Een vulgair vertoon van zionistische macht


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #278


Na het ontvangen van hun laatste voorraad munitie en garanties van het criminele regime van Joe Biden, kunnen de zionistische bezettingstroepen in Gaza hun maskers afzetten. De zionistische uitroeiingsoorlog 

De waarheid komt naar buiten. Bron: Jeruzalem Post

Ze hebben niet langer de minste behoefte om zich te gedragen als iets anders dan wat ze zijn: uitroeiers die zijn gekomen om een land te ontvolken van zijn inheemse bevolking, schrijft Evan Reif.

Met de ijzersterke garanties en oneindige wapens van het Biden-regime werkt het zionistische plan zich een weg naar een “definitieve oplossing”. Er kan echter een probleem zijn. De zionistische strijdkrachten hebben misschien eindelijk één persoon te veel gedood en nu keren de bloed- en bodem geobsedeerde zionisten zich misschien tegen zichzelf.

De afgelopen dagen hebben een escalatie in het conflict laten zien die zelfs volgens de lage normen van zionistische moordenaars schokkend is. Hoewel de overgrote meerderheid van hun wreedheden niet openbaar wordt gemaakt vanwege hun opzettelijke beleid om journalisten ter plekke te vermoorden en hun strakke controle op informatie, is het IDF zo brutaal geworden in hun misdaden dat ze niet langer kunnen worden genegeerd.

Op 16 december openden sluipschutters van het IDF het vuur op een menigte die beschutting zocht in de Kerk van de Heilige Familie, een katholieke kerk in Gaza. Een vrouw droeg haar dochter in veiligheid toen beiden op klaarlichte dag en in het volle zicht van het personeel werden geëxecuteerd door een IDF-sluipschutter. IDF-troepen bleven op de kerk schieten en verwondden vele anderen, wat bewees dat hun eerste kogels geen vergissing waren. Er werd geen waarschuwing gegeven en het IDF heeft geen enkele rechtvaardiging gegeven. Omdat het IDF voortdurend opschept over hoe ze weten waar elke kogel heen gaat, mogen ze nooit het voordeel van de twijfel krijgen.

De kerk van de Heilige Familie in Gaza. Bron: Latijns patriarchaat van Jeruzalem

Een groep van ongeveer 500 Palestijnse christenen heeft sinds oktober onderdak gevonden in de kerk. Nadat hun huizen waren verwoest door willekeurige IDF-bombardementen, opende het personeel van de kerk zijn deuren om hun gemeenschap bescherming en onderdak te bieden. Deze inspanning werd opgemerkt en goedgekeurd door de hoogste geledingen van de kerk, waarbij zelfs Paus Franciscus persoonlijk hun inspanningen controleerde door middel van een dagelijks telefoongesprek. Het zijn niet alleen de lokale christenen en hun families, de groep omvat ook ongeveer 50 gehandicapten die worden verzorgd door de nonnen van het kerkklooster nadat het IDF opzettelijk alle ziekenhuizen en zorgfaciliteiten in Gaza had vernietigd.

Ondanks herhaalde bedreigingen vertrouwden de mensen op de menselijkheid van de IDF om hen niet aan te vallen. Zoals gewoonlijk is de aanname dat fascisten enige menselijkheid bezitten de laatste fout die velen van hen ooit zullen maken. Het IDF heeft de kerk herhaaldelijk aangevallen met raketten, waardoor het gebouw al voor de aanvallen van de sluipschutters van stroom werd beroofd. Desondanks blijven de mensen opstandig. De kerk van de Heilige Familie is tijdens de oorlog blijven functioneren, biedt twee keer per dag een mis aan de gelovigen en bescherming aan iedereen die dat nodig heeft, ondanks de slinkende voorraden.

Ik blijf zeer ernstig en triest nieuws ontvangen over Gaza. Ongewapende burgers zijn het doelwit van bommen en geweervuur. En dit is zelfs gebeurd binnen het parochiecomplex van de Heilige Familie, waar geen terroristen zijn, maar gezinnen, kinderen, zieken en gehandicapten, zusters,- Paus Franciscus

Mis in de kerk van de Heilige Familie. Bron: thenationalnews.com

Dit is geen geïsoleerd incident. We zien steeds meer bewijzen dat het IDF gewoon schiet op alles wat beweegt in Gaza. Dit komt niet als een verrassing voor degenen onder ons die hebben opgelet, maar het feit dat de misdaden van de IDF de inperking hebben doorbroken is een nieuwe ontwikkeling, en een die is veroorzaakt door hun eigen incompetentie en bloeddorst.

De IDF is op zijn minst nominaal in Gaza om de gijzelaars te redden die op 7 oktober door het verzet zijn meegenomen. Dit verklaarde doel staat echter lijnrecht tegenover hun strategie om lukraak te schieten op alles wat beweegt.

Een IDF-soldaat schetst haar bevelen. Bron: guancha.cn

De reden waarom de sluipschutters aanvallen op de Kerk van de Heilige Familie niet zoveel persaandacht kregen als normaal, is omdat het IDF al verwikkeld was in een schandaal nadat onthuld was dat ze drie van de gijzelaars die ze kwamen “redden” in koelen bloede hadden vermoord.

Naarmate er meer details naar boven komen, ziet het verhaal er alleen maar slechter uit voor het IDF en het Netanyahu-regime.

De gijzelaars werden niet streng bewaakt door Hamas en probeerden al enkele dagen de aandacht van de IOF troepen te trekken. Op een gegeven moment spoten ze zelfs de woorden “3 hostages” en “SOS” op beddenlakens, die ze voor de ramen hingen. Toen de IDF-soldaten naderden, kleedden de drie mannen zich uit om te laten zien dat ze ongewapend waren en naderden ze de IDF troepen zwaaiend met een witte vlag.

De geïmproviseerde borden gemaakt door de gijzelaars. Bron: timesofisrael.com

Blijkbaar gewend om hun eigen spiegelbeeld in de spiegel te zien, schreeuwden de IDF-misdadigers “Terroristen!” en openden het vuur, waarbij ze twee van de gijzelaars, Samar Talalka en Alon Shamriz, vermoordden waar ze stonden. De zwaargewonde derde man, Yotam Haim, baande zich een weg terug het gebouw in waar hij in het Hebreeuws smeekte om zijn leven voordat hij werd geëxecuteerd door IDF-soldaten.

Yotam Haim, Samar Talalka en Alon Shamriz. Bron: timesofisrael.com

De situatie voor Haim is bijzonder schandalig. Een blanke man met rood haar en blauwe ogen lijkt in niets op de gemiddelde Gazaan. Dat komt natuurlijk omdat hij dat niet is. Haim is geboren op een Kibboets in de buurt van Gaza. Deze agrarische nederzettingen zijn nederzettingen in de meest letterlijke zin van het woord, kleine stukjes land die van de Palestijnen zijn gestolen door blanke Europeanen die proberen een land “terug te winnen” dat nooit echt van hen is geweest.

Het is toepasselijk dat de foto’s van Yotam Haim die door de Israëlische propagandisten worden gebruikt, hem laten zien voor een poster van de neonazistische heavy metal band Pantera met confederale vlag. Zoals gewoonlijk is de koloniale kolonisten staat Israël zo verwrongen en verrot dat elke poging om zijn ware gezicht te laten zien buiten de zorgvuldig verzorgde pr-campagnes om, het alleen maar weerzinwekkender maakt voor de buitenwereld.

Yotam Haim, zoon van de confederatie in meer dan één opzicht. Bron: Twitter

Misschien kan dit verklaren waarom de moord op deze drie gijzelaars de kolonisten eindelijk uit hun sluimer heeft doen ontwaken. Er zijn massale protesten uitgebroken binnen de zionistische entiteit, waarbij tienduizenden de straat op zijn gegaan om te protesteren tegen het fascistische Netanyahu-regime en te eisen dat er een einde komt aan de gevechten. Misschien is niets onthullender dan dit het ware gezicht van de fascistische zionistische ideologie. Terwijl de dood van 20.000 Palestijnse burgers (waarvan bijna 10.000 kinderen) bijna geen reactie opriep van de kolonisten, bedreigt de dood van één blanke de stabiliteit van de zionistische entiteit.

Demonstranten marcheren naar het zionistische ministerie van oorlog. Bron: Daily Mail. Onder normale omstandigheden zou de regering haar onderdanen gewoon negeren, maar de schurkenstaat staat onder unieke druk. Het heeft al jaren te maken met grote onrust door wijdverspreide beschuldigingen van corruptie tegen het heersende regime. Netanyahu reageerde door de rechterlijke macht in handen te nemen om de regerende partij te beschermen tegen verdere onderzoeken. Dit maakte de kolonisten zo woedend dat honderdduizenden de straat op gingen om te protesteren. Tot 12 oktober, toen verdere demonstraties werden verboden vanwege de staat van beleg, werd het regime opgeschrikt door bijna nachtelijke protesten van de oppositie, waaronder grote delen van het leger, de politie en de inlichtingendienst. In botsingen met demonstranten sloegen de troepen te paard dissidenten in elkaar en gebruikten ze routinematig chemische wapens tegen hun eigen volk. 

In het licht hiervan vormt de hervatting van de protesten tegen het regime een ernstige bedreiging voor zijn stabiliteit. Nu het aantal verliezen in Gaza steeds hoger wordt dankzij de steeds effectievere acties van het Palestijnse verzet, heeft het IDF al te maken met een desertiecrisis die zo ernstig is dat ze gedwongen waren om een algemene amnestie uit te vaardigen in plaats van hele eenheden te ontbinden.

Hoewel we alleen maar het beste kunnen hopen en bidden voor de verwijdering van het krankzinnige fascistische regime van Benjamin Netanyahu, is het een feit dat de dood van deze mannen de zionistische boemerang is die huiswaarts keert. De IDF gingen Gaza niet binnen om de gijzelaars te redden, om Hamas uit te schakelen of zelfs om wraak te nemen voor 7 oktober. Ze deden het met maar één reden: om de bevolking van Gaza uit te roeien en het land open te stellen voor nederzettingen.

Zoals gewoonlijk zijn hun eigen woorden en daden het beste bewijs. Voordat ze ten strijde trekken, zingen de zionistische strijdkrachten liederen over hoe er geen onschuldigen zijn in Gaza. Zionistische vastgoed firma’s plannen al hun nieuwe kolonies in Gaza en bieden hun klanten gretig de eerste kans op huizen aan het strand. Voordat dat werk kan beginnen, moet Gaza gezuiverd worden van alle inwoners.

“Een huis aan het strand is geen droom” reclame van zionistische vastgoed firma’s. Bron: Twitter

Hier is een woord voor. Dat heet genocide, en we zijn er in real time getuige van het koloniale-kolonisten regime en hun helpers in Washington. Het is allang tijd dat we het gaan behandelen zoals het is.
©Evan Reif

Reactie.

Is dit gelijk een bijbels geschiedenis? Waar de Israëlisch zich een land toe-eigenen door alle inwoners te doden. Behalve de vrouw die die bevolking verraadde. Alleen nu lukt het niet in één nacht! Misschien omdat God nu buitenspel gezet is door Netanyahu. Of dat God Netanyahu niet mag omdat hij de echte Joden meetrekt in zijn genocide project.

We moeten wel weten dat er twee soorten Joden zijn. De echte Joden, die ook verafschuwen wat er in Gaza gebeurt! En de grote groep Zionisten die eigenlijk geen echte Joden zijn maar ver in de geschiedenis het Joodse geloof hebben aangenomen. Dit zijn eigenlijk Kaziaanze Joden die verspreid over de wereld het bankwezen heeft overgenomen en een grote financiële macht hebben. Niet alleen een financiële macht, maar ook economisch, politiek, propaganda, wapenindustrie de macht in handen hebben! En deze macht wordt nu bedreigd omdat steeds meer mensen doorhebben dat misbruik wordt gemaakt van deze macht en de vrijheid van mensen sterk bedreigt!

In de tweed wereldoorlog hebben de zionisten nauw samengewerkt met de nazi’s om de echte Joden te verdelgen. Zoals iedereen weet is dit deels ook gelukt!. Al eeuwen zijn de Kaziaanze Joden bezig zich een machtige plaats te veroveren. Al de oorlogen die zijn gevoerd en nu gevoerd worden, worden betaald door de Zionisten en nazi’s. Dit zijn de figuren die de wereld willen domineren en de mensheid tot slaaf maken! Maar het verzet hiertegen groeit met de dag. Alleen wanneer het hen lukt een derde wereldoorlog te forceren, vergeet de mensheid hun misdaden en kunnen ze de mensheid verder onderdrukken.

Om via de oorlog in Oekraïne een derde wereldoorlog te ontketenen is mislukt omdat dat niet het doel is van Rusland. Maar via Duitsland kan zich dat toch nog ontwikkelen. We moeten dus protesteren en niet langer medewerken aan de mogelijkheden om weer terug te vallen. Maar ons protest is zeer zwak!

Nu is het ook nog mogelijk deze derde wereldoorlog te ontketenen via de oorlog die Israel nu voert tegen Palestina. Want Palestina heeft land dat Israel wil hebben om nog verder uit te breiden. Vooral omdat er voor de kust van Gaza olie en gasvelden liggen!

Ook hier stelt Rusland zich terughoudend op om escalatie te voorkomen.
Dat neemt niet weg dat er een mogelijkheid is dat Rusland bepaalde wapens gaat leveren aan Hamas en Hezbollah. Het spel wordt gespeeld zoals het gespeeld wordt!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk