik serieus neem. Ab is van het gezicht af te lezen dat zijn liefde voor alcohol veel te groot is, een Dick Bijl kan zijn visie onderbouwen en is veel meer dan een dierenarts.

Wat een waardeloze eigenwaarde moet je hebben dat je avond aan avond moet papegaaien wat er via je oortje wordt ingesproken, je eigen mening er niet toe doet hoewel ik denk, als je zo een praatprogramma presenteert is je eigenwaarde maar ook je intelligentie nul.

Hoe er nu bij elke zender over de PVV stemmers wordt gesproken is tenenkrommend. 

Om met K(l)aag haar woorden te spreken; wie zijn die mensen…. Klaag die een financiële ravage achterlaat maar door de MSM wordt geprezen als de beste minister van financiën ooit. Tja, journalisten doen vooral geen onderzoek en accepteren gewoon de cijfers die dus niet kloppen. Volg Arno Wellens, hij weet feilloos en onderbouwd uit  te leggen dat er 40 miljard aan schuld uit de boeken wordt weggehouden. Maar ja, wie kent Arno, want ook Arno kom je niet (meer) tegen bij de NPO.

Maar wat doet de waarheid er toe waar het om gaat bij de huidige “journalist” is hun naam onder het artikel want de concurrentie is groot en het werk gemakkelijk want onderzoek doen ze niet meer, ze tikken gewoon over wat wordt opgedragen. Denken doen ze niet meer, dat doet de politiek wel voor ze.

Henri Beunders, een onderzoeksjournalist geeft een goede analyse over de huidige journalistiek. Hij zal op vele fronten anders denken dan ik maar hier ben ik het roerend met hem eens;


Met tranen in mijn ogen een gesprek zitten kijken met oud-rechter Barend van Thiel en dominee Simon van Groningen. Deze rechter geeft exact weer wat er gaande is en het gevaar waar de massa blind voor is. Hij spreekt met oprechte woede over de rijken en regeringen die onze toekomst zo ernstig willen verkloten en met oprecht verdriet dat de mens zo egoïstisch is geworden dat we niet wakker liggen van alle toeslagen kinderen die zijn verdwenen want het is niet “mijn” kind. De massa zich als makke schapen de meest bizarre maatregelen lieten voorschrijven zoals het dragen van NIET werkende mondkapjes, zich gewillig lieten prikken en zich geen seconde hebben afgevraagd klopt dit wel.

Barend van Thiel, een rechter in gesprek met een dominee. Zeer treffend.


WAS DIT ALLES EEN TEST VAN DE OVERHEID HOEVER ZE MET DE MENS KUNNEN GAAN, HEEFT DE MENS ANNO NU LATEN ZIEN DAT REGERINGEN HEEL VER KUNNEN GAAN WANT DE MENS IS DRUK MET GELUKKIG ZIJN EN LAAT DAT NIET VERSTOREN, OOK NIET NA MEERDERE WAARSCHUWINGEN DAT DIT GELUK, ZONDER VERZET ZAL EINDIGEN OP EEN VRESELIJKE MANIER.

Barend is 80 jaar, Karel van Wolferen 82 jaar, Pierre Capel 79 jaar, zomaar wat mannen met hoge leeftijden vol wijsheid, zijn hoog opgeleid en tonen een enorme betrokkenheid om de wereld wakker te krijgen. Mannen met levenservaring die ook hadden kunnen denken, het zal mijn tijd wel duren maar nee, zo egoïstisch zijn ze niet, gelukkig!

Helaas zijn deze drie onbekenden voor de meeste van ons want ze worden door de MSM weggezet als complotdenkers die een gevaar voor de wetenschap zijn.

Maar er zijn er veel meer die zich inzetten om de waarheid zichtbaar te krijgen maar wat een gevecht is het en wat een lange adem hebben wij wakkeren ervoor nodig. Ik ken nog zeker vier wakkere moeders die hun leven hebben aangepast aan de tijd en zichzelf wegcijferen om de toekomst van onze kinderen veilig te stellen. Hoe basic ook.

Jeugd die ons niet snappen en nog heerlijk ontspannen leven. Okay, hebben een beetje zorgen over klimaatverandering maar vliegen er niet minder om …. geef ze ongelijk, ik niet, uiteindelijk vliegt Jetten ook de wereld over net als Rutte en die WEF keffers met hun privé jets  en natuurlijk geloof ik niet in die klimaat gekte.

Maar wij moeders zitten wel in de stress want stel dat ze een piloot treffen die aan de prik bezwijkt tijdens de vlucht, uiteindelijk zijn het geen uitzonderingen meer dat een piloot onderuit gaat tijdens een vlucht. Of stel dat er een black-out komt en je kind zit aan de andere kant van de wereld. Maken we het bespreekbaar ….. nee natuurlijk niet want dan zijn we gekke moeders.

Stukje uit een artikel van Arno Wellens;

Kijk, digitalisering klinkt heel hip en modern, maar dat was een broodmes ooit ook. Het gaat erom wat je ermee doet, iets is nooit enkel goed of slecht. Automatisering en robotisering brachten de samenleving grote welvaart, maar nu gaat het wel erg ver. Onder ‘digitalisering’ verstaat men nu het weglaten van de menselijke factor bij allerlei maatschappelijke processen, tot zelfs het strafrecht aan toe. Zo ontaardt het in een dystopische controlemaatschappij. En omdat Westerse samenlevingen bezwijken onder het krediet, zijn er meer redenen om de boel versneld te digitaliseren. Voor de invoering van CBDC is bijvoorbeeld geen praktische reden aan te wijzen – zo van, ok, dus dit probleem is nu opgelost. Met CBDC kun je bijvoorbeeld niet sparen, wat met alle oudere vormen van geld wel kan. Je krijgt dus een innovatie met minder mogelijkheden dan de te vervangen voorgangers (waar je wel mee kon sparen), dat is lastig een verbetering te noemen.

En ondertussen zijn er massale stakingen in Duitsland waar andere landen zich nu ook bij aansluiten. Zou dit de ommekeer worden en rekenen we eindelijk af met de dictatuur. En pakken we onze levens weer terug. Als de tijd daar is en de opstand aanhoudt, zal ik er ook staan.      

Ondertussen is het ook natte voetenwerk in Nederland. Heeft het te maken met het afbreken van de honderden dammen in Europa, heeft het maken van gaten in de dijken ermee te maken, klopt het dat Rijkswaterstaat te laat  stuwdammen  op de Maas open laat. Volgens een schipper speelt er iets heel smerigs. De afvoeren naar zee stonden dicht. Mij verbaasd niets meer waar  regeringen toe in staat zijn om ons op de knieën te krijgen. Wateroverlast zal zorgen voor slechte oogsten, dure prijzen en tekorten aan eten. Dus honger!

Maar goed, het zal de massa wakker maken en het verzet groter, daar eet ik graag een paar boterhammen minder voor.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk