Plotseling, zomaar wat 2023 gedachten op een rijtje,… terugblik


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #285


Afgelopen jaren ’21, ’22 & ’23 hadden we de ‘vaxperiment’ doden, de oversterfte of de ziekte van ‘plotseling’. Hoe zou men die naam eigenlijk hebben verzonnen dacht ik ‘s morgen vroeg net wakker nog op bed?


Je bent topsporter, een belangrijk duel, je wil er graag bij zijn, je wilt winnen en dus voel jij je topfit op dat moment, anders doe je niet mee, in het belang van het team. Eenmaal in de wedstrijd, boem klap daar ligt de topsporter. [1] Soms van het veld afgedragen, de redding maar even vaak nooit meer sporten, einde carrière! [2] Sommigen zag je nog spastische bewegingen maken een korte maar hevige doodstrijd van het lichaam. Even zo vaak viel de genadeklap in een enkele split-seconde. Zoiets had ik wel van gehoord maar nooit gezien en zeker niet honderden keren en samengevat in een video collage. De ‘ziekte’ waar iedereen in de politiek en ‘zorg’ verlegen zit om een uitvlucht, een excuus. Het onderzoek gaat starten, een privé initiatief want de overheid zelf zit samen met de ‘zorg’ in het beklaagdenbankje.

2023 Na jaren en jaren van bulderen begint de vulkaan al vuur te spuwen.

Een eeuw geleden liepen de schattingen van de Spaanse griep doden uiteen van 20 to 100 miljoen. Nu zien we de cijfers van 15 miljoen doden en 64 miljoen longcovid gevallen (WHO juni 2022) Vaccinatie doden en vaccinatieschade, waarom? Omdat een levend virus niet bestaat. Persoonlijk denk ik dat we voor mijn gevoel nu weer anderhalf jaar verder op 40 miljoen doden en 120 miljoen longcovid gevallen zitten. Omdat mensen die 14 dagen na vaccinatie niet mee werden geteld als gevaccineerd en daar aanzienlijk veel mensen dood gingen, ze werd gerapporteerd bij de overheid om. Omdat vele ‘ziektes’ ook niet meer aan de vaccinatie gekoppeld worden na een of twee jaar zoals de turbo kankers. Alarmfase #èèn voor de gevaccineerden om hun immuunsysteem tot de tanden toe wapenen. Maar iedereen is zwaar ondervoed in het westen en er wordt vrijwel niets gedaan.  En, … ik durf mezelf best een expert en ervaring deskundige te noemen op dit gebied. 

Begin dit jaar zagen we Maxima openlijk bij het WEF verschijnen in debat met Nazi zoon Klaus Schwab als koninklijk verraad zich bemoeien met CBCD zaken van ‘het volk’.

We kregen inzicht in de illegale overheid spionage van de burgers in de Facebook en Twitter files, veel ophef maar er gebeurde verder niets, nog niets ! Facebook + Instagram = FB+I = FBI burger spionage.

62% van de Nederlanders dachten toen al de rekeningen niet meer te kunnen betalen. De restaurants zaten echter nog goed gevuld, de vakantiereizen gingen nog prima en de media, daar verschenen de eerste haarscheurtjes over V bio-wapens waarvan de eerste berichten al in februari van ’22 naar buiten kwamen in de alternatieve media met dikke censuur in de sociale media. 

Begin dit jaar was een medewerker van Project Veritas letterlijk in de rol van homofiel gekropen om bij een Pfizer medewerker de geheimen er uit te zuigen en later op camera de wereld te laten zien wat de misstanden waren, en velen maar niet allen meer, ze boosterden lekker door!!

Begin februari was al duidelijk dat de Nordstream pijpleiding opgeblazen was door VS. In de VS ook een nieuw fenomeen waar overal giftreinen ontsporen en hele gebieden onleefbaar maakten, en oh ja. Dat was allemaal al ten toon gespreid in een film een jaar te voor. Milieu rampen ‘breken’ overal ter wereld uit als nieuwe trend. In maart wordt bekend dat maar liefst 16 landen zich graag bij de BRICS willen voegen. Groot Brittannië begint met de “soms’ verboden verarmt uranium wapens in de Oekraïne, waar ook NAVO soldaten gespot worden die meevechten tegen de Russen. Hoog spel dat gespeeld wordt. 

De EU gaat Co2 belasting heffen, Tucker Carlson wordt van FOX news gegooid en begint aan zijn tienvoudige carrière bij Elon Musk zijn later X genoemde platform. SV40 wordt ontdekt in de Vaccins en al snel beginnen de turbo kankers zich te tonen. In Nederland wil men 3.000 boeren uit gaan kopen en 413 kinderen blijken te zijn overleden, de rest van de uit huis geplaatste kinderen zijn nog spoorloos. Dikke schande en monsterlijk.

We zitten inmiddels in maand 6 als er een aanslag plaatsvindt op een dam in de Oekraïne die deel uitmaakt van het koelwatersysteem van de grootste kerncentrale van het land. Ongehoord Nederland en het FvD wil men gaan verbieden. 

In juli zijn er 2 miljoen bezoekers die de veel besproken film over kinderhandel bezoeken in de VS, de Sound of Freedom. Cluster bommen, opnieuw verboden wapens doen hun intrede in de Oekraïne. COVID 19 gaat van lijst A, de hoogste prioriteit, pfff. 

Dilan, met de heel Hollands klinkende naam Yesilgöz wordt de nieuwe, niet onbesproken VVD leider. Meer en meer propaganda dat contant geld moet gaan verdwijnen en vervangen door de nu al schimmige CBCD digitale valuta met geprogrammeerde verval datum en andere controle middelen. 

September en op Hawai in Maui zijn mensen vergaan tot stof, waar zagen we dat eerder, juist bij 9/11. Het gebruik van DEW Directe Energie Wapens. Juist alleen de gewenste wijken worden getroffen om naar verluidt 15 minuten steden te ontwikkelen. 

In Canada wil met het fenomeen podcasten gaan verbieden, de NWO raakt in paniek op alle fronten. In de UK vindt in the House of Lords het druk bezochte oversterfte debat plaats voor zo’n 6 of 8 leden. Eind oktober de eerste van de twee aanslagen op Baudet, je klein maar wat doet dat met het gevoel van veiligheid [?]

Mike publiceerde zijn Nazi Wereld Orde artikel nadat Israel een schijnheilige vertoning geeft met het dragen van de Jodenster in VN. Later ontdek ik dat de Holocaust ook niet is wat iedereen denkt en mede aangemoedigd werd door, … trom geroffel, .. de zionisten !!

De verkiezingen op 22 november toont dat Nederland in 2024 een mokerslag voor de kiezen gaat krijgen, Stockholm syndroom stemmers, strategische stemmers en niet stemmen trollen maken dat fraude helemaal niet nodig is. En de grooste ledenpartij krijgt de fles op de kop en de dolk in de rug.

Tenslotte zien we Israhell optimaal gebruik maken van de 7 oktober valse vlag aanslag om de lang gedroomde genocide uitroeing operatie in Gaza uitvoeren om daarmee de rijke gasvelden te kunnen uitnutten en het Ben Gurion kanaal te verwezenlijken. Alle landen keren zich nu tegen Israel in de VN behalve de VS mede door de scheepvaart boycot van Jemen die veel geld gaat kosten in de EU. Israel is het eerste land ter wereld in de geschiedenis die oorlog voert tegen voornamelijk kinderen. Op X zien we dan ook de wit blauwe vlagjes met rappe schaden verdwijnen. 

Hopelijk gaat in 2024 snel de pleuris uitbreken en het enige wat werkzaam is tegen paniek en angst zal dan “deWaarheid” zijn. Ik wens iedereen en bewust 2024 toe. Een gezond 2024 toewensen is het lot tarten met + 2 miljard gevaccineerden waarvan de meerderheid geen enkele tot matige preventie maatregelen nemen om het immuunsysteem tot de tanden toe te wapenen. Hoe gaat dat aflopen [?]Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk