Wat als, iedereen dit nieuws eens gedeeld had, … [?]


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #287


Hoe zou de wereld eruit zien op dit moment als we eens wat meer mensen hadden met -lef- -visie- en een leeuwenhart [?]


Zomaar wat dingen waar we met verbijstering zagen vanaf de eerste rij!

2009 net als in 2020 werd door de WHO een angstgolf de wereld in gestuurd met de Mexicaanse griep. Men noemde het toen fase 6 de hoogste alarmfase en men strak over eventueel verplichte vaccinaties als het zo door zou gaan. Onze podcast, gestart in 2008 ging goed vanuit de startblokken, er was nog een podcast top 100 met voornamelijk radio en tv programma deelnemers en … we stonden wekenlang in de top 10. Er werd dus veel werk gestoken in het verzamelen van nieuws bijgestaan door Mike zijn forumleden en reacties van luisteraars. 

We stuiten op een artikel van een Duitse viroloog Stevan Lanka die beweerde dat een levend virus nooit wetenschappelijk bewezen was. Onderzoek vereist. Via Louis Pasteur kom je dan al snel op het spoor van Antoine Béchamp en daarna bleef dit een wederkerend topic in het programma. Ik werd door de vereniging van kwakzalverij officieel tot kwakzalver verklaard over iets geheel anders met vitamine & mineralen tekorten die ik terecht claim. Terugkijkend wilde men weg houden van onze mening op de podcast.

2011 loofde Stefan Lanka 100.000 euro uit voor wetenschappers die een levend virus konden aantonen. Uiteindelijk werd in februari de zaak afgesloten door het Duitse Hoge gerechtshof met de uitspraak; “Een levend mazelen virus kon niet aangetoond worden” En, … als een levend virus niet bestaat dan bestaat er niet èèn! Wat voor impact heeft zo’n uitspraak op de geheld vaccinatie industrie ?

Ik schreef, vertaalde en plaatste er vele artikelen over en met die speurtocht kwam ook de video in beeld Lethal injection the story of vaccination waar men cijfermatig in gaat op het doden spoor. Meer als 150 miljoen vaccinatie doden. Meer als Stalin, Mao en Hitler bij elkaar opgeteld. Best wetenswaardig nieuws om over te spreken en te delen.

Maar niemand deelde het klaarblijkelijk zo laat de verdere geschiedenis zien.

In 2019 vindt event 201 plaats een opmaat naar een nieuwe pandemie. Maar dat hadden we in 2009 ook al eens meegemaakt dus … In ons achterhoofd waren ook de zogenaamde Agenda 2021 die de aandacht vergden en ver weg ook het plan om de wereld bevolking drastisch uit te gaan dunnen.

Maar, … dat klinkt allemaal zo onrealistisch toch [?]

Tot die bewust datum 17 maart 2020. Een fransman belde op, we gaan nu je auto ophalen want over twee uur gaat het hele land in lockdown. Dat kwam als een verrassing maar de eerste gedachte was; “Dus dit is het begin, zo gaan ze het doen

Op de podcast hadden we normaal zo’n plusminus 1.000 meetbare luisteraars, die week 134.000. Dat aantal liep langzaam weer terug naar het gebruikelijke aantal. De interesse viel snel terug en klaarblijkelijk vonden er weer geen deelacties plaats die ons meer blijvende luisteraars opleverden. 

Een paar maanden verder stuit ik op het lock-step plan, het zeg maar draaiboek wat er allemaal plaats zou gaan vinden en wat er al plaats gevonden had. We waren net uit de lockdown en de maximaal 100 kilometer reiszone verbod en gingen weer voor het eerst naar Nederland. Op het terras vroeg ik wat mensen over hoe het daar allemaal verlopen was. Niets maar dan ook niets dan onwetendheid.

Toen ik het gevonden document op de website had geplaatst trok het weinig bezoekers. Dus actie nodig om de titel te veranderen; ”Dé Grote Reset na Corona: de glazen bol, of ‘n geschiedenisboek? -Rockefeller Files-

Meer als een half jaar zou ik dit document op de eerste plaats vast laten staan om het er uiteindelijk maar op te geven. Niemand deelde de gevonden informatie. + 6.000 pagina bezoeken in en half jaar is bedroevend en als niemand het deelt.

Wij wisten dus al dat elk maar dan ook elk vaccin dat ooit gemaakt is pure kwakzalverij is en net als elk medicijn bijwerkingen heeft tot en met dodelijk. Elk vaccin dus !!

De grote vaccinatie campagne moest toen nog gaan beginnen met wat nu blijkt een nog nooit vertoond experimenteel vaccin was met toegevoegde functionaliteit –Gain of Function-.

Hoeveel ellende hadden -wij met z’n allen- kunnen voorkomen als we openlijk de informatie hadden gedeeld die we al in 2009 ontdekten en compleet met uitgewerkt plan al inzichtelijk hadden een half jaar voordat de eerste dodenprik gezet zou worden.

Net na de eerste lockdown bij mijn muziek radio programma maakte ik er een korte opmerking over dat mensen goed moeten nadenken zonder feitelijk iets te vertellen. Resultaat, ik kreeg te horen dat ik niks meer mocht vertellen anders zou ik op non-actief worden gezet. Gelijk gebeld met de mededeling dat alle drie mijn programma’s met onmiddellijke ingang geen doorgang zouden vinden omdat de ernst van de zaak veel te groot is om te zwijgen. Geen verder commentaar gehad en tot op de dag van vandaag is dat zo gebleven. De man die het lont in het kruitvat heeft gestoken liep een paar weken geleden op krukken, … vaccinatieschade !! Een andere radio collega kwam ik tegen in een rolstoel en verdere schadegevallen zijn mij niet bekend. Maar ik heb tenminste gewaarschuwd en hoef mijzelf niet te verontschuldigen. 

In midden 2022 kwam de WHO met cijfers van 15 miljoen COVID doden, wat dus allen vaccinatie, remdesivir medicatie en overbodige ventilator behandeling doden zijn, allemaal. Verder nog 64 miljoen mensen met longcovid, de vaccinatieschade gevallen. Nu ruim anderhalf jaar verder ontbreken alle cijfers maar het zou me niets verbazen als we met 40 miljoen doden te maken hebben en 120 miljoen vaccinatieschade gevallen zitten. 

Inmiddels zijn mensen gewend geraakt aan een berg dictatuur en velen beseffen dit nog niet eens waar we op afstevenen met zijn allen

Ik kan er eigenlijk met mijn verstand niet bij dat we ondanks de kennis van zaken zo’n scenario mee moesten maken zonder dat de massa -zijn bek open deed- On-be-grijpe-lijk !!

Al die tijd bedacht ik artikelen met weer een andere insteek om achtelozen mensen te kunnen bereiken om zo nog te redden wat er te redden valt. Maar het zwijgen en niet delen gaat onverminderd door tot aan de rand van het ravijn, zo lijkt het te moeten gaan.

In 2010 schreef en nam ik een nummer op; Hope comes in the dark. Met vooruitziende blik klaarblijkelijk geschreven want nu is het actueel als nooit tevoor. Deelacties blijven uit als op elke meme die ik afgelopen jaar maakte, 440 stuks geen reactie komt. Geen deelacties en weinig likes. 

Als ex onafhankelijk vertegenwoordiger (artsenbezoeker) voor SpectraCell, een laboratorium die intracellulaire vitamine opname analyses uitvoerde heb ik een beetje inzicht gekregen van de tekorten in de voeding van mensen. Dan heb ik het dus over gezonde mensen. Maar met die biologische potentiële tijdbommen in het lichaam van een paar miljard mensen, .. HOE GAAT DAT AFLOPEN. [?]

Russische roulette.

Dat is hoe ik het kan benoemen. Nu heb ik weer een andere poging ondernomen met een geweldig liedje te voorzien van een aangepaste tekst en ik moet vaststellen dat er weer niets gedeeld wordt, … zucht. Ik begrijp dit gezegde echter als nooit te voor.

Misdaad gedijt door het zwijgen van de meerderheid, de tirannie van de zwijgers. 

Het jaar 2024 wordt turbulent
En dat is geen accident
Boven tafel met elk ‘geheim’ document
Complotdenker wordt een compliment 
Een ontdekkingsreis, ongekend
Steeds meer paniek in het parlement
Het burger X rechtspraak regelement 
Paniek bij elke politieke kartel dissident
Want al hun misdaden zijn nu wel bekend
Dat zit er bij 20% wel ingeprent
Maar voor 80% wordt de onthulling ongekend 

Wat als iedereen dit nieuws eens gedeeld had, … hoe zou de wereld er nu uitzien. Hoeveel miljoenen doden hadden we dan bespaard, Zou er dan oorlog geweest zijn in de Oekraïne omdat de wereld met een bewuste bevolking te maken zou hebben gehad, zou Israel het dan aangedurfd hebben om een vals vlag aanslag te plegen op 7 oktober en met de genocide gestart zijn. Nee alles gebeurd omdat -op zich- goede mensen niets zeggen.

Velen lieten zich van alles aanpraten
2024 wordt het jaar van loslaten
Berusten in een stuk van je onmacht
Geen aanval of vlucht, maar staan in je eigen kracht
Niet alleen het kwade nieuws blijven vergaren
Maar ook dat stukje innerlijke vrede ervaren
De keuzes waren immers aan een ieder persoonlijk
Goed of fout, zo gaat het altijd zoals gewoonlijk


INDIVIDUELE KRACHT: Waarom zijn mensen bang om erover te praten?
Journalist | schrijver Jon Rappoport schrijft op subtrack


Omdat ze het gelijkstellen aan machtsmisbruik.

Die twee zijn niet hetzelfde.

Ik heb het over de macht om gebeurtenissen te beïnvloeden; de macht om naar meer vrijheid van onderdrukking te gaan, de macht om het afval van de controle die over ons wordt uitgeoefend weg te vegen.

Ik heb het over de kracht om tegen het kwaad te vechten en te winnen.

De macht om een onderneming te creëren die gebaseerd is op verdienste.

De macht om die onderneming uit te breiden.

De macht om slavenmeesters te weerstaan.

De macht om boven het gepeupel met de verkeerde naam “democratie” uit te stijgen.

De macht van het individu om op te staan, zich uit te spreken en de macht om de ketens van oorzaak en gevolg te verbreken die ons zouden insluiten.

De kracht om nieuwe werkelijkheden uit te vinden.

De macht om diegenen te verwerpen die zeggen dat we geen macht zouden moeten hebben.

De kracht om diegenen te verslaan die beweren dat we net zo zwak moeten zijn als de zwaksten onder ons.

De macht om al deze macht te gebruiken zonder anderen tot slaaf te maken.

Er is een duidelijk en cruciaal verschil tussen individuele macht en vijandige macht over anderen. Er mag geen beperking zijn op het eerste, en elke beperking op het laatste.

De wet zou, mits correct toegepast, dit laatste moeten afdwingen.

Omdat we in een tijd van massaal collectivisme leven, zijn individuen bang om zich voor zichzelf uit te spreken. Dit is een fatale fout.

Collectivisme (de groep is alles) is een oplichterij die is ontworpen om de indruk te wekken dat verlichte leiders op dezelfde liefdadige manier namens iedereen kunnen regeren en handelen. Dit is onwerkbaar. Sterker nog: het is een list die criminelen gebruiken om politieke macht te verwerven. Betekenis: controle. Ze roepen zichzelf uit tot profeten en messiassen van een betere wereld, maar ze zijn op zoek naar slaven.

Het individu verzet zich tegen alle vormen van collectivisme en hun vermommingen.

Binnen die vormen zijn er altijd individuen die uit zijn op het verkrijgen en gebruiken van macht over anderen.

Als er een individu zou zijn dat van de grond zou kunnen opstijgen, over daken zou kunnen vliegen en boven straten zou kunnen zweven, zou het ongeveer een uur duren voordat boze menigten zich onder hem zouden verzamelen, met hun vuisten zouden schudden en zouden proberen hem neer te halen.

Ongeacht de redenen die ze aanvoeren om te proberen hem te vernietigen, zou hun echte reden zijn: ze hebben zich verplicht tot zwakte. Dat is hun troef. Dat is alles wat ze hebben. De “vliegende man” is het onweerlegbare bewijs dat zwakte niet alles is… lees verder op zijn betaalde blogBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk