De wereldheersers ontmaskert!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #298


Was Epstein (in dienst van) de schaduwheerser van de wereld?Was Epstein de schaduwheerser van de wereld?
CLANDESTINE

Nu iedereen de Epstein-documenten heeft gezien, laten we het hebben over de wereldwijde betekenis van de Epstein-chantage operatie. Nu iedereen de Epstein-documenten heeft gezien, kunnen we het hebben over de mondiale betekenis van de Epstein-chantage operatie.

Een slachtoffer getuigde dat Epstein zich richtte op “Amerikaanse politici, machtige bedrijfsleiders, buitenlandse presidenten, een bekende premier en andere wereldleiders”, zodat hij “ze mogelijk kon chanteren”.

Epstein ging over iets veel groters dan alleen rijke en politieke pedo’s die kinderen martelde, verkrachtten en zelfs vermoorde. 

Dit was een inlichtingenoperatie om de machtigste mensen ter wereld te chanteren en te controleren. Dit betekent dat Bill Clinton, en vermoedelijk Hillary, op zijn minst door Epstein in gevaar worden gebracht en moeten doen wat hij van hen vraagt, of de gevolgen onder ogen moeten zien van hun gruwelijke geheim. Hoeveel van de Clinton/ DNC-agenda is in opdracht van Epstein geweest om hem stil te houden? 

Epstein had dus andere plannen dan alleen wereldleiders het genoegen schenken kinderen te verkrachten en meer! Dit was een inlichtingenoperatie om de machtigste mensen op aarde te chanteren en te controleren. 

Als Epstein de Clintons via chantage controleerde, betekent dat dan dat Epstein functioneerde als de schaduwpresident van de Verenigde Staten en staatssecretaris? Hoeveel andere politici had hij onder controle?  Dit betekent dat Epstein, of de mensen die hij diende, in wezen de mondiale beleidsbeslissingen via volmacht konden controleren zonder gekozen te worden. Dit is letterlijk een inlichtingenoperatie om de wereld te regeren, via een pedofilie honingpot. Geloof het niet, de slachtoffers zeiden het zelf.

Dit betekent dat Epstein, of de mensen die hij diende, in wezen de mondiale beleidsbeslissingen via proxy konden controleren, zonder gekozen te worden. Geloof me niet op mijn woord, de slachtoffers zeiden het zelf. De ULTIEME-vraag is: voor wie werkte Epstein en wat probeerden ze te bereiken? De ULTIEME-vraag is: voor wie werkte Epstein en wat probeerden ze te bereiken? Als de Illuminati echt bestaat, zou dit zijn.

Al eerder schreef ik dat het mogelijk was dat Epstein of is verzelfmoord in zijn cel, of dat hij nog steeds leeft en als belangrijkste getuigen nog opgeroepen kan worden. Of dat hij door de Mossad bevrijd is en nu in een safe house woont. Epstein was of is een agent van de Mossad, de buitenlandse inlichtingendienst van Israel. Deze dienst heeft in andere landen mensen op belangrijke plaatsen zitten en zelfs mensen in de politiek van landen. Ook in ander landen worden politici en belangrijke figuren geconfronteerd met seks en andere ontoelaatbare gebeurtenissen met kinderen.

Hierdoor kunnen ze doorgaan met hun snode plannen om de wereld naar hun hand te zetten.

De Mossad is, net als meerdere geheime diensten verdeeld in twee kampen. En die werken elkaar tegen.

De vraag is gesteld, maar nog niet beantwoord. De vraag is “voor wie werkt het slechte deel van de Mossad”. Dat is een geschiedenis die heel ver teruggaat.

Terug naar de aanbidders van hun God Baal, de Cabal- listen. Ze hadden hun land in het groot Russisch rijk. Maar wegens hun misdadige gedrag werden ze, na het Joodse geloof gekozen te hebben uiteindelijk door een Russische Tsaar verdreven omdat ze zich niet hielden aan de gemaakte afspraken. Hun thuisland was wat nu een deel van Oekraïne is. Zo ontstond er een Kaziaanze Maffiose samenleving, die verspreid is over een groot deel van de wereld en omvat vele koninkrijken die ze geroofd hebben. Deze werden verspreid over de wereld en mochten geen eigen bezit hebben. Dus gingen ze in het bankwezen. Althans, de hogere kaste.

Ze geloofden dat kinderoffers hun kracht gaf! Seks met kinderen moet ook kunnen. Deze Kaziaanze groepen hadden het Joods geloof aangenomen, maar waren geen Joden die in de Thora geloofden. Geen echte Joden. Dit waren de valse Joden, de Zionisten. Die een thuisland voor zichzelf wilde.
De mensen die nu het meeste geld hebben zijn zionisten. De naam is afgeleid van de berg Zion in Jerusalem.

In de tweede wereldoorlog hebben de Zionisten samengewerkt met de Nazi’s! Veel rijke Zionisten hebben geld gestuurd naar de Nazi’ om de oorlog te voeden en tevens de echte Joden te doden! De grootvader van ex president Bush deed dit ook!

Deze figuren hebben veel te veel invloed op politici die ze kunnen en willen chanteren om hun dubieuze plannen door te voeren! 

We hebben kunnen zien hoe de kabinetten Rutte Nederland voor een groot deel in de ellende hebben gestort! We weten allen, dankzij de inspanningen van het Forum voor Democratie, dat Rutte een groot WEF-aanhanger is!
Hun plan is deze wereld te beheersen! En de mensen die dit ook zien, zien dat de EU hier ook aan meewerkt Dat kan inhouden dat een groot deel van Europa hier de dupe van wordt! Er zijn vele politici en andere figuren die zich hebben verenigd in een aantal zeer dominante organisaties die geen enkele wettelijk grondslag hebben!

De NWO (Nieuwe Wereld Orde), WEF (Wereld Economisch Forum), VN (verenigde naties) en de WHO (Wereld Gezondheid Organisatie zijn de grootste en machtigste. Daar onder hangen nog zeer veel organisaties die eraan verbonden zijn! Allen zionisten en nazi’s die nog steeds een hechte band hebben en nauw samenwerken met elkaar om deze wereld voor een groot deel te ontmenselijken!

En het is weer Rusland die het aandurft deze maffiagroep aan te pakken!

Kunnen wij en mogen wij, de gewone bevolkingen van Europa, dit door laten gaan. Wat kunnen wij doen om deze strijd voor onze vrijheid te winnen? Wij moeten voor onszelf zorgen en niet langer deze gewelddadige figuren faciliteren! Want ze gebruiken onze werklust, de belastingen, onszelf en soldaten om zichzelf te verrijken, oorlogen te voeren en uiteindelijk via robotisering ons niet meer nodig te hebben! 

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk