Westerse politici en leugens!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #280


Poetin vernietigt de bewering van Biden dat Rusland de NAVO wil aanvallen als “compleet onzin”.  DOOR TYLER DURDEN ZeroHedge

“Het is complete onzin – en ik denk dat president Biden dat begrijpt, “de Russische president Poetin verteld staatstelevisie Rossiya in een interview op zondag, als reactie op claims die eerder deze maand zijn gedaan door president Biden, die beweerde dat Rusland een invasie van landen buiten Oekraïne in de gaten houdt.

“Rusland heeft geen reden, geen interesse – geen geopolitiek belang, noch economisch, politiek noch militair – om met NAVO-landen te vechten,” voegde de Russische leider eraan toe.

Via TASS

Vervolgens suggereerde hij dat Biden’s recente retoriek draait om het aanwakkeren van angsten bij het westerse publiek om zijn “foutieve beleid” met betrekking tot het conflict in Oekraïne verder te rechtvaardigen.

Biden’s woorden waren gekomen in de context van pogingen om Republikeinen in het Congres onder druk te zetten om zijn $ 106 miljard defensie hulppakket aan te nemen, waarvan het grootste deel naar Oekraïne zou gaan. Dit is wat de Amerikaanse president had gezegd, zoals gerapporteerd in The New York Times

De president heeft zelfs het vooruitzicht gewekt dat een aangemoedigde heer Poetin een bedreiging zou vormen voor NAVO-bondgenoten, waardoor de Verenigde Staten verplicht zouden worden om de troepen van de groep te helpen. “Als Poetin Oekraïne inneemt, stopt hij daar niet, ” Mr Biden zei. “Het is belangrijk om de lange termijn hier te zien. Hij blijft doorgaan. Hij heeft hun vrij duidelijk gemaakt.”

“Als hij doorgaat en dan valt hij een NAVO-bondgenoot aan ” waar de Verenigde Staten door een verdrag voor moeten helpen, “dan hebben we iets dat we niet zoeken en dat we vandaag niet hebben — Amerikaanse troepen vechten tegen Russische troepen,” zei meneer Biden.

“Vergis u niet, ” voegde hij eraan toe. “De stemming van vandaag zal lang worden herinnerd en de geschiedenis zal degenen die de zaak van vrijheid de rug toekeren, streng beoordelen. We kunnen Poetin niet laten winnen. Ik zeg het nog een keer, we kunnen Poetin niet laten winnen.”

Dit maakt allemaal deel uit van het gebruikelijke ’emboldening Putin’-verhaal door het buitenlandse financieringspakket van het Witte Huis niet goed te keuren. Het is al lang een democratisch en administratief gespreksonderwerp om te zeggen dat het blokkeren van het verzoek van Biden een ‘geschenk’ is aan het Kremlin. Van de bredere meer dan honderd miljard dollar aan fondsen wil de president $ 61,4 miljard daarvan naar Oekraïne zien gaan.

Ook op zondag zei Poetin tijdens een evenement voor de regerende partij van het Verenigd Rusland dat de soevereiniteit van het land wordt bedreigd na jaren van NAVO-uitbreiding.

“We moeten onze kinderen onthouden en nooit vergeten, en onze kinderen leren: Rusland zal een zelfvoorzienende en soevereine staat zijn of helemaal niet bestaan. Het is iets heel belangrijks dat we in onze gedachten en harten moeten houden ‘, zei hij volgens naar TASS.
© TYLER DURDEN

Reactie.

Die Poetin toch! Hij is ernstig ziek! Hij heeft Kanker. Hij verliest de oorlog is Oekraïne, Overal beschuldigingen tegen Poetin om het falen van de westerse politici te verdoezelen. De westerse politici liegen niet alleen tegen zichzelf, maar vooral tegen hun bevolkingen. Dat is de reden dat deze bevolkingen nog steeds geloven wat hun politici tegen hen zeggen. Terwijl ze wel weten dat er veel gelogen wordt!

De belogen mens dwaalt in het duister en weet de weg naar huis, de waarheid, niet te vinden! Net zoals veel mensen nog steeds geloof hechten aan de grote leugen van Covid waar ze in wezen van hun vrijheid beroofd zijn en nog steeds staat achter de leugens die in het verleden hierover verteld zijn! Ze doorzien het misleidende duistere spel dat gespeeld wordt niet omdat de leugens tegenwoordig sneller zijn dat de waarheid!

Poetin weet dat ook en heeft totaal geen vertrouwen meer in de westerse politici omdat die al te veel leugens verteld hebben en misbruik maakte van het vertrouwen dat Poetin hen gaf.

Poetin is altijd eerlijk geweest in wat hij graag wilde met de wereld. Hij wil een wereld die eerlijk is, die recht geeft aan ieder individu, die open staat voor veranderingen die ten goede komt aan iedereen. Hij wil een open handelsmarkt waar ieder land het recht heeft hier op een eerlijke manier aan mee te doen. Hij wil dat alle landen dezelfde rechten heeft! Hij wil een multipolaire wereld. Niet een wereldregering waarin alleen de heersende klasse het voor het zeggen heeft! Want dit kan alleen maar leiden naar een vorm van slavernij, een dwingend en onderdrukkend opgelegd regime van alleenheerschappij!

Nu is mijn vraag aan jou! Wat wil jij, slaaf zijn of een vrij mens dat alle kansen krijgt te worden wat je wilt? Die keus kan je nu al maken!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk