Lethal injections, the story of vaccination | Dodelijke Injecties, de story van vaccinatie


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde


Een oud artikel weer even opnieuw geplaatst vanwege de video die ik bijna wekelijks promoot op de sociale media. De video die mij in 2.5 uur tijd tot een anti-vaxxer maakte !


artikel 30 december 2021 | Originele titel: Ondanks al je waarschuwingen nam hij/zij het potentieel dodelijke vaccin, een gevoel van machteloosheid. 

Dit moet je begrijpen, er is nog nooit zoiets geweest als een levend virus die mensen als bij donderslag kan besmetten met een ziekmakend of dodelijk ‘virus’. Al vanaf Louis Pasteur is er op enorme schaal medische fraude gepleegd, niet alleen met de mRNA Bio-wapens maar met alle vaccins die ooit op de markt zijn gebracht. Nog nooit zijn er dubbelblinde studies gedaan dat het vaccinatie sprookje werkte met onderzoeken naar niet en wel gevaccineerde proefpersonen in grote groepen. NOOIT. 

Je hebt dus te maken met enkele eeuwen van hersenspoeling. De verhalen waar hele generaties mee zijn opgegroeid, op TV, de radio, magazines, de school en ook de zombies die zich dokter mogen noemen en gewoon meegaan in het horor sprookje. 

Als ik dit zit na te lezen heb ik net het journaal gezien op TV en ben mij bewust van het enorme contrast in mijn schrijven en de verkochte leugens. We leven echt in een surrealistisch wereld waar de scheidslijn tussen onwerkelijk en de realiteit flinter dun is en aan de andere kant gescheiden door een metaal ravijn.

Veel mensen hebben voor zichzelf ontdekt hoe de vork in de steel zit, of ze zijn deze reis nog aan het maken, deze ontdekkingstocht, maar veelal hebben ze zelf maar een klein deeltje ontdekt van de puzzel.  Je zit nog vol met twijfels en onbeantwoorde vragen, …

Hoe denk je dan die ander te kunnen beschermen voor het naderende onheil?

Mijn inschatting; “NIET” !!

Hoe ging dat bij ons, …. ?

Zo’n tien jaar geleden gingen mijn dochter en vriend op vakantie naar Afrika en ik kreeg de vraag of ze daar een vaccinatie voor nodig hadden? Ik zocht het gelijk op en dat was niet het geval voor het betreffende land en liet hen dat zien.

Later die week zag ik ze tijdens het eten over de bovenarm strijken, ik zei gelijk; “Je hebt je laten vaccineren”.  “De dokter zei dat het beter was van wel”, antwoordde ze. Ik was woest, welke dokter, waar woont die, ik ga hem nu een pak op zijn donder geven, en dat meende ik. Ik kreeg de naam en het adres niet en dat was maar goed voor de dokter!

Ik nam gelijk contact op met een natuurgeneeskundige met de vraag wat ik moest doen om de vaccins te ontstoren, Liposomale Vitamine C en Colloidial Silver en beiden had ik in huis. Nu zou ik gelijk denken aan Ivermectine aangevuld met, zoals ik onlangs leerde NAC / selenium, zink en presepine. 

Hebben jullie nog plannen voor vanavond was mijn volgende vraag, nee! Nou dan heb ik wel een plannetje, we gaan vanavond een video bekijken over vaccinaties, 2,5 uur met inzicht over de geschiedenis van vaccinatie en de meer als honderd miljoen doden die daarmee al veroorzaakt zijn en ik blijf erbij zitten zodat ik zeker weet dat jullie aandacht niet verslapt. 

En, had ik geluk met deze aanpak? Ja voor mij heeft het gewerkt, de gedachte aan vaccinaties zijn dat niet alleen. Bij ons kwamen de discussies over kanker genezen regelmatig ter sprake als we mensen spraken, en mijn opmerking; “Kanker is gewoon te genezen maar niet door de dokter methode chemo, bestraling en lichaamsdelen er uit snijden. Veel discussies gehad waarbij ik meestal verwees naar boeken zoals; “De waarheid over kanker”. Zo’n twee jaar geleden zei mijn dochter; “Ik begin nu te begrijpen wat voor onbegrip je altijd tegen op liep”. Maar ik ben inmiddels al 21 jaar met deze materie bezig en al presentaties gedaan met dokters in de zaal, dus kom maar op. Drie maal; “Ja maar”, en je gaat maar lekker door met je eigen wereldje, maar als het moet zaag ik iemand recht boven de grond af als er een kanker patient in het gehoor zit die negatief te beïnvloeden is. 

lethal injections, the story of vaccination”, dodelijke injecties, het verhaal van vaccinatie. Tot enkele maanden geleden nog op YouTube maar inmiddels weg gecensureerd zag ik. Gelukkig staat hij weer op Rumble, veilig gesteld door iemand met een vooruitziende blik.


De definitieve kijk in de geschiedenis van vaccinatie. Van kanker, tot autisme, tot de doelbewuste sterilisatie van onschuldige mensen over de hele wereld, ontdek waarom al deze dingen volkomen legaal zijn volgens de U.S. CODE – waarom de regering u niet anders dan als vee beschouwt volgens hun eigen wet. Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk