“Predicted programming” – Voorspelde programmering, zou ik dat ook kunnen [?]


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #276


“Predicted programming”  een soort voorspellende boodschap in het onderbewustzijn inbrengen. De Nazi Wereld Orde elites doen dit door constante angst in te bouwen in Hollywood producties en de dagelijkse angst nieuws porno media. [MSM]


Ik was daar zelf ook eigenlijk al mee bezig met het liedje dat ik schreef; “Hope Comes In The Dark” (gratis download). Het probleem was dat ik iets verkeerd heb gedaan denk ik. Met het woord “war” adverteerde in via Google adwords in 2011 voor slechts 1 cent per klik. Dat duurde maar een maand toen die mogelijkheid op slot werd gegooid en gelijk was mijn liedje ook niet meer vindbaar in de zoekmachine. 

Het bijkomende probleem dat ik toen niet helder voor ogen had was dat het liedje zijn tijd ver vooruit was. Mensen snapten totaal nog niet wat er op hen afkwam met een denderende snelheid. Een wereldwijd netwerk werd opgetuigd volgens de plannen die pas zichtbaar ten uitvoer werden gebracht op 17 maart 2020. Ook nu heb ik nog een Google Shadow Ban en de algoritmes op X brengen me ook niet verder evenals de ’medelanders’ die nog steeds niet willen dat anderen weten wat zij denken. Dus hartjes geven en berichten (waaronder Meme’s) delen wordt weinig gedaan laat staan een deelactie met een persoonlijk gedachte / aanbeveling / oproep tot actie [!]


Ook de Q post waren in feite “Predicted programming” waar de anons in blik in de toekomst gegund werd om daarmee de actie bereidheid te stimuleren en vooral de angst weg te nemen. “We weten nu”, wat er te gebeuren staat, en kunnen hoop en richting geven aan hen waar de vertwijfeling toeslaat, bij hen tenminste die nog een beetje open staan voor alternatief nieuws, die het vermogen nog bezitten om logisch te denken, die nog niet te ver zijn afgestompt, die nog hoop ‘zien’ en niet in een ‘we zijn gedoemd’ mentaliteit zitten [?]

Maar omdat met de Q posts ook een vorm van journalistieke training werd aangeleerd, een soort QIA geheime dienst training waar miljoenen anons samen konden werken wereldwijd, daarom werd Q doodgezwegen in de MSM en laten belachelijk gemaakt. Wij wisten echter wel beter. Q gooide een balletje op en wij gingen zelf op onderzoek met z’n allen. Nu is het grootste deel weg gecensureerd en is ook Google niet meer als voorheen te bedienen. 

QIA Q secret service
Q Anon”s activisten wereldwijd 50 miljoen, volgers 300 miljoen | cijfers 08-’18

Ook nu ben ik bezig met een nieuw liedje; “Start a revolution in your heart”. Het idee ontstond in juni om een nieuwe tekst te schrijven op het liedje van Eric Lindell (US). Daar was zo gepiept, een muzikant maakte eind augustus een basis muziekband, de zang en het koor werden ingezongen in die thuis studio maar er moest nog een muzikant bij op een Franse Cajun Accordeon, die laatste zoek ik al naar sinds begin augustus. Mike waarschuwde me al; “Dat wordt nog moeilijk want veel muzikanten zullen niet eens mee willen werken vanwege de boodschap’. Maar een liedje met een boodschap is bedoeld om de tijd vooruit te zijn en, we hebben het nu drie keer live gezongen. Men komt nog niet eens vragen wat de boodschap van het liedje nu eigenlijk is [?] Dat kan ik echter op een website pagina uitleggen als het liedje gratis te downloaden is.

Zover is het echter nog niet dat ik deze positieve boodschap kan gaan uitdragen. Voordat we mensen weer bij elkaar kunnen gaan brengen, kinderen waar de ongevaccineerde ouders weer op bezoek mogen komen.

Mensen die moeten leren dat Rusland en Hamas niet de boemannen zijn maar in beide gevallen de Nazi Wereld Orde, lees het zionisme. 


Daarvoor is een honderd jaar deprogrammeren nodig, daar is een ware revolutie voor nodig en dat begint bij iedere  persoon zelf. Die revolutie die deze spirituele oorlog teweeg gebracht heeft begint bij elke persoon in zijn of haar hart. het afleren van schepjes gedrag en de vijand herkennen en in de ogen durven zien.

Dat deprogrammeren kan razend snel gaan als het echte nieuws naar buiten gaat komen. EN DAT GAAT KOMEN. Elke dictatuur is uiteindelijk ten onder gegaan en met de moderne communicatie gaat het nieuws eerder in uren dan in dagen. Dat is waarom het ‘ons’ verbaast dat niet meer mensen zien wat ‘wij zien’, dat is omdat de meerderheid nog in de ban is van negatieve Predicted programming, de zwarte magie. 

Get yourself a live – Zorg dat je een leven krijgt, en niet in angst ten onder gaat !!

Een leven waarbij je zelf de controle hebt op alle facetten. 

Terug naar de titel: “Predicted programming” – Voorspelde programmering, zou ik dat ook kunnen [?], of beter gezegd: Zou ik dat ook mogen [?] jullie, jou een beetje van positieve programmering voorzien. Hoe eerder iedereen zich open stelt voor al dat negatieve nieuws, … en daardoor de oplossingen ook in zicht krijgt, kunnen we helen en de juiste weg inslaan.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk