‘Experts’: nieuwe COVID-stam zal wereldwijde “hartfalen-pandemie” veroorzaken


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #291


Wetenschappers waarschuwen dat een nieuwe COVID-stam een wereldwijde “pandemie van hartfalen” zal veroorzaken, wat tot veel scepsis leidt.


‘Experts’: nieuwe COVID-stam zal wereldwijde “hartfalen-pandemie” veroorzaken

Bron artikel: Experts’ Say New COVID Strain Will Cause Global “Heart Failure Pandemic”
Door: Paul Joseph Watson

Een nieuwe stam die bekend staat als JN.1 zal ervoor zorgen dat veel mensen last krijgen van een “verminderde hartfunctie”, aldus het rapport.

“Japans top onderzoeksinstituut Riken heeft nu een waarschuwing afgegeven in het nieuwe rapport, waarin staat dat de ACE2-receptoren, waar het coronavirus zich aan vastklampt in menselijke cellen, ‘heel vaak’ voorkomen in het hart”, meldt GB News.

“Hoewel er tot nu toe nog geen sluitend klinisch bewijs is gerapporteerd dat een aanhoudende SARS-CoV-2 infectie geassocieerd wordt met een verminderde hartfunctie, zou de proof-of-concept studie van de mogelijkheid van een aanhoudende SARS-CoV-2 infectie van het hart en het potentiële risico op opportunistische progressie van hartfalen gevalideerd moeten worden door een driedimensionaal menselijk hartweefselmodel dat als alarmbel zou dienen voor een wereldwijd risico voor de gezondheidszorg,” stelt het rapport.


“En meer ‘Experts’ gewauwel, … Bla, bla bla

Als een levend virus nooit heeft bestaan en alle vaccinaties ooit in de geschiedenis dus kwakzalverij zijn dat weet je dat deze experts allen preken voor slecht  geïnformeerde junknieuws consumenten. Maar tot die conclusie kwam men ook in het artikel, … HM


Ondanks alles wat we hebben geleerd over het verband tussen COVID-vaccins en ernstige hartproblemen, lijkt het erop dat ze nu proberen de hartproblemen te hernoemen als zijnde veroorzaakt door COVID zelf.

Nou ja, dan kunnen we maar beter nog een rondje van het “100 procent veilig en effectief” nemen!

Zodra de nieuwe booster is uitgerold, kun je weer een golf van gezonde, professionele sportsterren verwachten die plotseling midden op het veld in elkaar zakken als gevolg van…let op… de JN.1 COVID-stam.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk