Kerst anno 2023; Mag het leven nog leuk zijn…..


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #283


De kerstboom is klimaat onvriendelijk, penisbreuk vaker met de feestdagen dus geen seks met kerst, kaarsjes branden is erg slecht voor onze gezondheid dus geen kaarsjes meer branden, vlees ook slecht voor klimaat dus krekels op kerstmenu.


Mijn advies doe juist niet wat de politiek adviseert, geniet van vlees, heb seks met de kerst, neem een reuze kerstboom in huis, brandt sfeervol de kaarsjes en geniet met zoveel mogelijk vrienden en familie om je heen.

Laat de eenzaamheid aan de griezels over, Timmermans aan de krekelsoep en Kuipers laat hem verrekken in eenzaamheid en hopelijk verdwijnt Kaag naar de Gaza.

Tijdens kerstavond een super gezellig samenzijn met vrienden, een eerlijke verdeling tussen wappies en slapers, wat uiteindelijk leidt tot een discussie over klimaat, de politiek en de Russen. Het blijft altijd respectvol maar ik schrok van de haat tegen de Russen. De slapers zien de Russen echt als het kwaad, onderdrukking en ernstig schenden van de mensenrechten. De MH17 is neergehaald door de Russen….punt! 

Tegenargumenten worden weggewuifd en totale onbegrip wanneer je je sympathie voor de Russen uit. Het focussen op de Russen is een gevaarlijke propaganda door regeringen en media waardoor de slapers totaal niet zien wat er onder hun ogen wordt afgenomen door hun eigen regeringen die daardoor vrij spel hebben.

Poetin werkt niet mee aan de nieuwe wereld orde, dus moet van het toneel verdwijnen. Het westen dacht te gemakkelijk over een regime change in Rusland maar dat liep echt finaal anders. Poetin zit stevig in het zadel en heeft het volk achter zich want hij bracht welvaart, werkgelegenheid, goede infrastructuur en een weg naar democratie, ging ook de strijd aan met de Oligarchen waardoor de corruptie werd aangepakt. 

Maar democratie realiseer je niet in een paar jaar, dat is wat fout ging in de jaren negentig toen Rusland door het snel invoeren van de democratie totaal naar de afgrond werd gebracht. Daarnaast is Poetin een uitmuntend strateeg en heeft het westen een stel nutteloze idioten die totaal geen bestuurlijk of financieel inzicht hebben, totaal geen verstand van militaire strategie en met elke beslissing zichzelf in de voeten schieten. En een mens heeft meer twee voeten waarmee ik bedoel dat we ondertussen al onze macht allang verschoten hebben. 

Nog maar is delen de video van Tim Gielen wat een verhelderend beeld geeft hoe de geld hazen lopen en the great reset die volop gaande is;


De nieuwe wereld waarin Ad in onderstaande link vanaf minuut 30 een prima analyse geeft over de Oekraïne oorlog en hoe het westen de Russen keer op keer belazeren.

De vraag aan Poetin tijdens een toespraak was de vraag; wat zou je als advies geven aan je jongere zelf gaf Poetin als antwoord “wat ik mijzelf kwalijk neem is mijn naïviteit naar het Westen”.


De puinhopen van D66;

Gaat er een burgeroorlog komen in Amerika of pikt het volk het uitsluiten van Trump op verkiezingslijsten. Durft de Hoge Raad een uitspraak te doen en volgen er meer staten Colorado en Californië om Trump te weren van de lijst. Pikken de Amerikanen nog langer het verval van hun eigen land of hebben we in 2024 de vlam in de pan.

Overduidelijk is dat de Democraten hun verlies overduidelijk zien aankomen en daardoor totaal in paniek zijn. Want hun Unipolaire wereldorde komt in gevaar intern maar ook al extern door de toenemende macht van de BRICS landen.

Ik schrik keer op keer van het slecht of eenzijdig geïnformeerd zijn van de niet wakkeren, hebben werkelijk geen idee wat er onder hun ogen afspeelt.

Hopelijk pakken ze het toch een keer op. Ik heb de video van Tim Gielen gestuurd naar mijn niet wakkere vrienden en heb al de eerste reactie binnen; goede en slimme beleggers die vast en zeker ook in China en Rusland zitten.

Niet beseffen dat een grote macht aan een klein groepje mensen met duizelingwekkend veel geld gevaarlijk is, weer Rusland erbij haalt en aan het besef voorbij gaat zelf in het westen te wonen en daar dus ook het groepje rijken aan de touwtjes trekken. Nee, weer die focus op Rusland en China. Maar goed, ze kijken naar de video, dat is al heel wat en respecteer ik ten zeerste.

Never give up om de massa wakker te krijgen, dat het nog een lange weg te gaan is nemen we dan maar voor lief …… zucht.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk