Commander in chief van de VS


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #299


In de dagelijkse gesprekken kom je er achter dat vele mensen geen clue hebben wat er in de wereld allemaal gebeurde. Wat gebeurde er in de eerste vier jaar van het presidentschap van Donald J Trump, de eerste vier jaar, …


Deze krachtige documentaire van Good Lion Films, geproduceerd en geschreven door Nick Alvear, deelt de takedown van de Cabal vanaf de verkiezingen van 2016, tot de capitulatietour van president Donald J. Trump, Covid-19, de verkiezingen van 2020, de begrafenis van Joe Biden, de opstelling van J6, en hoe de continuïteit van de regering door de huidige gebeurtenissen die plaatsvinden de grootste tijd ooit op aarde zal inluiden.
Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk