dotcom.radio aflevering 394 van 24-12-2023


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #282


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 394: Nieuwe oktober 7 aanval ontdekt (?) – Israel is nu al aan het verliezen – C40 steden R’dam & A’dam – Formele aanklacht van EU tegen X – Boeren protesten Duitsland (& Frankrijk) – FvD moet 7 dagen zwijgen – Jeffrey Epstein onthullingen – Immigranten terugsturen – e veel meer, …[Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)] Noot: Over de opname kwaliteit. Het hoge volume waarmee Mike aanlevert in de Signal app kan ik nu onderdrukken tot een aanvaardbaar niveau maar de ruis blijft een probleem in de gratis Signal app. Daar staat een zogenaamde gate functie op bij Garageband die de ruis onderdrukt maar bij onverklaarbare pieken hoor je die kort. Ruisonderdrukking via het Audicity programma haalt heel de helderheid van de stemmen weg. Dus ook geen optie. Brave Talk was hetr beste wat we ooit gehad hebben maar dat kost momenteel 7 euro per maand, en aangezien we altijd alles al gratis doen is dat geen optie.

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands NieuwsHet ‘rouwkaartje’ van onze Engelse vriend: “You van turn your back on tomorrow and live for yesterday. Or you can be happy for tomorrow because of yesterday”

“You can cry and close your mind, be empty and turn your back. Or you can do what they would want., smile, open your eyes, love and go on”

OP RIJM DENKEN

We doen het samen
Kan ik eigenlijk niet beamen
Ik bespeur veel lafheid
Als gespeelde boosheid
Actievoeren is je naaktheid tonen
Je nergens kunnen verschonen
Niet als een schaap wat blaten
De MSMedia onnozel napraten
Geen enkele leeuwen hormoon ingrediënt
Mauw omhoog voor het V experiment
Zachte heelmeesters maken stinkende wonden
Kom naar buiten en beken je zonden
Pas dan is er een helpende hand
Luisteren voedt immers je verstand

[X] De groene leugen, alles maar dan ook vrijwel alles wordt nu geproduceerd met olieproducten als basis NIETS maar dan ook NIETS van de groene energie kan geproduceerd worden zonder olieproducten

[X] in Nederland zijn Amsterdam en Rotterdam benoemd als zogenaamde C40 steden Meer als 100 steden wereldwijd al, weaar vleeseten naar nul moet in 2030 !!

[X] De stijgende prijzen in o.a. de supermarkt en energie vertellen ons dat de inflatie gierend uit de hand loopt. We hebben geen MSM nodig om te weten dat het zo is.

[FvD] Dit is nóóit eerder vertoond in de Nederlandse parlementaire geschiedenis.
Dinsdag is de voltallige fractie van Forum voor Democratie geschorst door de Tweede Kamer. Het kartel legt ál onze volksvertegenwoordigers het zwijgen op voor 7 dagen. Voor ongrondwettelijke ‘integriteitsregels’ die zijzelf hebben bedacht. Hoe zit dat met al die neven functies bij het WEF ?

[Mike] Meme: POST the TRUTH Als aanvulling: Al die mensen die te LAF zijn om een like te geven en te delen en geen actie bereidheid durven te tonen vanwege “wat zullen mijn vrienden denken” belangrijker is dan -onze- toekomt. Lees de geschiedenis van de NSB. Iedereen die zijn mond houdt is een lafbek !!

[FvD] Overal in Europa worden Amerikaanse legerbases gebouwd. Het is niet zo dat we hier in Europa ons eigen leger hebben. Het is alsof we worden bezet door het Amerikaanse leger, zei Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) in een interview met Voice of Europe.
– Noot: Wie zou de uitvoerder zijn, de zittende nep president of de schaduw president [?]
Wereld Nieuws[X] Vanaf 2020 bedraagt ​​de jaarlijkse industriële productie v China meer dan 11 biljoen dollar. De totale industriële productie vd VS, India, Japan, Duitsland, Brazilië & Canada bedraagt ​​slechts 11 biljoen dollar

[Redacted] @nytimes Exposé Shakes Foundations: #Israel’s secret nuclear weapons exposed! In a twist, these arsenals were targeted in the October 7 #Hamas attacks.- Noot: oeps een aanval op de wapenopslag met jeeps en wat lichte wapens, … een lachertje En Israel heeft dat soort wapens, dat wisten we toch altijd al !!

[Mike] Scott Ritter – Hamas and Hezbollah are winning, Israel is suffering massive casualties, and the Houthi are the “wild boys of the region” inflicting severe economic damage on Israel.

[HM] IDF-chef herinnert troepen eraan niet te schieten op shirtloze mensen die zo met overgave vlaggen zwaaien. Maar dat wist je als klein kind toch al, opgroeien als bezetters van een land gaat kennelijk niet in de koude kleren zitten [?]

[X] They came from all corners of the globe to commit genocide in Gaza: De lijst met vechtersbazen uit diverse landen die meevechten met Israel in Gaza

[Mike] Mijn theorie over de Israel-Gaza situatie
Trump kwam via zijn schoonzoon Jared Kushner het Abraham Accord overeen. Dit was een ECONOMISCHE normalisering van de betrekking tussen Israel en arabische olielanden.

[X] voorzitter Duitse Boerenvereniging waarschuwt: als de regering haar maatregelen niet intrekt er vanaf 8 januari “overal zullen zijn, op een manier die het land nog nooit eerder heeft meegemaakt. Dit zullen we niet accepteren.”

[GP] Adviserende buurtcommissaris Vanessa Rubiom, een Democraat, en vijf anderen kregen een boete voor het stemmen in zowel DC als Maryland in 2020. (Gateway Pundit) Dat zijn er vijf, nog zo’n +/- 50 miljoen andere fraude gevallen te gaan. wordt vervolgd

[Mail Online] Over 170 of Jeffrey Epstein’s high-profile associates will be NAMED in court documents set to be unsealed in the first days of 2024 Het document staat al online alleen heten ze nu nog allemaal Joe Doo
US President Joe Biden molesting a young woman on Epstein’s Island!

[X] 2004 Dr. James Wickstrom proof Jews are behind race mixing

* GV How Zionists collaborated with the Nazis, in conversation with Tony Greenstein | EI Podcast. Met onder andere. Er werd al gesproken over een Holocaust herinnering centrum in 1943 terwijl die Holocaust nog in volle hevigheid gaande was !! Het plan van de zionisten om de slachtofferrol ten volle uit te benutten.

[Sylvia] Zweden stopt ontwikkelingshulp aan landen die weigeren migranten terug te nemen. Vorige maand bereikten de Scandinavische landen Denemarken, Zweden, Finland, Noorwegen en IJsland akkoord om illegale asielzoekers te gaan terugsturen op gezamenlijke vluchten

[Sylvia] Omgekeerde plaats naam borden: ZIEN JULLIE HET GROTE VERSCHIL MET NL? De op zijn kop vlaggen werden door de gemeentes afgekeurd. Hier ZIJN het de gemeentes die actief deelnemen aan de protesten !! Chapeau voor de revolutie in het DNA van Frankrijk

[X] Colorado heeft op gerechtelijk beval Trump verwijderd van de stembiljetten voor 2024

[ZeroHedge] In the latest legal attack on Trump world and anyone who might support the former President (or dare question the results of the 2020 election), Rudy Giuliani filed for bankruptcy on Thursday after being ordered to pay more than $148 million to a mother-daughter duo of Georgia election workers whom he accused of manipulating ballots in the 2020 election.

[X] De nachtzuster: vrijgegeven documenten bevestigen: niet Rusland maar Israël hackte het DNC in 2016. Roger stone deed zaken met de Israëlische geheime dienst en had een directe verbinding met PM Benjamin Netanyahu.
– noot: en 2024 is nog niet eens begonnen, veiligheid gordels vast !!

[Barry] Voor “de situatie in de wereld en de geschiednis kun je beter bij Assad te raden gaan Assad: “Nazi’s gesteund door VS tussen WO1 & WO2. Neurenberg Tribunalen alleen voor nazi-leiders die niet meewerkten. Rest leeft eervol leven in VS”

* 10 doden gemeld bij aanslag in Polen
Media[X] De EU Commissie heeft een formele procedure geopend tegen Elon Musk’s platform X onder de Digital Services Act, onder vermelding van “desinformatie, illegale inhoud, misleidend ontwerp”.

[X] Facebook verkeert in grote problemen Er is ontdekt dat het Facebook Covid-vaccin Fat-Checkers wordt gefinancierd door vaccin bedrijven.

* Woensdag een block gekregen op gab.com ik onderneem geen verdere actie
Mijn laatste post het artikjel van Piki “Een vulgair vertoon van zionistische macht”

[Martin] dit bericht is misschien ook iets voor Mike als Musk supporter.. en het ‘ruikt’ wel een beetje.. noot banden met Israel bij het blauwe vinkje verificatie systeem Noot: De belangrijkste vraag ontbreekt. Had Elon dat contract afgesloten of kwam dat mee met de erfenis en kan hij er nog niet onderuit? Zonder het antwoord op deze vraag is alles slechts een valse beschuldiging !!
(on)Gezondheid[X] Lang leve AI kunstmatige intelligentie: Rechtszaak aangespannen tegen verzekeraar die AI-tool gebruikt met vermeend 90% foutenpercentage om medische zorg te weigeren aan oudere patiënten. (Activist Post)

[X] Gedaan met de WHO-tirannie – toespraak van dr. David Martin David volgt het financiële spoor. In 2020, het jaar van het COVID sprookje hadden de gezondheidsverzekeringen 30 miljard minder kosten

[X] video GMO voeding kan je DNA veranderen en kanker veroorzaken.
mijn gedachte: Klopt niet volgens mij dit verhaal. Kanker ontstaat door een gebrek aan zuurstof. Maar GMO voeding kan wel voor verzuring van het lichaam zorgen en zo dus met een verstoorde pH waarde zuurstof opname verhinderen. Als GMO je DNA zou kunnen veranderen, chemtrails, medicijnen ook ? En ja vaccins kunnen dit maar die worden rechtstreek in het bloed gespoten en passeren ons immuunsysteem. Wat dus ook uitmaakt is hoe wordt het vaccin ingespoten, in een ader of gewoon in je arm?

[X] Ik zag het op televisie, het moet waar zijn – video animatie – wat is nog echt?
Gedachtenvoer[Zerohedge] A Record Number Of American 40-Year-Olds Have Never Been Married

Video van de week: [Mike] Ever wonder what women actually bring to the workplace? Well, here’s the answer.

YouTube HIDDEN MATHEMATICS – Randall Carlson – Ancient Knowledge of Space, Time & Cosmic Cycles
+/- 31 min The age of darkness & ignorance Kali

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten