dotcom.radio aflevering 393 van 17-12-2023


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #275


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 393: Extreme regenval en … – Meme v/d week – Actie bereidheid – Israel en Gaza – Bloelijn zuiver houden – Ongezien op pad met je telefoon – en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands Nieuws
Alle uitvluchten worden bijeen geharkt
De oversterfte blijkt nu een zorg infarct
Keer je rug naar foute mensen als ’n start
Zorg dat liefde als ’n virus gaat van hart naar hart

* Meme van de week
World War III is a guerrilla information was with no division between military and civilian participation – Reactie: Vanochtend weer een artikel geschreven met ‘een geladen’ pen op scherp !

* Deze week gestart met de “Eigen-Wijsheid-Expert-pagina“. de beste en meest gedeelde / gezochte informatie alles tezamen op een plaats

* Overal extreem veel regen – wordt er iets uitgebroeid – om samen met het verwijderen van de dammen wateroverlast te ‘regelen’ in het voorjaar [?]

* Co2 is een leugen en bovendien: Voormalig BMW-baas vertelt de onaangename waarheid over CO2-verbruik tussen elektrische auto’s versus dieselauto’s. Elektrische auto’s produceren bijna twee keer zoveel CO2 als een dieselauto

[X] Hoe kan een reeds demissionair kabinet opstappen. Dreigement Rutte over extra fondsen van 17 miljard bovenop de 50 miljard, “Ik ga niet naar Brussel en leg de hele zaak naast me neer”

[X] Redefine Meat een bedrijf wat nepvlees produceert en aan Restaurants en supermarkten levert. Op hun website kun je zien waar ze die troep verkopen.

* GV Actie bereidheid minimaal, volgens mijn piramide spel, …

* Gat in de duinen (onderwerp van Huig Plug vorige week)
Wereld Nieuws* Sinds 30 november kwamen politici bijeen op de COP28 in Dubai.  De top wordt omschreven als “teleurstelling”. Het afstappen van steenkool, olie en gas is niet langer een thema, meldt RT.de.

[Geert] We won´t be nice anymore!
De voormalige Amerikaanse president Donald Trump heeft zaterdagavond een 80 minuten lange strijdlustig kernbetoog voor de “New York Young Republican Club”
bij diens 111e gala in Manhattan gehouden. De kernboodschap: Trump wil het bij de presidentsverkiezingen volgend jaar nog één keer weten. Tegelijk moedigde hij alle rechts-conservatieve krachten ook in Europa en Duitsland aan met de strijdkreet: “We won´t be nice anymore!”

[Angelface] NOS Omstreden ‘soevereiniteitsbureau‘ Het Hongaarse parlement heeft ingestemd met de oprichting van een bureau dat activiteiten opspoort die de soevereiniteit van Hongarije zouden schaden. Noot natuurlijk zijn er westerse organisaties het niet eens met deze gang van zaken.

[X] #Macron laat weten dat hij de Nationale Assemblee niet zal ontbinden na het fiasco van zijn immigratiewet! De bal ligt dus weer bij de “opposities”: als jullie echt begrepen hebben dat jullie samen kunnen stemmen, dien dan onmiddellijk een #MotieToCensor in en stem! Werp deze regering omver en laten we teruggaan naar de stembus! Sla toe nu het ijzer nog heet is. Anders wordt het weer een overduidelijk verraad!

[Mike] As if bombing Gaza doesn’t invoke enough memories of Nazis destroying the Warsaw ghetto, I’m afraid the world must next see starving and emaciated children and adults to really hammer home the idea that Gaza is now an extermination camp run by Judeo Nazis.

[Geert] Rusland: F-16-inzet vanaf NAVO-vliegvelden betekent oorlogsdeelname

[Geert] De EU wil het gebruik van contant geld beperken. Bovendien dient er voor transacties een bovengrens voor contant geld te komen. (noot: Die is er al die bovengrens)

[X] Scott Riter, has made it clear that “Israel is in blatant violation of the laws of war and international humanitarian law, using weapons provided by #America.”
Media[X] Rumble CEO confirms the platform has been subjected to an unprecedented cyber attack since it began hosting J6 footage. The Subcommittee for House Administration began publishing J6 videos to a new Rumble channel over the weekend.

* Forum Inside Client Side Scanning – Totale controle op alle sociale media – Het Internet paspoort !! Voor een deel rechtvaardigen wat ze al doen. een oplossing is https://goodbyebigtech.nl/
(on)Gezondheid[X] De vaccinatiegegevens van Nieuw-Zeeland “zijn afschuwelijk”, zegt NZ Loyal partijleider Liz Gunn. Databasebeheerder Barry Young ontdekte dat één persoon die een groot aantal mensen vaccineerde 400 sterfgevallen op zijn naam had staan.

[HM] Ik had dit bericht al meer gedeeld. Nu scroll ik omhoog en krijg de lijst te zien van accounts die het eerder deelden en allemaal verwijderd zijn. Dus mocht ik er niet meer zijn, ….

“MRNA” is niets meer dan een rookgordijn voor een scala aan technische biochemische massavernietigingswapens. MRNA is : meer dan 96 verschillende stoffen die het immuunsysteem aantasten. Dit maakt mensen vatbaar voor allerlei ziekten. En hierdoor lijken de doodsoorzaken natuurlijk.

We meten alleen de ondermijning van het immuunsysteem. En dat verklaart de meer dan 1300 verschillende bijwerkingen die Pfizer noemt in hun lijst van mogelijke bijwerkingen. Want dat is wat je riskeert als je immuunsysteem is gecompromitteerd ….

In dit artikel uit The Lancet zien we dat er 96 test trails zijn uitgevoerd op populaties. Vaak werden er 2 verschillende doses gegeven. Dit resulteerde in een verschil in sterftecijfers. Hoe hoger de dosis, hoe meer sterfgevallen. Overtollige sterfteclusters liggen tussen 500 en 2500 doden per 100.000 injecties.
Noot dus niet in de zin van testen vooraf maar het volk als proefkonijn !!

[X] Niet-gevaccineerde Australiërs vormen singles groepen om ‘de bloedlijn zuiver te houden

[X] In Canada was er een door de burgers georganiseerde onderzoekscommissie Corona. Deze heeft nu een 5.324 pagina’s tellend eindrapport gepubliceerd. Een belangrijk document van de hedendaagse geschiedenis.

* GV Een miljoen COVID-gevaccineerden zijn het afgelopen jaar overleden in Engeland vergeleken met slechts 61.000 ongevaccineerden
Gedachtenvoer[Mike] Dit is misschien een impopulaire mening onder moderne christenen.
We zijn hier allemaal omdat we waarheidszoekers zijn – en gaat het hier niet om het najagen van de waarheid, waar die ons ook heenleidt, zelfs als dat betekent dat we op ongemakkelijke waarheden stuiten? Volg me in dit konijnenhol, als je wilt.

Zojuist heb ik gereageerd op een email van een luisteraar van Dotcom.Radio die mij en Henk graag wil bijpraten over waarom de joden in het algemeen het probleem zijn en niet alleen de zionisten. Deze uitgebreide reactie wil ik mijn forumleden niet onthouden:

Hoi, Je noemt jezelf niet bij naam in je mail naar ons, maar dank voor je bericht met daarin het aanbod om.ons bij te praten over ‘joden’.

De reden waarom ik dat woord tussen aanhalingstekens zet is omdat we met bedriegers te maken hebben wier geschiedenis idd verder teruggaat dan de zionistische beweging die door Theodor Herzl in 1897 is gestart.

Hier in Europa begon het met de Khazaren, met als uitvalsbasis het huidige Oekraine. Geen toeval dat Oekraine de tweede psy op werd na COVID en dat de derde nu Israel is. Ong. 800 jaar na Christus ontmantelden de Russen dit satanische koninkrijk en zij die konden vluchten belandden in Oost-Europa, met name het huidige Polen. Daar noemden ze zichzelf de Ashkenazi-joden en het is geen toeval dat de laatste twee lettergrepen ‘nazi’ zijn.

De reden waarom de Khazaren/Ashkenazi’s zichzelf graag voordeden als joden is omdat alles draait om.het omgekeerde doen van Gods wil. Als je nog verder gaat graven kom je tot de onvermijdelijke conclusie dat we hier te maken hebben met afstammelingen van de Nefilim, een hybride ras voortkomend uit de gevallen engelen en hun rebellie tegen God. De hoofdprijs is de vestiging van een Nazi World Order in Jeruzalem door de bouw van een derde tempel op de Tempelberg (Zion), waar nu de Al Aqsa-moskee staat. Vandaar hun ijver om alle moslims uit de weg te ruimen, met name de Palestijnen in Gaza en in de West Bank, de afstammelingen van het volk van Jezus. Daarna komen de christenen aan de beurt, om te voorkomen dat Christus terugkeert. Daarna ieder ander die zich verzet tegen hun wereldheerschappij.

Ze hebben ook een geschiedenis in het midden-oosten, in het oude Babylonie. Daar waren ze de Farizeeers, een groep nepjoden die uitgingen van een ‘mondelinge traditie’ en die nooit een officiele joodse stam was. Uiteindelijk schreven ze ook een boek, een satanische herschrijving van de Torah, de Talmoed. Ze trokken eveneens naar het Heilige Land en wierpen zich op als een ‘joodse autoriteit’. Jezus had hen door en noemden hen duivelskinderen die de Synagoge van Satan leidden. Ze waren ook de geldwisselaars die door Jezus uit de tempel werden gejaagd met een zweep. En dus leverden ze hem uit aan de Romeinen, hun handlangers in het kwaad. We hebben dus nu te maken met judeo-nazi’s, moderne Farizeeers.

Zoals je ziet beschik ik over de nodige kennis over ‘joden’. Door hun gedrag hebben ze in de loop der eeuwen veel vijandschap opgewekt, wat heeft geleid tot pogroms en jodenvervolging en uiteindelijk de Holocaust, die maar wat goed uitkwam voor de vestiging van de ‘joodse staat’ Israel in 1948, drie jaar na de oorlog. Ga jij me maar vertellen hoe ik zo’n groot verhaal moet vertellen in een radio-uitzending van een uur waarin we tig onderwerpen van alleen al die week moeten doornemen. Het beste wat ik.kan bieden is een vervolg op mijn eerste Nazi World Order-artikel waar ik momenteel op aan het broeden ben.

Hopelijk heb je wat aan dit antwoord. Laatste opmerking is een waarschuwing:

Verwar hen die een religie kapen voor hun eigen agenda niet met hen die de oorspronkelijke religie beoefenen, of het nu christenen, moslims of joden zijn. Blijf altijd kijken naar het hart en karakter van het individu.

Mike

* dé Farizeeërs, duivelskinderen die de Synagoge van Satan leidden.

* CIVIL WAR A new Film Coming to America in the Spring of 2024. Here are my takeaways and thoughts.

[X] Herinner je je alle mensen nog die ons complottheoretici noemden omdat ze zeiden dat 5G zou worden gebruikt als een catastrofaal invasief surveillance-apon?** Kijk eens wat er mogelijk is met alleen een WiFi-router

[Jeroen Pols] Goede analyse over de sluipende veranderingen waar de meeste aan meedoen, en de weinigen verbijstert aan zich ziet voltrekken !! — Hij schets wat er zich aan het voltrekken is in de maatschappij maar, …. Nee, deze beschrijving gaat niet over de afgelopen jaren. Het is een samenvatting van hoofdstuk 13 uit ” They Thought They Were Free” van Milton Mayer over de jaren dertig in Duitsland.

* De informatie oorlog: Weer wat geleerd, een preferente werkelijkheid, een valse voorspiegeling dus of mooie woorden voor; “Liegen alsof het gedrukt staat”, maar die kon ik en is stokoud. Van oud naar nieuw dus, bijna nieuwjaar en wat oude stinkende zaakjes opruimen. Komt goed !!

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten