Wie is de nul?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #293


“Netto-nul” groene agenda vereist een enkele wereldregering en een enorme daling van de levensstandaard, waarschuwt deskundige Een vooraanstaande deskundige heeft alarm geslagen over de globalistische groene agenda om het publiek te waarschuwen over hoe de “netto-nul” doelstellingen van het World Economic Forum (WEF) daadwerkelijk van invloed zullen zijn op de samenleving.“Netto-nul” is een lijst van doelstellingen waaraan regeringen moeten voldoen, zoals opgesteld door het WEF en haar collega ongekozen globalistische organisatie de Verenigde Naties, schrijft Frank Bergman.

De “Agenda 2030” van de VN geeft aan dat landen hun “koolstofuitstoot” drastisch moeten verlagen tegen het jaar 2030.

Tegen 2050 moet de wereld (behalve China) alle bronnen van “koolstofuitstoot” volledig elimineren om te voldoen aan de “Agenda 2050” van de VN.

De VN en het WEF staan erop dat het grote publiek zijn vrijheid opgeeft, in een cash loze maatschappij leeft met verplichte digitale ID’s, stopt met reizen, alle bezittingen aan de overheid geeft, insecten-gebaseerd “voedsel” eet in plaats van vlees en een einde maakt aan het kapitalisme, allemaal zodat de zogenaamd nobele globalisten zogenaamd “de planeet kunnen redden” van de zogenaamde “klimaatcrisis” voor het “algemeen welzijn”.

De VN en hun bondgenoten in de bedrijfsmedia vertellen ons herhaaldelijk dat extreme weersverschijnselen worden veroorzaakt door een “door de mens veroorzaakte klimaatverandering” die blijkbaar is begonnen in de industriële revolutie.

Maar na al dat geld te hebben uitgegeven en al dat werk in netto-nul te hebben gestoken, zullen de weersextremen, wat ze ook zijn en waardoor ze ook worden veroorzaakt, doorgaan.

Na het pompen van tientallen biljoenen dollars aan belastinggeld in de globalistische plannen, zal het vooruitzicht van Armageddon onverminderd blijven bestaan.

Is Giorgia Meloni een lakei van de Globalisten?

Er zal geen impact zijn op het klimaat tijdens het leven van diegenen die hun leven en geld in netto-nul gestoken hebben.

Er zal geen impact zijn op het leven van hun kinderen, de kinderen van hun kinderen, of voor vele generaties daarna.

Er zal geen opschorting zijn van extreme weersverschijnselen omdat extreme weersverschijnselen een feit zijn en altijd al geweest zijn.

Hoeveel minder extreme weersomstandigheden zouden er geteld moeten worden om netto-nul als een succes te beschouwen?

Van alle voorspellingen over netto-nul is dat toch wel een ijzersterke garantie.

Zelfs als het menselijke activiteit was die ons op deze rand van de afgrond heeft gebracht, dan kan dat niet in een paar jaar worden teruggedraaid.

Desondanks wordt deze agenda uitgedragen door bijna elke wereldleider die beweert netto-nul na te streven.

Deskundigen waarschuwen nu echter voor de dramatische impact die het nastreven van deze agenda zal hebben op de beschaving als geheel.

Veel van de vooruitgang die de mensheid de afgelopen tweehonderd jaar heeft geboekt, zou de komende decennia wel eens teniet kunnen worden gedaan.

Om de “netto-nul” doelen te bereiken, zal het grote publiek hun levenskwaliteit drastisch moeten verminderen, terwijl een enkele wereldregering de agenda overziet.

“Het idee dat netto-nul op de huidige tijdlijnen alleen kan worden bereikt met een geleide economie in combinatie met een drastische verlaging van de levensstandaard – en een aantal onwaarschijnlijke technologische wonderen – is een flagrante leugen,” zegt professor Kelly.

In een artikel voor de Telegraph legt Kelly “de realiteit van netto-nul” bloot.

Dr. Coleman: Klimaatveranderingszeurders zijn niet alleen idioten – Het zijn psychopaten en moordenaars

“We kunnen zien dat de infrastructuurdelen van het netto-nul project die theoretisch mogelijk zijn, ruimschoots meer dan $35 biljoen zouden kosten en een toegewijd en hoogopgeleid personeelsbestand zouden vereisen dat vergelijkbaar is met dat van de bouwsector, evenals enorme hoeveelheden materialen,” schrijft Kelly.

“Netto-nul zou ook een aantal dingen vereisen die vandaag de dag volstrekt onmogelijk zijn: schaalbare niet-fossiele energieopslag, elektrische industriële processen op zeer hoge temperatuur, serieuze elektrische luchtvaart en scheepvaart.

En dan is er nog de kwestie van het koolstofvrij maken van de landbouw. Deze dingen, als ze al bereikt kunnen worden, zouden de kosten minstens een paar keer vermenigvuldigen, tot meer dan 100 biljoen dollar.

Dus de werkelijke kosten van netto-nul, of waarschijnlijker van het proberen en falen om het te bereiken, zouden vergelijkbaar zijn met – of zelfs meer zijn dan – de totale verwachte uitgaven van de Amerikaanse overheid tot 2050.

Het is niet waarschijnlijk dat die hoeveelheid geld aan andere doelen wordt onttrokken onder omstandigheden die ook maar enigszins lijken op een normale markteconomie en levensstandaard,” legt de professor uit.

“Het idee dat netto-nul op de huidige tijdlijnen kan worden bereikt door een geleide economie in combinatie met een drastische daling van de levensstandaard – en een aantal onwaarschijnlijke technologische wonderen – is een flagrante leugen.

Het stilzwijgen van de National Academies en de professionele wetenschappelijke en technische instanties over deze grote technische realiteiten is verachtelijk.

Mensen moeten de realiteit van netto-nul kennen.”
©Frank Bergman

Reactie.

Je bent gewaarschuwd! Maar je geloofd het niet! Je denkt, dat kan niet! Er bestaan geen mensen die zo slecht zijn dat ze ons misleiden? Tegen deze mensen zeg ik “met welke argumenten kan jij dit ontkennen”! Maar dan kan je beter onderzoek doen! Niet zomaar afgaan op wat idioten als Frans Timmermans je probeert wijs te maken. Want die staat al jaren aan de verkeerde kant! Die man heeft huizen gekocht en nooit iets gedaan aan de klimaat verbetering. Dus dan verraad je jezelf en ben je niets anders dan een wassen neus, een carnaval figuur, een politieke nietsnut! En daar zijn er velen van. 

Weet je wat je kan doen, als je wilt tenminste, want ik wil niemand dwingen. Doe dat voorgestelde onderzoek! Ik wil je wel waarschuwen dat dit veel van je vrije tijd in beslag zal nemen. Zelf ben ik per dag ongeveer 4 uren bezig met onderzoek en het schrijven van artikelen en reacties! En weet je! Ik doe het niet eens voor mezelf, want ik weet het zo langzamerhand wel. Ik doe het echt om mensen zoals jij een andere werkelijkheid te laten ervaren. Zodat jij via de andere informatie een beslissing kan nemen die niet is gebaseerd op leugens! Want voor mij ben jij meer waard dan gevoed te worden met leugens.

Maar wij, jij en ik, zijn medeverantwoordelijk voor wat er gebeurt in deze wereld. Die verantwoordelijkheid kunnen we nooit door anderen laten beliegen! Onze verantwoordelijkheid is goed om te gaan met deze wereld! En wanneer er figuren zijn die de mens of de natuur bedreigen, moeten wij klaar staan om dit te voorkomen. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor anderen, mensen die we niet eens kennen. Maar vooral voor de kinderen die deze wereld na ons bevolken.

Dus vraag ik je nogmaals, wil; jij onderzoek doen?
En ik kan je helpen. Je kunt even naar een site gaan waar ik veel artikelen plaats. Waar andere mensen ook hun best doen om de waarheid boven tafel te krijgen. Gedachtenvoer.nl is een heel leuke en waardevolle site. Doen dus!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk