dotcom.radio aflevering 396 van 07-01-2024


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #296


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 20222023 – 2024
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 396: Escalatie Oekraïne oorlog – Vuurwerk verbod – Israel geschil niet zonder geschiedenis – Gregg Braden top video – Zweden koudste nacht – Zuid Afrika aanklacht tegen Israel – Afpersing op grote schaal – en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands NieuwsElke nieuwjaar weer ‘dat plan’
vanwege een gezondheid, heel fragiel
Maar steeds was er weer ‘dat zelfde obstakel’
iets of iemand stak een spaak in het wiel


* Vuurwerk verbod massaal aan de laars gelapt in Nederland – Een teken aan de wand voor onze “leiders” als het volk eenmaal iets wil dan nemen ze het recht. De vraag is hoever ze zullen gaan als ze eenmaal ontdekken dit jaar hoe de vork in de steel zit. Hoe veilig zijn dan de politici nog in hun huizen, want men weet immers zoals Hugo ook al zei, elke postcode, …

* Opvallend is dat ik op X nu regelmatig oude artikelen kan posten op vragen die 5 – 10 – of zelfs zoals deze week 15 jaar oud over de kwaliteit van het drinkwater in Nederland en een artikel over het belang van aardenChemtrails
– Vandaag een voormiddag met de uitwisseling van informatie met 2 -actieve- volgers. Dit geeft hoop op verdere ontwikkelingen. Eenmaal wakker dan kan de -noodzaak op bijscholing- de verandering razend snel in werking treden. Dan worden volgers vaak ook vaandeldragers. Samen doen !!
Wereld Nieuws[X] Dit protestbord wordt ter bespreking aan u voorgelegd. Eens of oneens?
“If Israel didn’t care about civilians, this war would have been over at October 8th”
[HM] Hoe kan ik op deze vraag antwoord geven zonder een paar honderd of meer jaren geschiedenis erbij te betrekken. Hamas bestond niet eens toen de zionisten al moord en doodslag pleegden overal ter wereld.

[FrontNieuws] Waarom Biden’s Rode Zee-strategie in zijn gezicht zal ontploffen, – schip van Maersk opnieuw aangevallen begin deze week

[Mike] Russia lit Ukraine up last night. Naar verluidt het grootste spervuur van luchtaanvallen sinds de escalatie op 24 februari 2022. Oekraïne begon Britse raketten te gebruiken, dus reageerde Rusland met een herinnering aan wie de baas is. Definitie van FAFO.
– Dus dit is hoe de zwendel werkt. De NAVO stuurt Oekraïne Britse raketten met een groter bereik, die Oekraïne gebruikt om een Russisch schip in de haven in de Zwarte Zee te raken. Rusland reageert door Oekraïne plat te bombarderen. Vervolgens gebruikt Biden dit als excuus om te vragen om meer Amerikaanse fondsen voor Oekraïne.
– De Deep State zag hoe gemakkelijk het Westerse publiek in Israël in de hoax van onthoofde baby’s trapte, zodat ze het in Oekraïne nog eens dunnetjes overdeden.
Ze bleven Rusland uitlokken en zodra Rusland terugsloeg, speelden ze slachtoffer, beweerden dat de vijand baby’s had vermoord en smeekten om meer geld.

[Mike] Douglas McGregor: Israel is rallying all Arab nations against them. This will not end well for Israel and could well provoke WW3.

[Jackson Hinkle]
ISRAEL attacked IRAN today, killing & injuring hundreds in a TERROR BOMBING on a memorial.
ISRAEL attacked LEBANON yesterday, killing one of Hamas’ lead hostage negotiators.
ISRAEL attacked SYRIA last week, killing a top IRANIAN military advisor.

[YT] Zuid Afrika nu een officiële aanklacht ingediend tegen Israel voor het plegen ven genocide

[Mike] We need the Epstein client list not just more documents.

[Clandestine] Epstein: DIT DUS, … afpersingen op grote schaal !!

[Cladestine] For those who have not figured out Trump’s affiliation with Epstein, allow me to explain.

[Tucker Carlson] Tucker released his newest interview with Mark Epstein, Jeffrey Epstein’s brother and he says he didn’t kill himself

[HM] Zweden de koudste nacht in de historie v/h Land: It was a chilly -43,6C in the city of Kvikkjokk-Årrenjarka last night. In fact, this is the coldest temperature EVER RECORDED at that weather station since records began in 1888!

[X] De grootste handelsader ter wereld – het Suezkanaal – valt nu volledig onder de heerschappij van de BRICS-landen. noot en ook het toekomstige kanaal sat via Gaza moet gaan lopen gaat via nu vijandige wateren en hoe belangrijk dat is zien we nu in Jemen
Media[X] Organic Search Traffic is up by 147.3 million (+4.74%) as compared to November 2023. – Prachtig toch, zo krijgen we de groei te zien in de bewustzijn bubbel.

[X] X = 10 x minder groot als FB en Instagram samen
Facebook has ~3 billion users.
Instagram has ~2 billion users.
𝕏 has ~550 million users.
– toch scoren ze meer Google zoek verkeer als FB of Instagram
Noot: dit verteld ons dat FB+I nietszeggende info brengen

[X] Ik kom regelmatig berichten tegen zoals dit; “Ik ‘trek’ het op dit moment even niet meer”.
(on)Gezondheid[Butterfly] volgens mike bestaat shedding niet. Echter ik was net bij familieleden die de eerste vaccin gehad hebben, de Janssen vaccin is dat geloof ik. En ik kreeg het echt heel erg benauwd. Moest spontaan weggaan en heb een lange wandeling gemaakt. Helaas begon het weer keihard te regenen, H a a r p weermanipulatie ten top. Een kennis van mij zegt, “Ze wasemen gif uit”.
– Dit fenomeen hebben we al eens behandeld in dotcom met wetenschappelijke test. YouTube video Water Memory (2014 Documentary about Nobel Prize winnaar Luc Montagnier)
– De grote vraag is: “Zijn mensen met een negatieve levenshouding, laag in energie dus, gevoeliger zijn voor allerlei ziektes?“. Ik geloof van wel.

[JVG] Dr. Stefan Lanka wint voor de rechtbank

* Boek aan het lezen over energie en de toepassingen bij energie therapie. Een van de bevindingen: Professor Smith van de Salford University in Engeland heeft vastgesteld dat een voor het lichaam schadelijke frequentie ten minste 15 seconden onafgebroken op een zieke persoon moet worden toegepast om een schadelijk effect te veroorzaken. Gezonde mensen daarentegen reageren pas na minuten of uren blootstelling aan een ongunstige frequentie, en sommige gezonde mensen reageren helemaal niet. (denk hier zelf even aan 5G)

* GV Hét gesprek, in een huiskamer vol gevaccineerden [!]
Gedachtenvoer[HM] Op zoek naar, kijk nou zeg, een wetenschappelijk [ehm] onderzoek PubMed: “Conspiracy believers claim to be free thinkers but (Under)Use advice like everyone else”

[HM] 7th October: What if your frame of reference lets you down. Wise words
Gregg Braden-oorlog in Israël Toekomst van de mensheid
– De sleutel vraag die Greg stelde overal in zijn lezingen; “Wie wil er een andere betere wereld?” iedereen zonder uitzondering zei “Ja”. De tweede vraag; “Hoe wil je dat er zo’n wereld gaat uitzien?” “….” Dit is dus het probleem, we hebben geen collectieve solide visie over wat er mogelijk zou kunnen zijn. Als mensen denken aan een betere wereld dan zien ze de bestaande wereld die ze beter willen maken in plaats van het oude los te laten en te denken; “Wat hebben we nodig dan zal werken voor ons”.

[X] Israel is the Church, it is NOT separated from the Church, as the false theology of Dispensationalism teaches.


Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten