Dictator Rutte in paniek….


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #279


Rutte stuurt 17 miljard richting Oekraïne, al moet het dwars tegen de wil van de kamer in. Hij liet zo duidelijk zijn macht zien dwars tegen de grondwet in dat ik maar één conclusie kan trekken … hij is de macht kwijt!


Een opgestapte regering die al demissionair is, een tweede keer opstappen … hoe dan? Maar Rutte ga eindelijk voor het eerst iets goeds doen, STAP OP en laat het land een geweldige jaarwisseling hebben en om het helemaal goed te doen neem het hele zooitje onkunde met je mee!

Ab Gietelink legt hier duidelijk uit dat er totaal geen sprake is van democratie in Oekraïne maar volgens de EU maakt het land democratische sprongen vooruit. Ondertussen zijn verkiezingen uitgesteld en de oppositie afgeschaft … klinkt net zo democratisch als het EU monster die schreeuwt de democratie te moeten verdedigen maar die ondertussen in rap tempo weet af te schaffen door vrijheidsbeperkende wetten in te voeren. Appeltje eitje want de massa let toch niet op.


Het bericht hieronder kreeg ik toegestuurd van Belgische vrienden.

Hieronder gaat het om Russische beïnvloeding via TikTok over de oorlog in Oekraïne en het dure luxe leven van Zelensky en zijn top medewerkers. Het zou niet waar zijn dat Zelensky een vijftigmiljoen jacht heeft aangekocht of meerdere villa’s in bezit heeft ter waarde van miljoenen. Buiten het feit of het waar is of niet, zelf ben ik ervan overtuigd dat Zelensky en zijn directe kliek het er uitermate goed van nemen en hoe denk ik dat zeker te weten ….. door de juiste kanalen te volgen. Opvallend en zorgelijk dat degenen die hardnekkig Rusland blijven veroordelen, het niet hebben over al die pro westerse nepaccounts die de westerse wereld moet doen geloven dat Oekraïne de oorlog gaat winnen en de Russen aan gruwelijke kinderhandel doen, martelingen onder Oekraïense soldaten toestaan, hun economie op instorten staat is hun waarheid en hoe bizar, kaart je de westerse propaganda aan verdedigen ze het dat je met knippen en plakken veel nieuws kan verdraaien.

Het besef dat bijna alle nieuwskanalen de spreekbuis zijn van de overheid en betaald worden door Kill Gates wil er niet in. Propaganda is Russisch, daar doen wij niet aan, dus is onderstaand artikel in hun beleving de waarheid.

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2023/12/15/tiktok-valse-accounts-rusland/

Leave the world behind us, een vreselijk slechte film gemaakt door de Obama’s die gaat over een cyberaanval. Voor mij een zeer bekende actrice Julia Roberts die hier een zeer matige acteerprestatie levert. Er zit geen tempo in de film en het is jezelf erdoorheen worstelen. De klapper dat in de film de waarschuwing “vertrouw vooral witte mensen niet”. Wij blanken moeten worden gezien als HET slechte ras. 

Argos heeft de uitzendingen over (satanisch) misbruik met kinderen van internet gehaald. Bizar, want het staat er al jaren op maar nu weg, want het zou voeding voor complotdenkers zijn. Nee, de pedofielen binnen justitie en regering worden bang, want de waarheid komt steeds dichterbij.

Gremlin v Huffelen vloog de afgelopen twee jaar 45 keer naar de Antillen. Komt neer op twee keer per maand. Maar wij zijn verderfelijk dat we één keer per jaar voor een vakantie het vliegtuig willen nemen, dus zijn wij veroorzakers van klimaatverandering.

Rutte als demissionair vliegt de wereld rond om zijn functie als NAVO chef zeker te stellen. Voor hem geen oorlog te ver, geen doden te veel om zijn functie in de wacht te slepen.

Long COVID veroorzaakt alle klachten en doden die er sinds het “vaccineren” zijn ontstaan, dus denk vooral niet dat het de prik is, aldus de staatskranten. Ook deze leugen zal uitkomen. Het was een uitermate slecht onderzoek want je telde pas twee weken of nog later na de prik als gevaccineerd. Maar goed dit voor later waar ik er verder op in wil gaan.

Wij zijn geen China ….. nee maar we zijn hard op weg om China 2.0 te worden.

Dit is waarom de boeren weg moeten. Tristatecity is het doel en dat doel willen ze bereiken via de klimaatleugens.

Julian Assange, mocht hij sterven, sterft het vrije woord mee!

Onderstaande zal door de massa worden gezien als complot idiotie. Dit is het plan van de macht der elite maar aangezien er nu 20 % wakker is, en zich uit, zal het ze niet lukken. Maar het idee dat de plannen al zover in ontwikkeling zijn en dat 80% van de bevolking totaal onbekend ermee is, vind ik pas eng.

Ondertussen begint Jemen een probleem voor de Amerikanen te worden want Jemen schiet elk schip richting Israël uit de rode zee. De drie grootste scheepvaartbedrijven varen er niet meer doorheen en dat gaat ons wat kosten. Defensie minister Lloyd Austin heeft een multinationale  coalitie aangekondigd om de rode zee veilig te stellen en uiteraard doet Nederland mee.

Wat een zooitje weten de westerse leiders te schoppen in de wereld met als koploper Amerika en als hijgend schoothondje de EU.

En waarom behoud Poetin zo zijn kalmte ….. heel simpel, waarom zou Poetin zich druk maken richting landen die op alle mogelijke manieren aan suïcide doen. Waarom zou Poetin zich druk maken over die idioten in het Witte Huis met de wetenschap dat Trump er over een jaar zal zitten. Beide mannen zullen de vrede weer herinvoeren en de jacht openen op de elite die nu het gif van de wereld zijn. Poetin en Trump hebben zich recent beide uitgesproken om de Elites te vervolgen tot aan de hel. De plek waar het tuig hoort.

Weet ik hoe groot de macht nog is van de elites, nee dat weet ik niet dus hou ik rekening met van alles want een kat in het nauw maakt rare sprongen en daarom hou ik mijn watervoorraad nog aan en een goed gevulde kelderkast voelt ook goed, maar ondanks dit alles hou het goede in mijn achterhoofd. En moeten we de pijn op weg naar het goede dragen, dan doe ik dat!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk