‘n snel vaccin voor de komende ziekte ‘X’ ?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #286


De Europese Unie (EU) heeft toegegeven dat ze met spoed een geavanceerd “fast vax” [“snel vaccin”] ontwikkelt in afwachting van “pandemieën aan de horizon”, waaronder de mysterieuze “Ziekte X” die is opgenomen op een lijst van “geanalyseerde ziekteverwekkers.”In de voorhoede van dit initiatief staat het innovatieve Duits-EU “Vaccelerate” programma, dat actief werkt aan de ontwikkeling van een vaccin voor de volgende pandemie veroorzakende ziekteverwekker – nog voordat de ziekteverwekker (Ziekte X) aan het publiek bekend is gemaakt, bericht Thepeoplesvoice.

Wetenschappers die verbonden zijn aan het Vaccelerate programma hebben hun plan voor een snel vaccin onthuld in een artikel getiteld “Predicting the Next Pandemic”. Het artikel gaat in op een uitgebreid onderzoek dat is uitgevoerd onder de wetenschappelijke gemeenschap van de EU, op zoek naar inzichten in de ziekteverwekker die het meest waarschijnlijk de “volgende pandemie” zal veroorzaken of zal dienen als de volgende “potentiële pandemiegenerator”.

De antwoorden op de enquête, een collectieve rangschikking van verschillende kandidaten, werden nauwkeurig bijgehouden met behulp van een puntensysteem. Griep kwam als eerste uit de bus, gesteund door bijna 80% van de respondenten en goed voor bijna een derde van het totale aantal punten.

Op de tweede plaats kwam de onheilspellende “Ziekte X”, een onbekende entiteit op het gebied van potentiële bedreigingen, terwijl de bekende Coronavirussen, SARS-CoV-2 en SAR-CoV-1, respectievelijk de derde en vierde plaats opeisten. De gedetailleerde resultaten staan hieronder.

De wortels van het Vaccelerate-programma kunnen worden teruggevonden in het European Vaccine Trial Accelerator Platform (EUVAP), dat in 2020 werd gestart met een genereuze subsidie van €600.000 van de Duitse regering aan de Universiteit van Keulen. Dit initiatief raakte in een stroomversnelling tijdens de aanvankelijke haast om een COVID-19 vaccin te ontwikkelen, zoals gedocumenteerd onder “Vaccelerate“.

Het is tijd om niet te gehoorzamen aan de COVID-mandaten

Begin 2021 werd Vaccelerate een groot EU-project dat uitgroeide tot een pan-Europees netwerk met aanzienlijke steun van de Europese Commissie. Volgens de EU-financieringspagina heeft het programma tot nu toe een indrukwekkend totaal van 26,5 miljoen euro aan EU-financiering ontvangen.

Zoals beschreven in de projectbeschrijving op de financieringspagina, was de oorspronkelijke missie van Vaccelerate, in lijn met de doelstellingen van EUVAP, het opzetten van een uitgebreid EU-breed netwerk van locaties voor klinische proeven en een register van bereidwillige deelnemers. Het doel was om de ontwikkeling van COVID-19 vaccinkandidaten te versnellen. De beschrijving benadrukt de dringende behoefte aan een oplossing tijdens de huidige pandemie:

“Vaccin-geïnduceerde immuniteit is de enige veelbelovende oplossing. Er is nog steeds behoefte aan fase twee en drie vaccinproeven om langdurige, grootschalige immuniteit van de hele Europese bevolking te bereiken.”

Als overkoepelende doelstelling van het programma positioneert Vaccelerate zichzelf als de pan-Europese ruggengraat die fase twee en drie COVID-19 vaccinproeven vooruit stuwt. Opmerkelijk genoeg had de snelle uitrol van COVID-19-vaccins tegen de tijd dat Vaccelerate in 2021 centraal kwam te staan, al een record aan efficiëntie gevestigd.

Volgens de EU moeten toekomstige vaccins echter nog sneller en met minder regelgevend toezicht worden uitgerold dan de rampzalige Covid-19 mRNA-vaccins, die nog tientallen jaren een ravage zullen aanrichten in de wereldwijde volksgezondheid.
©Thepeoplesvoice

Reactie.

Ach, mevrouw Ursela von der Leyen geeft haar gegevens betreffende haar connecties met Pfizer niet bekend gemaakt! Dat zegt al veel over de openheid van Mevrouw von der Leyen en de rest van de Europese commissie! En wij, Europeanen, moeten vertrouwen hebben? Ook en vooral in het ontwikkelen van nieuwe vaccinaties tegen een griepachtig verschijnsel dat steeds meer het volume krijgt van een opgeblazen ballon!

Bill Gates heeft voorspellende gaven. Want hij weet dat er een nieuw gevaar komt. Ziekte X. Dat is dus duidelijk! En dit kan worden behandeld met een wafeltechniek! Je moet er maar opkomen!

Maar daar is Bill heel goed in! Je lult wat in de ruimte, maar omdat je zo bekend bent geloofd minstens de helft van de wereldbevolking je! Of is het toch anders? Heb je werkelijk voorkennis. Bill heeft geen enkele graat in gezondheidszorg. En toch beweert hij dat ziekte X zal toeslaan. Dat heeft hij zijn kennis dus ergens anders vandaan!!

Nu weet ik dat Bill verschillende labs heeft waar hij enge dingen doet! Hij experimenteert met muggen en eiwitten. Deze eiwitten zijn onderdeel van een ziekmakend proces wanneer ze terecht komen in levende wezens, zoals mensen. Dus kan het best zijn dat Bill geen ziekten X voorspeld, maar zeker weet dat deze ziekten uit zijn lab komt. En natuurlijk koopt Bill dan aandelen in bedrijven die vaccins maken. Want daar heeft Bill bij de vorige pandemie meer dan een miljard mee verdient! En dat is makkelijk te herhalen! Vooral gezien de reacties van de Europese bevolking op de vorige pandemie! Ze staan in de rij om een vaccin te mogen krijgen. Overigens wel zonder te weten wat er in de vaccins zit! Maar dat is slechts bijzaak!

En nu wil de EU-commissie een nieuw vaccin ontwikkelen om voorbereidt te zijn op onbekende ontwikkelingen! Maar ook hier weer de vraag of ze voorkennis hebben, en van wie komt deze voorkennis. Is dit betrouwbaar? Maar een groot geluk dat er weer genoeg mensen zijn die in de rij staan om deze nieuwe of niet goede gekeurde vaccins in de arm te laten zetten!

Vraag me wel af wie hier weer zeer veel geld aan weet te verdienen!  Want wat je door een prikkie krijgt, kan nooit goed zijn! Veel liefde, geluk, gezondheid en wijsheid in het komende jaar!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk