Wat heb ‘ik’ geleerd van de eerste kerstmaaltijd discussie.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #283


Het kan zomaar gebeuren met alles wat er plaatsvindt in de wereld dat ergens over een onderwerp zomaar ineens een discussie ontstaat zoals gisteren op kerstavond. de gemoederen bleven echter binnen de perken en het werd een gezellige avond.


Verschillende onderwerpen heb ik enkele malen zorgvuldig vermeden omdat mijn luisterpubliek daar niet mee kan omgaan. 

De discussie ontstond rondom de positie van Rusland in de wereld waar enkelen duidelijk geen fan waren van Putin. 

Als ik dan vandaag terug denk aan de avond zou ik het toch anders aanpakken en terug gaan naar de basis waardoor je elke discussie kan weerleggen zonder in tientallen zaken te verzanden. Bovendien heb je geen macht als iedereen door elkaar praat en de argumenten alle kanten op schieten.

Ik zou even vragen of iedereen een stapje terug wil doen om eerst te kijken waar alle Main Stream Media kijkers, luisteraars en lezers het nieuws vandaan halen en daarop hun mening vormen.

Twintig jaar geleden deed ik een radio programma bij een lokale omroep op zondag van 11 tot 1 uur. Mijn side kick (mede presentator) was Sander hij was zo’n 35 jaar jonger maar een geweldige leerzame bron op technisch gebied onder andere. Hij volgde een opleiding in de audio visuele techniek. Als school opdracht draaide hij bij TV repetities mee als cameraman bij een actualiteiten publiek. Het viel hem op dat de acteurs exact de zelfde vragen stelden als later die dag de hoofdrol spelers vertelden. De “hoofdrolspelers”, ja want er was niks spontaan aan wat er op TV getoond werd, een politiek toneelspel. 

Een ouder artikel hier over: Dit is de essentie van mindcontrol: beïnvloed iemands gedachten, en je beïnvloedt hun gedrag. Het artikel omschrijft hoe MSMedia gebruikers zijn vervallen tot onnadenkende napraat robots

Het nieuws wordt door velen geconsumeerd, net zoals de supermarktvoeding met alle gifstoffen onnadenkend in de mond gestopt wordt.

“Glazige ogen die dom staren, naar niets kijken en alles zien, geboren uit, en in onwetendheid wat de maatschappij dicteert dat wij als vee consumeren, vee dat zich verzamelt rond leerapparatuur die televisie heet” – Scott C Holsted

Elke opmerking, … die kan weer een vraag oproepen, en zo kan je de parate kennis testen van je ‘slachtoffer’ in de discussie. 

Discussie: “Verhef je stem niet, verbeter je argument.” – Desmond Tutu

Het doel van een discussie hoeft geen aanvaring te zijn maar een dialoog / gedachtenwisseling. 

Het doel van vrijwel elke discussie heden ten dagen is de ander te verleiden om zich aan te sluiten bij ‘onze’ zijde, aan te sluiten bij de zelfstandig nadenkenden om uiteindelijk samen een front te vormen. 

Als je de vragen steller bent dan sta je elke dag verbaast over het gebrek aan parate kennis bij de kasjes kijkers. Komt het niet op TV dan weet men het niet.

Een prachtig voorbeeld hoe de MSM macht is zie je in deze videoBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk