Dé verborgen wereld komt “uit de schaduw”.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #297


4 jaar geleden circuleerde deze video op het internet, sociale media en vooral de Q volgers. De waarheid die uit de schaduw kwam over hoe mensen gemanipuleerd werden via de Hollywood films en vooral de Tel-a-vision zwarte kastjes, heb jij hem nog niet gezien. Kans is dat je het nog steeds niet snapt wat er in de wereld gebeurd, …


Een exposé over hoe Hollywood en de mainstream media de massa manipuleren door propaganda te verspreiden via hun inhoud.

Na vier dagen te zijn geüpload op YouTube heeft “Out of Shadows” meer dan 6,4 miljoen weergaven en is het niet trending noch verschijnt het in de zoekresultaten. YouTube heeft deze documentaire diep begraven en je kunt hem alleen vinden als je specifiek zoekt naar het YouTube-kanaal “outofshadows”. Ik denk dat YouTube de video niet meteen wil verwijderen omdat ze bang zijn dat de documentaire meer aandacht krijgt als hij meteen gecensureerd wordt. Eén ding is zeker. Iemand of de spreekwoordelijke “ZIJ” willen niet dat je deze documentaire ziet. De doelgroep zijn de mensen die niets weten van de duistere occulte marionetten die de wereld achter de gordijnen besturen.

En, hij staat nog steeds op YouTube zodat hij te bekijken is met ondertittelsBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk