dotcom.radio afleveringen 2024


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023 – 2024
(podcast onderwerpen 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren)


16-06-2024 Deze week in aflevering 419: Kippen registratie – Rusland 4de economie – Israel verkiezingen – eieren uit het schap – De stemmen heeft geen zin propaganda – Verkiezingen Fr, Be, UK – Rusland met rakket aan de grens van de VS – 200.000 troepen aan de grens van de Oekraïne – CUBA all over again – en meer, veel meer, … Ga naar de podcast


08-06-2024 Deze week in aflevering 418 – Excuses ongevaccineerden in Japan – Fauci bedreigt – Vechten voor je land – Oversterfte MSM nieuws eerst in DL nu de UK – mRNA doden minstens 35 miljoen – en veel meer, … Ga naar de podcast


02-06-2024 Deze week in aflevering 417: BBC liegt over Rafah – 120 politici UK nemen ontslag – 46 bio-wapen labs in de Oekraïne – Ivermectine nu legaal – Dick Schoof for president? – Niet welkom op FB – en meer, … Ga naar de podcast


24-05-2024 (vrijdag) Deze week in aflevering 416: Nieuw HAARP systeem – GAZA meer bommen dan 6 jaar Irak – Wie gaat de WHO regels handhaven? – Aanzet tot WOIII, de helikopter aanslag [?] – ICJ arrestaties – Tijd om een einde te maken aan de horror show – en meer, … Ga naar de podcast


19-05-2024 Deze week in aflevering 415: De abortus geldbusiness – Iron Dome niet onverslaanbaar – Alle massa westerse media onder Joods bewind – Het kabinet ten val .. – Guantamala schandaal – Barbaars – Meme Covid was an inside job – Zionisme is de kanker vd wereld – en meer, … Ga naar de podcast


12-05-2024 Deze week in aflevering 414: Israel staat op verlies van de oorlog – Vaccinaties ontstoren – Valse aangifte niet zonder risico – AstraZeneca vaccin van de markt – NETANYAHU’S STATEMENT – de Trotse Moordenaars – Macron gaat af als een gieter – Is de bijbel ook gekaapt? – bijdrage Mike uit de UK – en veel meer, … Ga naar de podcast


05-05-2024 Deze week in aflevering 413: Protest against Israel – de Nieuwe Waarheid – Massa graf onthoofde lichamen – Pro Hamas, anti Zionisten – Pro Palestina protesten US – We zijn in oorlog met onze overheid – Oversterfte 660 per week – Asperine – en meer, … Ga naar de podcast


28-04-2024 Deze week in aflevering 412: 3 studies van ongevaccineerde bevolkingsgroepen – WHO pandemie verdrag – N ieuwe Chemtrail trend – Watergeheugen, geneesmiddel distributie – Het duistere koningshuis – Welcome in zombie land – en meer, …  Ga naar de podcast


20-04-2024 Deze week in aflevering 411: Oorlog uitgebroken in Midden Oosten en mogelijk de wereld – Succes van de aanval – Uit de matrix ontsnapt – GENOCIDE JOE – de 17 maanden dood cyclus – B52 bommenwerpers geladen – Groninger gasveld dicht – en meer, … Ga naar de podcast


13-04-2024 Deze week in aflevering 410: Israel; Iedereen in Gaza moet dood – Vechten voor je land – Kleuren revolutie Hongarije – goud gedekte munten – Wie wil er politieagent worden? – EU / NL en de rol van Poetin en Trump – Machtsgreep van de WHO – Huursoldaten, en meer, …  Ga naar de podcast


06-04-2024 Deze week in aflevering 409: Houthis bescherming – Italy investigating covid vaccine death – de V hoax begint in te storten – de Franse Africa oorlog – FvD <> Rusland – Eerlijk eten – s’werelds eerste zaadbank – en meer, veel meer, … Ga naar de podcast


30-03-2024 Deze week in aflevering 408: Sociaal spreekverbod – intermittent fasting – the best is yet to come – Jij bent zeker zo’n MAGA-freak – Kanonvoer – Geen mRNA bloeddonor – en meer nieuws, … Ga naar de podcast


24-03-2024 Deze week in aflevering 407: De X cirkel – mRNA tijdwindow in vaccin – Ursela vd Leyen fraude zaak – Trump 2024 tijdvenster – Zijn al die dokters leugenaars? – EU militairen naar de Oekraïne – bestudeer Trumps woorden zorgvuldig – en meer nieuws … Ga naar de podcast


17-03-2024 Deze week in aflevering 406: Prima dat Rusland Navo strijdkrachten dood – Nieuwe ronde van censuur – Macron getrouw met een vent – Trump terug op X – en Q? – V detox protocol – Dit is wat er echt gebeurde op oktober 7th – Leave or resist! – Marcell de Graaf nu Russiche agent – en meer, …  Ga naar de podcast


10-03-2024 Deze week in aflevering 405: Griep BRICKS t.o.v G7 – Heeft de EU zijn doodsvonnis getekend of … het volk? – Regering omver werpen vereist (D) – Nikki Hayley drops out – Forum Inside depri aflevering – G7 vs BRICKS – Detoxen en meer, …  Ga naar de podcast


03-03-2024 Deze week in aflevering 404: Health fuel meter – Insectenscanner in voeding – Jacob Rothschild overleden – EU en verkiezingen in Frankrijk – De echte reden dat Julian Assange zo vervolgd wordt – Poetin geeft waarschuwing aan de NAVO – en meer, … Ga naar de podcast


25-02-2024 Deze week in aflevering 403: slinkse manier om CBCD in te voeren – wees voorzichtig wie je volgt – Israel 2 staten oplossing afgewezen – Soevereiniteit overdracht naar de WHO – Book Social Engeneering the masses – Ziekte X – Zionisten in de VS & UK – en meer nieuws, … Ga naar de podcast


18-02-2024 Deze week in aflevering 402: Israel bombardeert vluchtelingen kamp – Woorden stoppen geen genocide – RABO duurzaamheid score – Van slachtoffer naar dader – Reiner Fuëllmich nieuws dn meer nieuws, … Ga naar de podcast


11-03-2024 Deze week in aflevering 401: Windenergie fraude – Morele plicht – Rahah City – Trumps uitzettingscampagne – hydrogengas kookplaat – Tucker Carlson interview Putin – Internet Passport Border – Eisenhower deportatie politiek – en meer, … Ga naar de podcast


03-02-2024 Deze week in aflevering 400: 8 jaar dotcom – Boeren in Parijs – Vrachtwagen konvooi in Texas – Ongehoord Nederland pleegt nu zelf censuur – Investeren in je gezondheid – Israel power in de VS – Koningshuis kan wel inpakken – en meer, … Ga naar de podcast


28-01-2024 Deze week in aflevering 399. Hamas kijk op 7 oktober – NOS kan wel inpakken – Trump niet begrepen bij FvD – omstreden uitspraken van Máxima – Cash loze maatschappij – Wie is jouw eigenaar? – Eigen voedsel kweken slecht voor de planeet – en meer, … Ga naar de podcast


20-01-2024 Deze week in aflevering 398: NBC Deep State bestaat echt – BILD Oorlogsplan Duitsland – Israel kan de Holocaust kaart niet meer trekken – VS vrachtschip geraakt door raket uit Jemen – Opnieuw Bio-Wapen aanklacht tegen de VS – mRNA gepatenteerde wezens –  Ga naar de podcast


14-01-2024 Deze week in aflevering 397: Viroloog acteur in virus horror film 2011 – NL in verband gebracht met Rusland – Trump hoax – Stakingen boeren Duitsland, Frankrijk – Greater Israel – Minder X gebruikers – Nederland voert oorlog in Jemen – en meer, …  Ga naar de podcast


07-01-2024 Deze week in aflevering 396: Escalatie Oekraïne oorlog – Vuurwerk verbod – Israel geschil niet zonder geschiedenis – Gregg Braden top video – Zweden koudste nacht – Zuid Afrika aanklacht tegen Israel – Afpersing op grote schaal – en meer, … Ga naar de podcastBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk