Hét gesprek, in een huiskamer vol gevaccineerden [!]


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #295


Deze week had ik mijn voorgenomen om een kennis voor te lichten over de noodzaak maatregelen te nemen. Uitstellen was geen optie meer, zo was ik van mening.


De kennis was enkele dagen te voor bewusteloos op straat gevonden, en zo stelde men vast in het ziekenhuis later die dag met een hartslag van 35 !!

Als ik er vroeg zou zijn op zijn verjaardag hadden we even tijd, zo dacht ik. Alle vier de andere gasten waren er echter al. We waren de enigste twee ongevaccineerden van de acht en vier van hen hadden allen al klachten gehad gedurende de afgelopen jaren. Over de booster status wist ik niets, daar was nooit over gesproken zoals men dat wel trots had gedaan bij de eerste twee. We werden als niet gevaccineerden wel gedoogd had een van de gasten me verteld maar als het gesprek richting COVID ging werd mij met een blik of in bedekte termen verteld om het gezellig te houden.

Maar ja een -op straat gevonden gevalletje- is langs de rand van de afgrond. 

Het slachtoffer vertelde al vroeg in de avond dat het een geruststelling was te weten wat de oorzaak was. De dokter had verteld dat dit wel meer voor komt bij mensen die hun leven hard gewerkt hadden of intensief hadden gesport dat je dan dit te zien kreeg.

De dokter heeft -om een andere reden- nog niet eens ongelijk. 

Acute hart problemen zie je vaak met mensen die verzuurd zijn en dan tijdens de vakantie op blote voeten en in het water zwemmen ineens -geaard- zijn en razend snel de pH balans zien herstellen wat het hart soms niet bij kan houden. Boem, einde oefening. Normaal dan bouwt het lichaam die verzuring op en loop je op kunststof schoenen zonder direct contact met de aarde. Maar dit terzijde want ik vermoed dat dit de dokter niet eens weet [?]

Later die avond kreeg ik mijn kans toen hij zelf begon over het gevaar van suiker consumptie.

Ik, “Wat jij wellicht niet weet is dat ik drie jaar onafhankelijk vertegenwoordiger geweest ben en artsen bezocht met een intracellulaire vitamine opname analyse. 89.000 mensen werden getest en 99,5% had een functioneel mineralen gebrek en 76% een functioneel vitamine gebrek. Dat is zeker in jouw geval belangrijk om daar naar te kijken. Het mineralen gebrek los je eenvoudig op met het gebruik van Sel Gris in een zogenaamde sole oplossing”.

Daar verzande gelijk het gesprek want de slimste van de klas antwoordde; “Je moet ook geluk hebben dat je goede genen hebt” Mijn antwoord, bij de China studie werden de gegevens van bijna 1 miljard mensen met het grooste kanker onderzoek gerelateerd aan voedingsgewoonten geanalyseerd en een vervolg traject met deze gegevens 25 jaar lang onder zo’n 5.000 mensen gedaan. De conclusie, slechts 3% was genetisch gerelateerd. 

“Nou daar geloof ik niks van”

Dat was de “dooddoener” waar ik het mee moest doen. Je weet dan dat elk argument of feit aan dovemansoren gericht is.

Ander onderwerp en door, het krijgt een plaatsje in mijn geweten, ik heb mijn best gedaan, de bal ligt nu bij de ander. Ik heb er echter geen vertrouwen in dat er preventieve maatregelen genomen gaan worden, niet in de basis en de lijst met middelen die ik nog meer wilde voorstellen, … aan allen. 

Mijn vrouw deed ook nog een duitje in zakje. “Je Henk heeft nu een heel duur matras gekocht waar ik ook het nut nog niet van inzie !!”

Ik, “Ja dat is het nieuwste, nou ja het wordt al vele jaren toegepast maar is nu wat meer in de picture komen te staan op consumenten niveau. Dit wordt de geneeskunde trend in de toekomst met lichaamseigen frequenties en magnetisme het lichaam te stimuleren en of resetten naar de originele blauwdruk”. 

Geen vragen dus dat was het voor die avond.

Hét, -ik wil er totaal niets van weten- afweer mechanisme had zijn werk weer gedaan. Geen van de toehoorders in het groepsdenken gezelschap nam de verantwoording om uit te breken en een vraag te stellen. Ik denk ook niet dat dit anders gaat worden als er een dode gaat vallen.

Hele aardige vriendelijke mensen allemaal zonder uitzondering, die je maar al te graag zou willen helpen, dat had ik al voorgeteld om een voorlichting te geven in de zomer van 2020, toen het hele ‘feest’ nog moest beginnen. Maar ook toen een nee [!]

Ook nu bleven de deuren naar bevrijdende informatie hermetisch gesloten. Ook de rest, Oekraïne, Israel – Hamas, Klaus Schwab en het WEF, nooit onderwerp van gesprek. Allemaal opgesloten in de verborgen realiteit. Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk