2024 Burgeroorlog [?]

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #277


Meer voorspellende programmering op komst in grote Hollywood-budgetfilm ‘Civil War’: Eerste trailer vrijgegeven om te bekijkenZal de Tweede Amerikaanse Burgeroorlog volgende zomer of herfst uitbreken? Wat als Trump erin slaagt om verkozen te worden voor een tweede termijn? Zal dat worden gebruikt als het ontstekingsmechanisme?

Na de door Obama geproduceerde release vorige week van de film Leave the World Behind, over de ineenstorting van Amerika na een catastrofale cyberaanval die het elektriciteitsnet, internet en alle mobiele telefoondiensten platlegt, staat Hollywood op het punt om nog een blockbuster dystopische film te serveren met daarin? 

Hoe raad je het? Burgeroorlog in Amerika, schrijft Leo Hohmann.

Civil War, met Kirsten Dunst in de hoofdrol en geregisseerd door Alex Garland, ziet eruit als een thriller boordevol actie die een nog groter publiek zal trekken dan de Obama-productie die momenteel nummer 1 is op Netflix. De eerste trailer voor de aankomende Civil War is zojuist vrijgegeven. De film laat journalisten zien die door een door oorlog verscheurd Amerika navigeren. Bekijk de zojuist uitgebrachte trailer hieronder.

De releasedatum voor Civil War is vastgesteld op 26 april 2024.

In een interview met The Daily Telegraph in mei zei Garland dat de film “zich afspeelt op een onbepaald punt in de toekomst …en dient als een sciencefiction allegorie voor onze huidige gepolariseerde situatie.”

Ik beweer al minstens een paar jaar dat de Burgeroorlog een belangrijk onderdeel is van de uiteindelijke ondergang van Amerika. Naar mijn mening hebben de globalisten de Amerikaanse regering, de media, het onderwijssysteem en het leger al volledig veroverd. Het enige dat nog moet worden veroverd is de geest van het Amerikaanse volk. Er is een segment dat ontwapend en op hun plaats gezet moet worden als de globalisten hun macht willen consolideren en hun wurggreep op het systeem permanent willen maken. Ze willen niet proberen om elke patriottische Amerikaan te onderwerpen, een grote opdracht die waarschijnlijk jaren zou duren om van huis tot huis te gaan en wapens te verzamelen, de bewoners te arresteren en ze in kampen te plaatsen. Dat is een lange en rommelige klus.

Ze zien ons veel liever allemaal dood. Wat is een betere manier om dat te bereiken dan door middel van oorlog. Misschien breekt er wel een bloedige burgeroorlog uit in combinatie met een scenario van de Derde Wereldoorlog, cyberaanvallen, uitval van het elektriciteitsnet, enzovoort. Uit chaos zal een nieuwe wereldorde voortkomen, toch? Dat is tenminste hun plan. Alleen God weet of het zal lukken.

Zal de Tweede Amerikaanse Burgeroorlog volgende zomer of herfst uitbreken? Wat als Trump erin slaagt om voor een tweede termijn gekozen te worden? Ik zie dat wel als het mechanisme om de oorlog te ontketenen.

Alles wat we zien gebeuren in het “nieuws” heeft een reden. Het is allemaal theater. De enige authentieke realiteit is dat God op Zijn troon zit en uiteindelijk zal zegevieren. Hij wacht gewoon op het juiste moment om in te grijpen en deze draaimolen van geënsceneerde nep realiteit te stoppen.

Laat me in de reacties hieronder weten wat jij gelooft dat het komende jaar zal brengen.
©Leo Hohmann.

Reactie.

Is het God die uiteindelijk zal ingrijpen? Als het God is, wie is God dan en welke macht heeft hij om in te grijpen. Is het ingrijpen van God niet een uitvlucht! Wanneer God een soort persoon is zoals vaak beschreven, zit hij op een troon in de hemel? Of is God een alles doordringende energie die alles laat leven op deze aarde en in het universum? Dat God zal ingrijpen is geen zekerheid. Want dat is nog nooit gebeurt!

Wat wel een zekerheid is, is het feit dat Donald Trump nog steeds opperbevelhebber is van het leger. Dat Donald Trump nog steeds de codes heeft van het atoomarsenaal van de VS. Dat Donald Trump nog steeds president is van de republiek Amerika. Het is Joe Biden die president is van The Corporation USA. Die al sinds enige jaren niet meer actief is wegens een handtekening van Donald Trump.

Daaruit wil ik de conclusie trekken dat een burgeroorlog niet iets is dat op voorhand zal uitbreken. Ja, de Cabal, de NWO, de VN, WHO en het WEF willen dat graag. Ze willen graag een derde wereldoorlog om daarmee hun misdaden op de achtergrond te brengen! En via een derde wereldoorlog de macht weer naar zich toe te trekken! Maar er zijn nu eenmaal andere machten die hun uiterste best doen dit gruwelijke scenario te voorkomen. Dat zijn de witte helmen als legereenheden die klaar staan om in te grijpen en de witte hoeden als burgers die dit ook willen voorkomen! Het leger witte hoeden groeit nog steeds! 

Tot nu toe hebben de witte helmen en witte hoeden burgeroorlogen kunnen voorkomen! Doe jij ook al iets? Want we kunnen graag hulp gebruiken van de bevolkingen van westerse landen! Protesteer tegen de oorlog in Oekraïne, protesteer tegen de oorlog in Palestina! Want je regering stuurt wapens en geld waardoor deze oorlogen nog langer duren!

In de westerse wereld gaat dit niet zo snel omdat de burgers in het westen deels afhankelijk zijn van de informatie die hen bereikt via de MSM. En die informatie is werkelijk gebaseerd op des informatie. Dit is duidelijk merkbaar aan de pogingen van de politiek in b.v. Europa om te komen tot een wetgeving dat alleen de officiële berichtgeving moet zijn gebaseerd op wat de EU goedkeurt. Dus de vrije meningsuiting, de vrijheid van pers wordt hiermee aan banden gelegd! Dat kan alleen gebeuren wanneer er angst is dat de waarheid naar voren komt!

En die angst is er, dat is duidelijk. Angst voor het feit dat er een gerede kans is dat Donald Trump terugkomt als de nieuwe gekozen president van de Republiek Amerika. Want Donald Trump maakt het moeras droog! Dat wil zeggen dat veel voorgaande presidenten voor een militaire rechtbank veroordeeld zullen worden. Dat veel medewerkers van de Cabal, NWO, VN, WEF, NAVO en WHO zullen worden veroordeeld. Dat veel politici die in dienst van deze organisaties hun land en de bevolkingen hebben verraden door militaire rechtbanken zullen worden veroordeeld! 

Dat weten al deze figuren! Wanneer je dit weet kan je nog één ding doen, doorgaan in de hoop dat je iets kunt doen waardoor je weer de volledige macht naar je toe kan trekken! Een derde wereldoorlog! Of een nucleaire oorlog waarmee je het grootste deel van de wereldbevolking met je meesleurt. Want dat kan dan nog enig plezier geven aan je zielloze leven. Ja, ik weet het, het klinkt raar te zeggen dat deze figuren niets geven om een mensenleven. 

Daarop kan ik maar één antwoord geven. Ze lokken toch ook steeds weer oorlogen uit?

Noot: ook nu weer, er komt geen burgeroorlog, wellicht een kortstondige Deep State valse vlag

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk