Top WEF-functionaris: “Gevaarlijke samenzweringstheoretici moeten worden geëlimineerd”


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #273


Yuval Harari van het WEF heeft opgeroepen om “samenzweringstheoretici” van het internet te verbannen, nadat hij ze met nazi’s had vergeleken. Een duivels figuur?

De ironie is dat zijn visie op de toekomst van de mensheid – inclusief bevolkingsvermindering en de technologische onderwerping van overlevenden – veel erger is dan die van de nazi’s. Het goede nieuws is dat hij bezorgd klinkt. Hij vermoedt namelijk dat zijn visie niet gerealiseerd zal worden en dat hij zal moeten boeten voor zijn duivelse plan.

Een topfunctionaris van het World Economic Forum (WEF) heeft opgeroepen om zogenaamde “samenzweringstheoretici” de toegang tot het internet te ontzeggen vanwege hun “gevaarlijke” overtuiging dat een wereldwijde elite de wereld beheerst, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

Yuval Noah Harari, de rechterhand van Klaus Schwab, veroordeelde de theorie dat een schimmige elite van miljardairs en globalisten de wereld controleren als “antisemitisch” en “gevaarlijk”.

Tijdens een optreden op de Lex Fridman podcast, wees Harari erop dat de wereld “te complex” is om door machtige mensen gecontroleerd te worden.

“De wereldwijde cabal-theorie kent vele variaties, maar in principe is er een kleine groep mensen, een cabal, die in het geheim alles controleert wat er in de wereld gebeurt,” verklaarde Harari.

“Alle oorlogen, alle revoluties, alle epidemieën, alles wat er gebeurd wordt gecontroleerd door deze zeer kleine groep mensen, die natuurlijk kwaadaardig zijn en slechte bedoelingen hebben.”

“Dit is een heel bekend verhaal. Het is niet nieuw.”

“Het bestaat al duizenden jaren.”

“Het is erg aantrekkelijk omdat het ten eerste eenvoudig is.”

“Je hoeft niet alles te begrijpen wat er in de wereld gebeurt.” 

“Je hoeft maar één ding te begrijpen.”

“De oorlog in Oekraïne, het Israëlisch-Palestijnse conflict, 5G-technologie, COVID-19.”

“Het is eenvoudig,” voegde hij eraan toe.

“Er is deze wereldwijde cabal, zij doen dit allemaal.”

Hij waarschuwde dat deze crises vaak de schuld krijgen van “de Joden” of de “Vrijmetselaars”.

“Het creëert deze utopische fantasie. ‘Als we ons maar ontdoen van deze kleine cabal, dan lossen we alle problemen van de wereld op.’ Verlossing!” wees hij erop.

“Het is dus eenvoudig, het is aantrekkelijk, en daarom geloven zoveel mensen het.”

Harari vergeleek vervolgens het geloof in een sinistere wereldwijde cabal met het nazisme.”

Hij beweerde dat de nazi’s ook geloofden dat een cabal de wereld probeerde te beheersen.”

“Het basisidee van de nazi’s was dat Joden de wereld beheersten,” vervolgde hij.

“Verlos je van de Joden, dan los je alle wereldproblemen op.”

Kijk:

YUVAL NOAH HARARI ABOUT CONSPIRACY THEORIES…
SOURCE: LEX FRIDMAN PODCAST #390

Harari’s poging om de rol van het WEF in de vormgeving van het wereldbeleid te bagatelliseren is schaamteloos.

Het WEF en Harari scheppen regelmatig op over hun plannen om de wereld naar hun hand te zetten.

Zoals The People’s Voice rapporteerde, heeft Harari eerder toegegeven dat het WEF een “technologische Ark van Noah” op aarde aan het creëren is die alleen gunstig zal zijn voor “elites”.

Tijdens een discussie op de Warwick Economics Summit, schepte hij op dat de “elites” van de wereld binnenkort in staat zullen zijn om hun immense macht te gebruiken om te ontsnappen aan een wereldwijde massa-extinctie die zij zelf zullen creëren als onderdeel van de ontvolkingsagenda.
©Sean Adl-Tabatabai

Reactie.

Heb dit opgezocht op internet

8 Yuval Noah Harari-citaten die je bang zullen maken voor de toekomst

Als je minstens één van deze niet hebt gelezen, stop dan met wat je doet en doe het gewoon.

Yuval is een MASTER-historicus. Hij weet waar we zijn geweest. Hij weet waar we naartoe gaan.

We presenteren… 8 citaten van Yuval die je zullen doen nadenken over de wens om langer te leven.

Voor bronaudio en verdere uitleg tikt u op de link.

Over AI: we hebben nog niets gezien

“AI heeft nog niet eens zijn volledige potentieel bereikt; het staat nog maar in de kinderschoenen. Wij hebben nog niets gezien. Het is dus waarschijnlijk dat u elke tien jaar uw baan verliest of dat uw baan volledig wordt getransformeerd door de nieuwe golf van de nieuwste machine learning-tovenarij. En als je in het spel wilt blijven, zul je jezelf feitelijk opnieuw moeten uitvinden – en niet slechts één keer, maar herhaaldelijk.”

Amazon probeert je te hacken

‘Als je jezelf niet beter leert kennen, is er op dit moment iemand die je probeert te hacken. En niet slechts één: Amazon probeert je te hacken, en Google probeert je te hacken, en Coca-Cola probeert je te hacken, en de Russen en de Amerikaanse overheid en de Chinezen. Ze proberen je nu allemaal te hacken.”

Dictaturen…. Binnenkort beschikbaar?

“Een van de gevaren in de 21e eeuw is dat machine learning en kunstmatige intelligentie gecentraliseerde systemen veel efficiënter zullen maken dan gedistribueerde systemen, en dat dictaturen efficiënter kunnen worden dan democratieën.”

Homo Sapiens zal verdwijnen

“Ik ben ervan overtuigd dat, gezien de technologieën die we nu ontwikkelen, onze soort binnen maximaal een eeuw of twee zal verdwijnen. Ik denk niet dat de aarde aan het eind van de 22e eeuw nog steeds gedomineerd zal worden door Homo sapiens.”

Overtuiging op een geheel nieuw niveau

“Wat je duizend jaar geleden probeerde te doen met de priester die vanaf de kansel predikte, zul je over tien tot vijftien jaar op een veel invasievere manier kunnen doen met allerlei hersen-computerinterfaces en directe biologische interventies.

Vind jezelf opnieuw uit, mijn kont

Als je in 2030 je baan als vrachtwagenchauffeur verliest aan een zelfrijdend voertuig en er ontstaat een nieuwe opening in het ontwerpen van software, dan wordt het een stuk lastiger om jezelf om te scholen tot softwareontwerper dan om jezelf om te scholen tot softwareontwerper. fabrieksarbeider.

Je bent een hackbaar dier

Ik denk dat het misschien wel het belangrijkste dat mensen zich moeten realiseren over het leven in de 21e eeuw, in tegenstelling tot de Middeleeuwen of het Stenen Tijdperk, is dat we nu hackbare dieren zijn.

Toekomstige arbeidsmarkt? Geen idee

We bevinden ons in een unieke situatie in de menselijke geschiedenis waarin we voor het eerst geen idee hebben hoe de arbeidsmarkt er over twintig of dertig jaar uit zal zien. Dat was in de geschiedenis nooit eerder het geval

Is hier nog iets aan toe te voegen?

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk