dotcom.radio afleveringen 2024


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023 – 2024
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren)


25-02-2024 Deze week in aflevering 403: slinkse manier om CBCD in te voeren – wees voorzichtig wie je volgt – Israel 2 staten oplossing afgewezen – Soevereiniteit overdracht naar de WHO – Book Social Engeneering the masses – Ziekte X – Zionisten in de VS & UK – en meer nieuws, … Ga naar de podcast


18-02-2024 Deze week in aflevering 402: Israel bombardeert vluchtelingen kamp – Woorden stoppen geen genocide – RABO duurzaamheid score – Van slachtoffer naar dader – Reiner Fuëllmich nieuws dn meer nieuws, … Ga naar de podcast


11-03-2024 Deze week in aflevering 401: Windenergie fraude – Morele plicht – Rahah City – Trumps uitzettingscampagne – hydrogengas kookplaat – Tucker Carlson interview Putin – Internet Passport Border – Eisenhower deportatie politiek – en meer, … Ga naar de podcast


03-02-2024 Deze week in aflevering 400: 8 jaar dotcom – Boeren in Parijs – Vrachtwagen konvooi in Texas – Ongehoord Nederland pleegt nu zelf censuur – Investeren in je gezondheid – Israel power in de VS – Koningshuis kan wel inpakken – en meer, … Ga naar de podcast


28-01-2024 Deze week in aflevering 399. Hamas kijk op 7 oktober – NOS kan wel inpakken – Trump niet begrepen bij FvD – omstreden uitspraken van Máxima – Cash loze maatschappij – Wie is jouw eigenaar? – Eigen voedsel kweken slecht voor de planeet – en meer, … Ga naar de podcast


20-01-2024 Deze week in aflevering 398: NBC Deep State bestaat echt – BILD Oorlogsplan Duitsland – Israel kan de Holocaust kaart niet meer trekken – VS vrachtschip geraakt door raket uit Jemen – Opnieuw Bio-Wapen aanklacht tegen de VS – mRNA gepatenteerde wezens –  Ga naar de podcast


14-01-2024 Deze week in aflevering 397: Viroloog acteur in virus horror film 2011 – NL in verband gebracht met Rusland – Trump hoax – Stakingen boeren Duitsland, Frankrijk – Greater Israel – Minder X gebruikers – Nederland voert oorlog in Jemen – en meer, …  Ga naar de podcast


07-01-2024 Deze week in aflevering 396: Escalatie Oekraïne oorlog – Vuurwerk verbod – Israel geschil niet zonder geschiedenis – Gregg Braden top video – Zweden koudste nacht – Zuid Afrika aanklacht tegen Israel – Afpersing op grote schaal – en meer, … Ga naar de podcastBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk