Hebben de Zionistische Joden de Holocaust laten uitvoeren?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #257


29 – 11- 2023 Dé Holocaust: Waren de Zionisten (Joden) zelf mede verantwoordelijk? De Zionisten en Nazi’s zijn in feite èèn en de zelfde entiteit als je kijkt naar het verhaal in het boek van Mahmoud Abbas. Welke schok gaat die realiteit teweeg brengen vooral na de verkiezing van Wilders? Update onderaan het artikel


Boek: De geheime relatie tussen nazisme en zionisme, Engelse titel:  the Secret Relationship Between Nazism and Zionism. De centrale stelling van het boek is dat de zionistische beweging en haar leiders “fundamentele partners” van de nazi’s waren en even verantwoordelijk voor de Holocaust. De vraag die  Mahmoud Abbas opwerpt in zijn boek is wie er schuldig is aan deze misdaad en dat de Nazi’s de schuld geven slechts “de halve waarheid” is. Volgens Abbas hebben de zionisten meegewerkt aan het doden van een groot aantal Europese Joden om de rest aan te moedigen het zionisme te omarmen en naar Palestina te emigreren.

Het boek verwijst naar het Haavara Akkoord, waarin het Derde Rijk met het Joodse Agentschap overeenkwam om de Joodse emigratie vanuit Duitsland naar het Mandatoriale Palestina te vergemakkelijken. Hij suggereert dat de ontvoering, berechting en daaropvolgende executie van Adolf Eichmann, de hooggeplaatste Nazi die een van de belangrijkste architecten achter de Holocaust was, door Israël een doofpotoperatie was. Eichmann was bezig met het onthullen van de betrokkenheid van de Zionisten bij het maken van de Holocaust aan het Amerikaanse tijdschrift “Life” en werd daarom tot zwijgen gebracht, zegt Abbas in het boek.

Abbas die studeerde in Moskou kwam goed voorbereid voor zijn Universiare studie met een proefschrift getiteld: “De connectie tussen de nazi’s en de leiders van de zionistische beweging”.

De Haavara-overeenkomst was een overeenkomst tussen nazi-Duitsland en zionistische Duitse Joden die op 25 augustus 1933 werd ondertekend. De overeenkomst werd afgerond na drie maanden van gesprekken tussen de Zionistische Federatie van Duitsland, de Anglo-Palestijnse Bank (onder leiding van het Joodse Agentschap) en de economische autoriteiten van nazi-Duitsland. Het was een belangrijke factor in het mogelijk maken van de migratie van ongeveer 60.000 Duitse Joden naar Palestina tussen 1933 en 1939.

Volgens Abbas werkten de zionisten samen met Hitler aan het onleefbaar maken van Europa voor Joden om hen te dwingen naar Palestina te verhuizen:

De zionistische beweging leidde een brede ophitsing campagne tegen de Joden die onder het nazi-bewind leefden om de haat van de regering tegen hen op te wekken, wraak tegen hen aan te wakkeren en de massale uitroeiing uit te breiden.

Elke racist in de wereld kreeg groen licht, en in de eerste plaats Hitler en de nazi’s, om met de Joden te doen wat ze wilden, zolang het maar zorgde voor Joodse immigratie naar Palestina.

Volgens de stelling van Abbas kozen de Westerse mogendheden die de oorlog wonnen en de Nazi’s veroordeelden voor oorlogsmisdaden in de Neurenberg processen ervoor om de Zionistische deelname aan de Holocaust te verbergen:

Ze gebruikten de details, gebeurtenissen en misdaden zoals ze wilden, en negeerden alles wat ze wilden negeren … Uiteindelijk beschuldigden ze de leiders van het nazisme van alle misdaden die plaatsvonden tijdens die oorlog, en vervolgden [hen] voor onbepaalde tijd, zonder enige verjaring … dus deze landen behandelden slechts de helft van de waarheid, en verwaarloosden – opzettelijk – de tweede helft.

Is Zionisme niet gewoon een ander woord voor Nazi?

Bron: Wikipedia

Tot die vraagstelling kwam ik bij de voorbereiding van de dotcom radio uitzending / podcast 390 van 26 november met de wetenschap dat Wereldoorlog 2 aan beide kanten werd gefinancierd door de bankiers. De grote bankiers in de wereld zijn echter de Zionisten en die moeten dus op de hoogte zijn geweest van de Holocaust vernietigingskampen. Mijn zoektocht met; “zionist approved the holocoast” bracht mij o.a. op deze Wikipedia pagina wat het een en ander volkomen duidelijk maakte. 

Zo wordt weer, eens en temeer, duidelijk dat de journalistiek volledig in de verkeerde handen is wereldwijd, in de handen van de zionisten dus!

Als burgerjournalist is het dus eenvoudig mogelijk deze geschiedvervalsing in enkele uurtjes boven tafel te krijgen als je met de juiste sleutelwoorden gaat zoeken. Het is allemaal open en bloot eenvoudig online te vinden. 

En tja, dan heeft natuurlijk Nederland zijn stem uitgebracht op de grote rechtse hoop het PVV, dat kleine clubje van Geert Wilders met eveneens Zionistische banden met Israel. Het land Israel dat met de goedkeuring van de hele wereld werd gestolen van de Palestijnen want de joden waren zo zielig met die 6 miljoen vermoorde mensen (anderen beweren dat het er 890.000 waren maar dat terzijde). En nu is met de valse vlag aanslag van 7 oktober de volgende landjepik operatie van het “Heilige Israel” van start gegaan om een tweede Suezkanaal te realiseren en de nieuw ontdekte gasvelden te gaan exploiteren. Lees het artikel van Mike over de Nazi Wereld Orde

EIGENLIJK, goed beschouwd zou je de Holocaust de grootste valse vlag aanslag kunnen noemen uit de geschiedenis ook al kwam de klap niet voor een ieder tegelijk, …

A Brand New Day, dat lees je boven het artikel. Dat de wereld geregeerd wordt door de Deep State, de Cabal, het WEF, de Bilderbergers, de bankiers of hoe je ze ook benoemd, alle sporen leiden naar het zionisme en deze groep waren ook de master minds achter de vaccinatie experimenten en nu weet je ook achter de holocaust. Hoe zie jij de wereld nu op deze nieuwe dag omdat je ook weet dat de media 100% een zionisten club is ???

De wereld is opnieuw na de vaxperimenten, de Oekraïne / Rusland en de Israel / Hamas crisis in tweeën gedeeld. Die tweedeling die we nog moeten gaan zien in alle hevigheid na de verkiezingsoverwinning van de PVV. Een overwinning waarvan ik denk dat die gewoon geregisseerd / gestuurd werd vanuit globalistisch Deep State. 

Op hun klompen konden die aanzien komen dat de linkse agenda afgestraft zou gaan worden op 22 november. Het echte gevaar met het Forum voor Democratie werd ‘koud gesteld’ door zwartmakerij in de MSMedia en een bekende Nederlanders valse opinie en trollen leger werd ingezet op de sociale media met het succesvolle strategisch stemmen en de ga niet stemmen campagne. Op de MSM mocht Geert zijn gezicht laten zien van hoop en precies zoals gepland tuimelde stemmend Nederland in de voorop gezette val !!

Hoe nu verder?

Er speelt nog van alles in de ontmanteling agenda tegen de Deep State, de openbaring van de Jeffrey Epstein klantenlijst en tot die tijd moeten we geduld hebben. De komende onthullingen gaan alles totaal op zijn kop zetten. Tot die tijd moeten we nog lijdzaam toezien dat de vaxperimenten doorgaan en ook de genocide die Israel pleegt in Gaza. Tot die tijd moeten we er mee leven dat mensen die niet de moeite nemen zelf onderzoek te doen je blijven uitmaken voor complotdenkers en ergere kreten. Maar dat zal allemaal wel. Het internet is voor altijd en deze mensen maken dat ze de rest van hun leven voor gek staan. 

Update video 20-12-2023: “How Zionists collaborated with the Nazis, in conversation with Tony Greenstein | EI Podcast. Met onder andere. Er werd al gesproken over een Holocaust herinnering centrum in 1943 terwijl die Holocaust nog in volle hevigheid gaande was !! Het plan van de zionisten om de slachtofferrol ten volle uit te benutten.
Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk