Promotie hulp: “Start a revolution in your heart”


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #281


Deze week was mijn liedje klaar; “Start a revolution in your heart” Zo’n liedje kan zaken bespreekbaar maken. Dat is mijn idee tenminste. Maar hoe krijg ik het bij iedereen onder de aandacht ?


Waarom is het belangrijk dat gevaccineerden de waarheid kennen? Omdat er met het bio-wapen in hun lichaam van alles kan gebeuren. Wellicht hebben ze geluk en was hun vaccin slecht gekoeld en minder of niet werkzaam Chapeau. Maar dat weet niemand, Russische roulette dus!! Ik weet als geen ander dat iedereen ondervoed is en het immuunsysteem onvoldoende werkzaam is. Iedereen en zeker iedere gevaccineerde zou dit moeten weten, zie onderstaande X post, …


Mocht je voor het eerst hier op de site zijn belangrijk om te weten: Een levend virus dat jou kan besmetten bestaat niet. “Dr. Stefan Lanka wint voor de rechtbank in 2016” Het mazelen virus kon niet wetenschappelijk aangetoond worden, dus geen enkel virus. EN, elk virus dat via een vaccin ingespoten wordt heeft een US patent zoald Sars-Cov al in 1951 werd gepatenteerd.


Bij Google heb ik al jaren een zogenaamde Shadow Ban. Ik kan vaak mijn eigen artikelen niet meer terugvinden terwijl ik weet dat ik het geschreven heb. Vroeger kwamen +50% van alle bezoekers via Google, nu minder als 5%

Ik post elke dag een nieuw artikel op X, 3149 volgers, Gettr 2891 volgers TruthSocial 55 volgers Mewe, Vriendenplek, Minds, Gab (geblokt sinds deze week), een stuk of 6 Telegram kanalen en wat forums. X is de belangrijkste om nieuws te verzamelen maar zelf krijg ik met een vast item boven aan je profiel geen aandacht. Dat betekend, ik wordt niet geblokt maar krijg geen exposure, zichtbaarheid, ook aangeduid als een Shadow Ban 

Shadowbanning is het uitschakelen van een gebruiker of zijn inhoud op een platform zonder hem te informeren. Hij denkt dat alle berichten zichtbaar zijn maar slechts bij enkelen het geval en niet alle berichten. Je bent in een eigen bubbel geplaatst van slechts enkele gelijk gestemde mensen. 

Bekijk de deel acties op X hoeveel likes en reacties, alweer een zeer besmet liedje 3155 volgers en …

Hier vindt je Start a revolution in your heart op Rumble
Hier vindt je Start a revolution in your heart op Odysee

Start a revolution in your heartStart een revolutie in je hart
On the wrong side of the track, we just, need to get along
Paralyzed by fear, not even, know they were wrong
A brand new world, isn’t flying off the shelve
Start a revolution within yourself

Doing bad things to us not, know they were rude
And the only thing we tried is telling them the truth
If you have the feeling your world is, falling apart
Start a revolution in your heart

*** Break ***

Séduits par la propagande …..et la déception
La peur supprime l’intellection
L’apartheid, liberté, le choix
Personne n’entend ta voix
Commencer une révolution dans ton cœur

You might have some feelings of, going a little insane
Thoughts implanted there, deep within your brain
Do the best I can do, is just doing my part.
Start a revolution in my heart 
Begin een revolutie in je hart
Aan de verkeerde kant van het spoor,
we moeten gewoon met elkaar door
Verlamd door angst, weten niet eens dat ze fout zaten
Een gloednieuwe wereld vliegt niet van de plank 
Begin een revolutie in jezelf

Doen slechte dingen met ons,
niet wetend dat ze onbeleefd waren
En het enige wat we probeerden was hen de waarheid vertellen
Als je het gevoel hebt dat je wereld uit elkaar valt
Begin een revolutie in je hart

– Solo-

Verleid door propaganda en misleiding 
Angst, onderdrukte intelligentie,
apartheid, vrijheid, jouw keuze 
Niemand hoort jouw stem 
Begin een revolutie in je hart

Je hebt misschien het gevoel dat je een beetje gek wordt
Gedachten geïmplanteerd daar, diep in je hersenen
Het beste wat ik kan doen, is gewoon mijn deel doen.
Start een revolutie in je hart

Bijna zes maanden zaten er tussen het idee de song van Eric Lindell te herschrijven omdat ik zijn titel en melodie geweldig vond. Vijf maanden werk om te zoeken naar een franse accordeon speler maar niemand wilde meewerken, had tijd of geen opname mogelijkheid. Dus gewoon met een midi instrument opgenomen en een akoestische gitaar als enig live instrument. Intussen moest ik ook nog leren werken met het Cubase muziek programma. 

De muzikant kan ik alleen bereiken via zijn agentschap. Mijn vraag om de auteursrechten netjes af te handelen blijft al maanden onbeantwoord (2x verzoek) Zonder een Buma Stemra registratie nummer kan ik geen betaalde dienst inschakelen om het nummer te promoten bij de radio dus, …

Blijf jij nog over als mijn laatste optie om ons liedje te promoten op sociale media, … anders is ons werk, de passie opnieuw verloren. 


Met dit programma werkte ik 20 jaar geleden veel, maar nu vergt dat vele honderden studie uren om er weer iets mee te kunnen doen, totaal begrip vergt jaren en jaren.

Wil je meer leren over de wereld, je referentiekader, je kracht van je hart?


De sleutel vraag die Gregg stelde overal in zijn lezingen; “Wie wil er een andere betere wereld?” iedereen zonder uitzondering zei “Ja”. De tweede vraag; “Hoe wil je dat er zo’n wereld gaat uitzien?” “….” Dit is dus het probleem, we hebben geen collectieve solide visie over wat er mogelijk zou kunnen zijn. Als mensen denken aan een betere wereld dan zien ze de bestaande wereld die ze beter willen maken in plaats van het oude los te laten en te denken; “Wat hebben we nodig dan zal werken voor ons”.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk