Hoeveel valse vlaggen nog?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #299


NAVO plant valse vlag in Zwarte Zee om WO III te lancerenScreenshot Banned Video

Zowat elke grote regering heeft zich schuldig gemaakt aan valse vlag operaties om een oorlog te ontketenen. Amerika heeft zich aan verschillende schuldig gemaakt, maar hier zijn er maar een paar…

Burgerpassagiers werden vermoord toen een torpedo de Lusitania trof. Onderzoek wees uit dat er explosieven in het schip aanwezig waren, dat werd geëxploiteerd door oorlogsprofiteur J.P. Morgan. Deze gebeurtenis bracht de Amerikanen, die eerder niet geïnteresseerd waren om betrokken te raken, in de Eerste Wereldoorlog, waar ze meer dan honderdduizend zonen en dochters verloren, schrijft Greg Reese.

Ze waren ook niet geïnteresseerd om betrokken te raken bij de Tweede Wereldoorlog, maar na het breken van Japanse encryptie codes wist de Amerikaanse regering van hun plannen om Pearl Harbor aan te vallen. Maar de grote banken financierden beide partijen en verwachtten enorme winsten, dus lieten ze het gebeuren om Amerikanen aan te moedigen bijna een half miljoen van hun kinderen op te offeren in de Tweede Wereldoorlog.

In augustus 1964 logen de USS Maddox en de Turner Joy bewust over beschietingen door Noord-Vietnamese schepen. Twee uur lang vuurden ze op niets en manoeuvreerden alsof ze werden aangevallen. President Johnson was op de hoogte van dit bedrog maar hield het geheim om een oorlog tegen Noord-Vietnam te beginnen. En meer dan vijftigduizend Amerikanen op te offeren.

Ongeveer drieduizend mensen werden op 9/11 vermoord in de meest beruchte valse vlag uit de Amerikaanse geschiedenis. Dit werd gebruikt als katalysator voor de eindeloze vernietiging van verschillende naties die vandaag de dag nog steeds doorgaat. 

Professor Stephen Starr, medewerker van de Nuclear Age Peace Foundation, was onlangs te gast bij Rusland’s Soloviev live waar hij een plan besprak dat werd voorgesteld door NAVO-troepen in Duitsland dat riekt naar plannen voor een valse vlag operatie om de Derde Wereldoorlog in te luiden. Ze stelden een scenario voor waarbij Rusland een Amerikaanse kruiser tot zinken brengt in de Zwarte Zee. Gevolgd door een aanval van de Verenigde Staten op Russische schepen met kernkoppen. Wat dan gevolgd zou worden door een Russische nucleaire aanval op het NAVO-hoofdkwartier en een grote Amerikaanse nucleaire aanval op heel Rusland. Ze stelden meer dan drieduizend aanvallen voor binnen één uur en de vernietiging van alle grote steden in Europa en de Verenigde Staten. Professor Starr zei dat dit zou resulteren in honderdvijftig miljoen ton rook en roet die zeventig procent van het zonlicht op het noordelijk halfrond zou blokkeren en ongeveer tien jaar zou duren.

Het is belangrijk om op te merken dat het alleen de NAVO-strijdkrachten zijn die al tientallen jaren een oorlog met Rusland uitlokken. Ze omsingelen hun grens met raketsystemen en laboratoria voor biologische wapens en werpen Oekraïne omver met C.I.A.-kleurenrevoluties. De feiten tonen aan dat Rusland geen andere keuze heeft dan zich te verdedigen tegen de bedrieglijke Westerse agressie.

De anti-mensheid globalistische krachten die Amerika stevig in hun greep houden, proberen het duidelijk van binnenuit te vernietigen. Als ze wilden dat Amerika een wereldoorlog zou winnen, dan zouden ze geen Amerikaanse troepen vermoorden met de dodelijke Covid injecties. En ze zouden hen niet manipuleren om zichzelf te castreren onder het mom van transgenderisme. De globalisten willen dat de Verenigde Staten worden geplunderd en vernietigd, maar ze hebben een zondebok nodig om de schuld aan te geven en ze hebben duidelijk Rusland gekozen voor die rol. 

Tijdens de Amerikaanse Revolutie steunde Catharina de Grote van Rusland onofficieel de koloniën door handel met hen te drijven. Russische schepen leverden al in 1763 hennep, linnen en ijzer aan Amerikaanse havens. Tijdens de oorlog van 1812 probeerde Rusland als derde partij te bemiddelen ter ondersteuning van de Amerikaanse onafhankelijkheid. In 1863 stuurde Rusland militaire vloten naar New York en San Francisco om de Britten onder druk te zetten en zo nodig te bestrijden. Ze patrouilleerden 10 maanden lang langs de Amerikaanse kusten.

Deze Russische steun aan een soeverein Amerika heeft ongetwijfeld geleid tot de bolsjewistische revolutie van 1917, toen het land negenenzestig jaar lang onder communistisch bewind kwam te staan. Vandaag heeft Rusland om vrede gevraagd, maar de kwade machten die eindeloze oorlog willen, kunnen eenheid tussen het Oosten en het Westen niet overleven. Valse vlag operaties zijn de modus operandi van de globalisten en oorlog, massamoord en verdeeldheid is alles wat ze willen.
©Greg Reese

Reactie.

Kan zijn dat de hulp aan de VS mede oorzaak was van de revolutie in Rusland. Maar er zijn ook gegevens dat de weigering van de toenmalige Tsaar om de Rockefellers olieconcessies te verlenen een even grote invloed was. Maar als je niet doet wat de grote machthebbers willen, dan volgt er straf.
Wat het wel laat zien is dat dergelijke figuren hun macht en geld gebruiken om welk land dan ook hun eisen op te leggen. Geef je hier geen gehoor aan, dan krijg je klappen!

Daar komt nu de klad in! Rusland pikt dergelijk gedrag niet langer en komt in verzet tegen al de onrechtmatige strafmaatregelen die altijd werden getroffen!

En wij, gewone mensen hebben daar nog steeds geen verzet tegen, we laten het allemaal gebeuren omdat we denken dat het zo hoort. Omdat we denken dat wat de media ons hierover informeert de juiste informatie is. Terwijl we ook weten dat de informatie eigenlijk niet kan kloppen. Steeds meer komt de waarheid naar boven die dit bewijst.

Zo lang de politici en de media blijven liegen en gebeurtenissen verdraaien, zo lang zullen mensen verstoken blijven van de waarheid. Althans, zolang lezers de MSM geloven, zolang mensen niet doorhebben wat de media, regeringen en politici werkelijk met hen doen en ze niet de moeite nemen de complotdenkers te geloven. De angst bij politici en MSM voor complot denkers is zeer groot! Want er worden op politiek niveau allerlei maatregelen genomen de vrije meningsuiting en de persvrijheid aan banden te leggen. Dit is om de desinformatie van regeringen, politici en MSM niet te laten doorkruizen door de informatie die complotdenkers weten te vinden. En dat is niet zo vreemd omdat door de recente geschiedenis is bewezen dat complotdenkers het bij het rechte eind hebben gehad wat waarheidsinformatie betreft. Complotdenkers hebben al de valse vlaggen die er geplaatst zijn, teruggebracht tot de werkelijkheid en waarheid. 

Op al de hierboven beschreven valse vlaggen is er onderzoek gedaan door complotdenkers en zijn al de beweringen van officiële kant ontkracht en weerlegd! Alleen de media zwijgt hierover en houdt nog steeds vast aan het oude valse narratief! Dus de aanval die eventueel kan plaatsvinden in de Zwarte zee is al bij voorbaat een valse vlag. Dat kan een reden zijn dat het niet plaatsvinden zal er gezocht gaat worden naar een andere valse vlag.

Maar ik vraag me af hoe dit is voor al die mensen die nog steeds geloof hechten aan de MSM en die het gevoel hebben te worden verraden door hun eigen regeringen en politici. Of denken politici dat het volk te dom is om te denken dat een regering hen zal bedriegen! Wanneer dat zo is wordt het de hoogste tijd dat de bevolking laat zien dat ze dit niet pikken.

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk