Oorlog is goed voor de elite maar wreed voor het volk. 


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #286


Er is echt iets vreselijk mis in dit land. Kaag verlaat Nederland ondanks dat ze een financiële ramp heeft veroorzaakt als minister van financiën, krijgt mevrouw een VN-baantje. 


Jongetje Jette is miljoenen kwijtgeraakt als minister van klimaat en mag nu ook nog minister van financiën spelen.

DIT KABINET IS MILJARDEN KWIJT, KAN NIET EENS HET EXACTE BEDRAG NOEMEN WANT LOOPT PER WEEK OP, LIEGEN BIZAR VEEL, BUT WHO CARES.

Het verval van Nederland is zo ernstig en zo openlijk heeft dit kabinet lak aan het volk en de grondwet, zo openlijk over hun samenwerking met privéorganisaties zoals de WHO en het WEF waar steeds meer macht naar toe gaat. Daarom regeren tegenwoordig de onbenullen, de volstrekt idioten!

Iemand de beste wensen en kerstgroet van Rutte ergens gezien? Vast niet want die was er niet! Is te druk met eigenbelang.

De koning, niet mijn koning, hield wederom zijn toespraak naast een kamerplant want de kerstboom kan echt niet meer. Heb ik geluisterd … nee natuurlijk niet, ik trek die onzin niet meer.

Het na jaren wederom in de week leggen van de dienstplicht, door onze kinderen, zodra ze 17 zijn een brief te sturen waarin ze, indien nodig, opgeroepen zullen worden om afgeslacht te worden aan het front ergens in Oekraïne of het midden oosten. Ook onze meisjes krijgen de oproep.

Ik hoorde Arno Wellens een goed punt maken;  als de oorlogsdreiging van Rusland zo groot is, waarom brengen we dan nog steeds niet ons leger op sterkte door prima materiaal aan te schaffen en goed getrainde manschappen op te leiden ipv een woke soldaat te creëren. We hebben nog net niet die ene enkele tank die we nog hebben roze geschilderd.

Geen enkel volk wil oorlog, geen vader en geen moeder wil zijn kind aan flarden geschoten in lijkzakken terug krijgen. Zeker niet om een positie van een corrupte koning in het zadel te houden of een corrupte regering die er persoonlijk gewin mee hoopt te behalen. Zoals Rutte zijn NAVO baantje hoopt binnen te harken.

Hoe is het mogelijk dat door de eeuwen heen een klein groepje elite bepaalt dat jonge mensen en hun ouders zich laten lenen om kapot geschoten te worden voor wat …… juist de winst is voor de rijken en die liggen niet wakker van miljoenen gesneuvelden want hun kinderen gaan de oorlog niet in. 

Kijk maar naar de zoon van Netanyahu, die ook in een veilig gebied zit en geen schot hoeft te lossen. En ondertussen sterven er honderden Israëlische soldaten en tienduizenden mannen, maar ook vrouwen en kinderen in Gaza.

Ondertussen zijn er al een half miljoen aan flarden geschoten of levenslang invalide in Oekraïne en dit noemt Ollentrol een goedkope oorlog.

De lol straalt er vanaf bij Rutte, Ollentrol en de heilige Zelensky op 4 mei, de dag van de dodenherdenking. Of die gezellige weerzinwekkende selfie van Rutte en de heilige Zelensky tijdens Ruttes zoveelste bezoek aan Oekraïne.

Plaatsvervangende schaamte krijg ik hiervan!

Totaal nul respect voor de oorlogsslachtoffers, alsof het een spelletje stratego is. Onderstaand een prima uitleg door Ab Gietelink over de krankzinnigheid van oorlog en dat het een enorme schending van mensenrechten is.


Voor wie zegt dat dit een mooie tijd is om in te mogen leven verklaar ik totaal voor idioot. Een tijd waarin families en vriendschappen tegen elkaar uitgespeeld worden begon met Corona en is overgegaan naar klimaat en oorlogen. Een tijd waarin miljarden zich braaf lieten prikken en we nu miljoenen oversterfte hebben in de westerse wereld veroorzaakt verdriet, maar het verdriet zal nog veel erger worden. 

Velen nog steeds niet doorhebben dat je nog steeds griep krijgt zelfs na prik zeven is te bizar. Een tijd waarin het boeren onmogelijk wordt gemaakt en de regering nu op de stoel van de boer gaat zitten, gingen ze in corona tijd op de stoel van de arts zitten. Een tijd waarin een overheid het bezit van huisdieren wil verbieden en zelfs zover gaat om het ademen van de mens te benoemen als klimaat gevaarlijk zijn we toch ver afgedreven van de realiteit. Een tijd waarin we het acceptabel vinden dat er een genocide plaats vindt in Gaza en het zien van honderden verminkte kinderlijkjes ons blijkbaar niets doet. 

Sterker nog ik hoor het mensen rechtvaardigen want de Joden. 

De meeste Joden willen deze ellende ook niet, het kwaad zijn de Zionisten! Een tijd waarin propaganda hoogtij viert want hoe makkelijk bereik je tegenwoordig  de massa door avond aan avond via de staatszender Russenhaat, klimaatverandering of de noodzaak van oorlog voeren over de massa heen te storten. Een tijd waarin de burger zijn uitgaven gecontroleerd wordt vanaf 100 euro en de overheid elke controle wil op wat wij denken door al ons berichtenverkeer te controleren, waar een minister-president ons op eigen houtje een oorlog in sleurt en een kabinet miljarden euro’s kwijt is of besteed zonder overleg met de tweede kamer heeft niets met democratie te maken. 

Zo makkelijk is het om mensen in de angst te zetten en dat zien we nu met klimaat. Er is enorme wateroverlast en het regent al weken en in Duitsland staan dijken op doorbreken, zeggen de staatskranten. Dit versterkt het geloof dat we echt NU iets moeten doen om de wereld te redden. Weer een geniale actie van de macht want begin niet over chemtrails of HAARP dan ben je gek. Dat er honderden dammen in Europa zijn afgebroken komt niet binnen. Dammen die ons van drinkwater en elektriciteit moeten voorzien en het water reguleren maar tja de vissen moeten gered maar ondertussen is de zee volgeplempt met windmolens die ernstig de visstand verstoord op zee.

Er zijn twee waarheden: die van de wappies en de believers.

De believers zijn ervan overtuigd dat Rusland het grote kwaad is en Europa willen binnenvallen en ons dan massaal afvoeren naar Siberië. China wil de wereldmacht en schendt burgerrechten.

China schendt inderdaad burgerrechten en niet zo’n klein beetje ook door een volledige digitale controle over de bevolking. Maar China wil geen wereldmacht, dat is wat het Westen wil en dat doen ze door het Westen langzaam aan te veranderen in China 2.0 maar wie dat zegt is niet goed wijs.

Rusland is zeker nog geen volledig democratisch land en daar valt nog veel te verbeteren maar Poetin heeft geen enkele intentie om Europa binnen te vallen. Poetin heeft herhaaldelijk aangedrongen om lid van de NAVO te worden en aangedrongen op vriendschap met het Westen. Dit mocht van Amerika niet want stel dat Rusland met Europa gaat samenwerken ontstaat er een enorm machtsblok en die macht wil juist Amerika behouden.

Corruptie en schending van mensenrechten komt alleen voor in Rusland en China. Is het schending van de mensenrechten als je geslachtsverandering bij kinderen verbiedt of woke buiten de scholen wil houden en geen sekslessen aan kleuters wilt opdringen of is dat juist bescherming bieden. Homo’s mogen in Rusland en Hongarije echt wel het is juist in Amsterdam waar homo’s niet veilig over straat kunnen omdat er teveel potenrammers rond lopen.

Ik noem even een paar namen op van strijders voor waarheid die monddood werden gemaakt, of hun baan verloren, van internet werden gegooid of zelfs door de politie opgepakt  werden.

Sam Brokken, een gezondheidswetenschapper uitte in het begin van Corona kritiek op het beleid, kreeg ontslag en werd zo zwart gemaakt in België dat hij vertrokken is naar India.

Mathias de Smet, een Belgische professor klinische psychologie aan de Universiteit van Gent schreef het boek “De psychologie van totalitarisme” wat werd verboden op de universiteit en de Smet mocht nog alleen lesgeven onder toeziend oog van een collega.

Els van Veen, een huisarts die van begin af aan kritisch was op het corona beleid, wordt vervolgd door IGJ en kreeg de politie aan haar deur. Jan Bonte, neuroloog die weigerde mee te werken aan de, ondertussen bewezen, zinloze maatregelen en daardoor zijn baan verloor als neuroloog werd ook opgepakt vanwege zijn terechte uitlatingen. Huisartsen Jan Vingerhoed en Rob Elens die hun patiënten belangrijker vonden dan de mening van een basisonderwijzer moesten voor de rechter verschijnen omdat ze patiënten geneesden met HCQ en Ivermectine.

Ivermectine, wat volgens die docent basisschool Hugo eerder kwaad dan goed zou doen. Ondertussen werd duidelijk dat Ivermectine niet mocht vanwege financiële belangen want op Ivermectine zat geen patent meer dus een goedkoop middel en de winst zat hem in de prik.

Ondertussen bij het nieuws dat er een groot tekort aan antibiotica is en dat net in een tijd dat er veel gevallen van longontsteking zijn, wat een handig toeval toch weer.

Ook in het nieuws dat ons grondwater van zeer slechte kwaliteit is, maar waar staan de grondmeters; op een hondenuitlaatplek!

Namen als Dick Bijl, Ad Verbrugge, Kees van der Pijl, Pierre Capel, Carla Peters, Marcel Crok, Ronald Meester, Marcel Messing, Geert van den Bossche, Marcel van Silfhout, Cees Hamelink, Maria Thérèse ter Haar, of Theo Scheffers grote wetenschappers of Ruslandkenners maar zijn voor de meesten onbekend want worden angstvallig weggehouden van de staatsomroep en elk geluidje wat van hun doordringt wordt weggezet als fake News maar de Ab Osterhaus mag avond aan avond onzin komen verkondigen.

Marion Koopmans, waarvan naar buiten is gekomen dankzij de WOO verzoeken hoe ze keer op keer op intimiderende wijze haar wil doordramt naar het RIVM, mocht ook avond aan avond aanschuiven om de angst levendig te houden. Koopmans, Osterhaus, en ranzige van Ranst zijn enorm rijk geworden dankzij hun corona leugens. Bovenstaande namen niet, die hebben een enorme prijs betaald om de waarheid boven tafel te krijgen.

Bauke Geersing, oud NOS directeur uit zijn verbijstering meerdere malen over de slechte kwaliteit van de staats journalisten, de praatprogramma’s van bedroevend slechte kwaliteit en de propaganda en censuur die gaande is.

Zo democratisch is Nederland, het Westen.

Prachtige column van Leon de Winter @leondewinter

“Onze elites waren het zicht op de kiezer kwijtgeraakt. Zij lieten zich adviseren en informeren door andere elites: die van universiteiten, Non-Governmental Organizations (NGO’s) en overheidsinstituties. In die bubbels hadden de elites zichzelf overtuigd van de kwalijke werking van fossiele brandstoffen, van te veel stikstof in de natuur, van cash geld, het eten van vlees, van mobiliteit, van het blijven denken in twee geslachten, van te veel vrijheid van meningsuiting op het internet, van het controleren van landsgrenzen, enzovoorts.”

“Dat de elites zelf zich niet door offers lieten begrenzen en bleven reizen en consumeren, was, vonden zijzelf, noodzaak. Kijk nog eens goed naar Frans Timmermans; het is bizar dat niemand in zijn omgeving hem heeft gezegd dat hij vijftig pond moest afvallen voordat hij kon praten over het terugdringen van een overmatige, vervuilende levenswijze. Recent vlogen honderdduizend mensen naar vijfsterrenhotels in de Golfstaten om in de koelte van duizenden airco’s en aan rijke dinertafels de oververhitting van de aarde te bespreken. Het ontging het elitaire blok dat zijn hypocrisie stuitend was. Iedereen die ertoe deed deelde toch de meningen van het blok? Dat was niet zo, maar de illusie heerste overal waar de elites bijeen kwamen. Vervolgens beseften ze te laat dat de revolutionaire opkomst van het internet het beschermende informatie cordon van de bestaande media ondermijnde.”

“Misschien kwam bij de andersdenkenden de grote omslag door het manipulerende gedrag van de elites tijdens de corona pandemie. Terwijl de elites hijgend beweerden dat vaccinatie en mondkapjes en lockdowns een einde zouden maken aan de ziekte, en vooral: dat de overheid totale controle moest krijgen om de bevolking tegen zichzelf te beschermen, circuleerden online ketterse berichten. De elites waarschuwden voor internet desinformatie terwijl zij zichzelf schuldig maakten, zo werd snel duidelijk, aan massale desinformatie.

Bij een groot deel van de bevolking begon steeds luider die ene cruciale vraag te klinken: waarom liegen de elites? De manipulatie rondom corona leek aanvankelijk tot een sterkere positie van de elites te leiden, zoals de verkiezingen van maart 2021 suggereerden, maar dat effect was uiterst tijdelijk; uiteindelijk hadden al die manipulaties een averechts effect.”

“Al tijden komt een groot deel van de agenda’s van de elites niet meer voort uit de dagelijkse en directe problematiek die urgent is voor de bevolking. Ze komen voort uit rapporten en modellen van ambtenaren, NGO’s en academica, uit de narratieve van klimaat- en veiligheidsconferenties, uit wat de communis opinio is in de wandelgangen in Brussel en Frankfurt en Davos. Daar ontmoeten de elites gelijkgezinden, en daar krijgen de opvattingen gestalte over het gevaar van te veel internetvrijheid, over de noodzaak van regulering van consumentengedrag door de invoering van digitaal geld, over de dreiging van de bezetting van heel Europa door Rusland, over de uitbreiding van de EU naar zelfs Georgië in de zuidelijke Kaukasus, over een economie waarin ’net zero’ de hoogste waarde vertegenwoordigt, en over de naderende klimaat-Apocalyps – dat laatste is het drijvende argument waarmee de elites hun posities legitimeren en consolideren. Al deze opvattingen worden als onwrikbare waarheden gepresenteerd, waarna de meeste media de dissidenten en dwarsliggers het zwijgen opleggen.

De opstand van de meerderheid van de Nederlandse bevolking tegen de hegemonie van de elites op 22.11.2023 is geen incident; elders in de wereld broeit het ook. 2024 wordt een turbulent jaar.” telegraaf.nl/watuzegt/49603…

Nog maar eens het bedrog van van Ranst;


Als we nu allemaal eens gaan opletten wat onze westerse leiders doen en is wat minder gefocust op Rusland en China is er een kans dat we niet in een oorlog  zitten en we onze vrijheid behouden. Want doe je onderzoek dan merk je dat juist de westerse leiders erg oorlogszuchtig zijn, er ernstig op uit zijn middels angst en het creëren van ellende en gecreëerde rampen, middels leugen na leugen een macht te grijpen waar niemand op zit te wachten.

Ze doen dit door ons te laten geloven dat ze het goed met ons voor hebben, maar niets is minder waar. Zo duidelijk is dat!

Als laatste een heel mooi gesprek met een treffende waarheid tussen Simon van Groningen en psycholoog André Rozendaal.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk