dotcom: Mijn theorie over de Israel-Gaza situatie


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #280


Trump kwam via zijn schoonzoon Jared Kushner het Abraham Accord overeen. Dit was een ECONOMISCHE normaliserimg van de betrekking tussen Israel en arabische olielanden. Het belangrijkste van die landen is Saoedie-Arabie. De besprekingen tussen Israel en SA waren reeds in een vergevorderd stadium.


Mijn theorie over Israel-Gaza
Door Mike Donkers | factsforum | dotcom radio

Met Hamas is nooit een onderhandeling geweest. De Palestijnen zijn nooit meegenomen in het Abraham Accord en de mogelijkheid van een tweestatenoplosding is nooit besproken. Israel zou ook nooit akkoord zijn gegaan met deze voorwaarde.

Nu het Abraham Accord een doorslaggevend succes zou worden wist Hamas dat het lot van de Palestijnen bezegeld zou zijn. Rijke arabische landen kijken de andere kant op (doen ze nu ook weer), want het is goed zaken doen met Israel. De Palestijnen dreigden een vergeten groep te worden en Israel zou de huidige genocide hoe dan ook hebben ingezet als het Abraham Accord eenmaal afgerond was.

Hamas had geen keus. Zij hebben geen leger waarmee ze Israel kunnen verslaan en dus waren deze verliezen onder de bevolking onontkoombaar. Wat ze echter wel hebben gedaan is de ogen van de wereld gericht op de Palestijnse kwestie, nu zijn ze ineens niet meer vergeten. En een vijand die weerstand bljft bieden is niet verslagen, het lukt Israel maar niet om Hamas schade toe te brengen.

Dit maakt Hamas tot een held van de bevolking van Gaza, geloof het of niet. Er zijn talloze fimpjes van burgers die getroffen zijn door de bombardementen en hun steun uitspreken voor het verzet van Hamas. Deze mensen zijn ook streng religieus en beseffen dat sterven voor een groter ideaal noodzakelijk is, ondanks hun verdriet en verlies. Dit volk krijg je niet kapot!

Dus waarom heeft Trump dat Abraham Accord dan mogelijk gemaakt dat in ieders voordeel is, behalve dat van de Palestijnen? Om het te laten mislukken onder Biden. Om de schijn bij Israel te wekken dat hij aan hun kant staat. Om Israel in een militair en politiek moeras te lokken waar ze nooit meer uitkomen, net als Oekraine. Hiermee vallen twee centrale zenuwcentra van de Nazi World Order op hun eigen zwaard.

Never interfere with an enemy when they’re in the process of destroying themselves.



Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …



Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doel



Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk