dotcom.radio aflevering 395 van 31-12-2023


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #289


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 20222023 – 2024
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 395: Oorlog uitgebreid door NAVO inmenging – Overstromingen NL – Israel – hell gaat door – Onteigening Franse prive gelden – Zionisten puzzelstukjes uit Rusland – Jaar overzicht – Als we eens – en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands Nieuws* Me Myself and I
Now that 2023 is fading away
I don’t want the year to stay
Transform a Great Reset to a Great Restructure 
The Multi Polaire world shows it’s picture
We’ll be happy and have it all
2024 is the change and f*ck the cabal

[Marcel de Graaff] Vorig jaar record aantal dammen in de EU afgebroken. Hé, kijk nu, overstromingen! Daar is de overheid dus aansprakelijk voor. Brabant overstroomt
https://overstroomik.nl/

[HM] Zie de woordkeuze van deTelegaaf Armoede naar het laagste niveau Moet dus zijn het hoogste niveau De armoede is immers gestegen naar een hoger niveau Shame on you corrupte misinformanten !!

[X] Vanaf januari 2024 zijn platforms zoals Marktplaats, Vinted en Bol verplicht om verkoopinformatie van hun gebruikers door te geven aan de Belastingdienst. Dit omvat details over de omzet van het afgelopen jaar en het aantal verkochte producten. Dat u het weet.
Wereld Nieuws[X] Is it surprising that Israel want to block the release of those who associated with their MOSSAD honey-trap operation? [Me] Het is niet best voor Israel als men te weten komt dat Epstein een Deep State Zionisten operatie is die laat zien wie er wereldwijd aan de touwtjes trekken. PANIEK

[Mike] The New York Times has published an investigation into the events of October 7 in kibbutz Be’eri, whitewashing how Israel implemented the Hannibal Directive. Brigadier General Barak Hiram made the decision to fire tank shells into Pessi Cohen’s house, killing Israeli civilians and their captors.

[Geert] Het Israël conflict lang van te voren gepland?
De Hamas-aanval op Israël op 7 oktober 2023 heeft het conflict in het Midden-Oosten opnieuw doen escaleren. De beelden en berichten erover maakten emoties los en zorgden wereldwijd voor verdeeldheid. Juist omdat de fronten tussen “Israël-voorstanders” en “pro-Palestijnen” zo onverzoenlijk lijken, komen in deze uitzending politici, journalisten en generaals aan het woord. Hun uitspraken onthullen niet alleen ongerijmdheden, ze wijzen ook op mogelijk diepere doelen in het huidige conflict. Wie heeft er belang bij om mensen met verschillende overtuigingen te misbruiken als schild voor mensonterende oorlogsplannen?
 www.kla.tv/27775

[Mike] Israel just killed the Iranian General Sayyed Razi Mousavi, coordinating IRGC officer in Syria, in airstrike in Damascus.

[HM] HOE KAN HET, dat we al sinds WOII medelijden moeten tonen voor de HOLOCAUST slachtoffers, en het is nu juist Israel dat in Gaza het zelfde doet. GENOCIDE Is dat dan niet TWEE MAAL zo erg [?] video Owen Jones – Don’t Let Israel Use Christmas To Hide Its Crimes.

[JeroenPols] Franse regering onteigent tegoeden van populair spaarplan Livret A, oorspronkelijk bedoeld om huisbezit te stimuleren. Meer dan 50 miljoen Fransen gebruiken deze fiscaal gunstige mogelijkheid. Het geld is nodig om verhoogde defensie-uitgaven te financieren. Het gaat om € 220.000.000.000. Het grote onteigenen begint.

[HM] In het dorpje Ilion in New York rouwen de inwoners om het vertrek van wapenmaker Remington Arms Co. na twee eeuwen. In het openbaar schreef het bedrijf de sluiting van de fabriek deels toe aan een vijandig politiek klimaat in Albany met betrekking tot de productie van vuurwapens

[Hm] De linkse media draaien muziek als Trump het stadion binnen komt. Het kijkerspubliek mag niet horen hoe populair Trump is als mensen de longen uit heb lijf schreeuwen ! – En Colorado wil Trump niet op het stemformulier wat politieke zelfmoord is voor de DEMS, hoor het verschil nu zonder de muziek

[Mike] Apparently the mastermind behind the Red Terror and Bolshevik secret police, Felix Dzerzhinsky, could speak ‘Fluent Yiddish’ and used it often… is dat weer een zionisten puzzelstukje ? – vele interessante zaken in de commentaren

[GV] Plotseling, zomaar wat 2023 gedachten op een rijtje,… terugblik
Hopelijk gaat in 2024 snel de pleuris uitbreken en het enige wat werkzaam is tegen paniek en angst zal dan “deWaarheid” zijn. Ik wens iedereen en bewust 2024 toe. Een gezond 2024 toewensen is het lot tarten met + 2 miljard gevaccineerden waarvan de meerderheid geen enkele tot matige preventie maatregelen nemen om het immuunsysteem tot de tanden toe te wapenen. Hoe gaat dat aflopen [?]

* Frontnieuws – Russische analisten denken dat het Verenigd Koninkrijk de aanval van 26 december op de Novocherkassk heeft uitgevoerd.
– Intussen vliegen ook F16 vliegtuigen de Oekraïne binnen via buitenlandse luchthavens, dat gaat niet goed aflopen voor de NAVO

[Geert] Ruslands VN-ambassadeur Vasily Nebenzya (foto) heeft op de VN-spoedzitting in de nacht naar zaterdag verklaard dat het Westen en de regering in Kiev zich binnenkort op “het ergste nieuws” zouden moeten voorbereiden, omdat de militaire plannen van de Oekraïense leiding een totaal fiasco zouden zijn zijn. Zelfs wanneer Washington en Brussel nieuwe hulppakketten voor het land zouden goedkeuren, zouden ze de doodsstrijd van het regime van president Volodymyr Zelensky niet verhinderen, maar alleen maar verlengen

[Clandestine] Deze week heeft Oekraïne met NAVO-wapens (Tsjechisch) een raketaanval uitgevoerd op burgerlocaties in het centrum van Belgorod, waarbij 14 burgers omkwamen, 2 kinderen, en meer dan 100 gewond raakten. Het lijkt erop dat het Westen wanhopig probeert om Rusland aan te zetten tot vergelding en escalatie, zodat ze het kunnen rechtvaardigen om de NAVO erbij te halen en een totale WO3 te beginnen. Het leger van Oekraïne heeft niets meer en kan het niet veel langer volhouden. Hun enige hoop is dat het Amerikaanse leger ingrijpt en het van hen overneemt.
– Russia is calling for an emergency meeting of the UN Security Council in connection with the Ukrainian attacks against Belgorod.

[X censuur] Brighteon Broadcast News, Dec 29, 2023 – EXCLUSIVE details on Trump’s MASS DEPORTATION plan to save America from being overrun highlight at 8 min. DE VIDEO VAN Mike Adams kon niet geplaatst worden op X
Media* “IK ben geen robot” of-te-wel: Ik jaag bezoekers weg, de nieuwe mode. Een plaatje tonen waarbij ik bewijs dat ik geen robot ben, maar bij twee of meer plaatsje haak ik voortaan af. Jullie willen niet dat ik contact opneem. Dus dat doe ik dan ook niet meer. (al mee gemaakt 12 plaatjes, daarna de boodschap. “U heeft het maximaal aantal tekens overschreden in het bericht en opnieuw, … nee niet dus voortaan haak ik af bij plaatje twee. !!

* Website statistieken
bezoekers via startpagina.mediacollectief 6.021
In de zelfde periode via Google.com 4.855 (5% bezoekers vroeger +50%)
in de zelfde periode via Google.nl 415
(fatsforum 691)

Totale pagina bezoeken (google shadow ban)
2019 – 1.539.543
2020 – 2.346.664
2021 – 1.799.442
2022 – 1.598.227
2023 – 1.636.812 op 25 december

[Jeroen Pols] Mensen faken niet dat ze een depressie hebben. Mensen faken dat ze zich Oké voelen
(on)Gezondheid[Marcel de Graaff] Tsja “Covid and ALL variants were MAN-made“, dat hadden we al ontdekt jaren geleden in 2009 om precies te zijn. Als een levend virus niet bestaat dat moet er iets anders zijn. Het zelfde als 100 jaar geleden met de Spaanse griep !! Tsja, …

[Herman] Het doofpotten is begonnen. Na 31 januari 2024 verdwijnen je vaccinatiegegevens uit de app, inclusief batchnummer. Dus krijg je na die tijd klachten, moet je niet bij de overheid zijn.

[HM] Jammer voor al die dokters die medicijnen studeerden en geen geneeskunde. Dan had dit nooit gebeurd die hele vaccinatie handel. Vraag hoeveel natuurartsen hebben ‘iemand’ het V gegeven geen [?]

[Activist Post] Mass Murder for Money Big Pharma “Vaccine” Pfizer proudly reported record profits. Alleen Phizer produceerde 1.79 vaccins per 8 miljard wereldburgers. Er liggen nog ver gevorderde plannen voor 2 extra dosis per wereldburger.
Mijn conclusie is dan ook dat het doel om iedereen te vaccineren grotesk gefaald is in het NWO plan.

[CBS] statistieken spreekt men nu van levend geboren kinderen, die uitspraak had ik nog nooit gehoord

[GV] Wat als, iedereen dit nieuws eens gedeeld had, … [?]
Hoe zou de wereld eruit zien op dit moment als we eens wat meer mensen hadden met -lef- -visie- en een leeuwenhart [?]
– 2009 geen levend virus – 2010 video lethal injection – 2020 het lockstep plan

[HM] IDEE ? – Als alle ziekenhuizen volgens plan steeds meer afgeschaald worden in alle landen, … is dat dan geen uitgelezen opportuniteit om de natuurgeneeskunde weer in ere te herstellen van onder af. Hier in Frankrijk is een ongekend potentieel van natuur geneeskundigen die ongevaccineerd niet meer deel uitmaken van de reguliere gezondheidszorg.

[HM] TURBO KANKER Vermeld in het week journaal “Rapporten geregistreerd in het Vaccine Adverse Effects Report System (VAERS) toonden ook een niet-causaal verband aan tussen COVID-19 vaccinatie (namelijk mRNA-gebaseerde vaccins) en kanker, in vergelijking met andere vaccins.
Gedachtenvoer[X] Toen was de inflatie nog zo laag dat ondernemers emaille bordjes konden laten maken van hun prijslijst… 1951 t/m 1957 onveranderde prijzen bij de friettent

* Me Myself and I
These days they are with lots
So easy to connect the dots
You have to be willing to think
Find that one missing link
Take what is known and make a reasonable guess
Fight for freedom, and nothing less

en deze

Het jaar 2024 wordt turbulent
En dat is geen accident
Boven tafel met elk ‘geheim’ document
Complotdenker wordt een compliment 
Een ontdekkingsreis, ongekend
Steeds meer paniek in het parlement
Het burger X rechtspraak regelement 
Paniek bij elke politieke kartel dissident
Want al hun misdaden zijn nu wel bekend
Dat zit er bij 20% wel ingeprent
Maar voor 80% wordt de onthulling ongekend 


Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten