Een miljoen COVID-gevaccineerden zijn het afgelopen jaar overleden in Engeland vergeleken met slechts 61.000 ongevaccineerden

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #272


De afgelopen twee jaar is het oversterftecijfer in Engeland explosief gestegen, vooral onder de “volledig gevaccineerden” voor coronavirus. Uit nieuwe overheidsgegevens blijkt dat sinds het begin van 2022 een miljoen volledig gevaccineerde mensen in Engeland zijn overleden, tegenover slechts 61.000 ongevaccineerde mensen in Engeland, schrijft Ethan Huff.Een nieuwe Pandemie?

Ongeveer één op de drie Engelsen heeft nooit één COVID-injectie gekregen. Op basis van het hoge aantal oversterfte gevallen onder de resterende twee derde van de Engelsen die ten minste één COVID-injectie kregen, zou je verwachten dat er veel meer dan slechts 61.000 gevaccineerde oversterfte gevallen zouden zijn als de COVID-prikken echt “veilig en effectief” zijn, zoals wordt beweerd.

Het feit dat er slechts 61.000 ongevaccineerde sterfgevallen waren vergeleken met een miljoen gevaccineerde sterfgevallen gebaseerd op de 1:3 verhouding van gevaccineerden versus ongevaccineerden in de Engelse samenleving, laat zien dat de volledig geprikte mensen sterven in een significant hoger tempo dan de ongevaccineerden.

“Volgens het Britse regeringsdepartement dat bekend staat als het UK Health Agency (UKHSA), hadden op 3 juli 2022 18,9 miljoen mensen de eerste dosis van de COVID-19-injectie geweigerd, 21,5 miljoen mensen hadden de 2e dosis van de COVID-19-injectie geweigerd, naast 2,6 miljoen mensen die de eerste dosis hadden gekregen maar de tweede hadden geweigerd, en 30,4 miljoen mensen hadden de derde dosis van de Covid-19-injectie geweigerd, naast 8,9 miljoen mensen die de tweede dosis hadden gekregen maar de derde hadden geweigerd,” legt een datarapport uit.

“Volgens de cijfers van het UKHSA kwamen op dat moment 63,4 miljoen mensen in aanmerking voor vaccinatie. Daarom weigerden 18,9 miljoen mensen het COVID-19 vaccin in Engeland en bleven ze volledig ongevaccineerd. Maar daarbovenop weigerden nog eens 2,6 miljoen mensen een tweede dosis, wat betekent dat 21,5 miljoen mensen niet dubbel gevaccineerd waren, en 8,9 miljoen mensen weigerden een derde dosis, wat betekent dat 30,4 miljoen mensen niet drievoudig gevaccineerd waren.” 

Volledig COVID-geprikt was goed voor 95% van alle COVID-doden tussen januari en mei 2023 in Engeland.

Vanaf juli 2022 is 30 procent van de bevolking van Engeland nog volledig ongevaccineerd. Nog eens 34 procent is alleen enkelvoudig geprikt, terwijl de rest dubbel maar niet drievoudig is geprikt.

Op basis van dit alles is de gevaccineerde bevolking van Engeland verantwoordelijk voor 95 procent van alle COVID-doden tussen januari en mei 2023. De ongevaccineerde bevolking was daarentegen verantwoordelijk voor slechts vijf procent van alle sterfgevallen in deze periode.

De overgrote meerderheid van alle COVID-doden in Engeland, ongeveer 80 procent, vindt plaats onder de viervoudig gevaccineerden. De viervoudig gevaccineerden zijn ook goed voor 83 procent van alle COVID-doden onder degenen die ten minste één COVID-injectie kregen.

Sinds juli 2021, op het hoogtepunt van Operatie Warp Speed, hebben de gevaccineerden de ongevaccineerden ver overtroffen in termen van sterfgevallen – en dit geldt voor elke leeftijdsgroep. Dit ondanks het feit dat 30 procent van de Engelse bevolking nog nooit een COVID-prik heeft genomen.

Tussen juli 2021 en mei 2023 vond maar liefst 94 procent van alle sterfgevallen in Engeland plaats bij mensen die minstens één keer een COVID-prik hadden gekregen. Omgekeerd vond slechts zes procent van alle sterfgevallen in diezelfde periode plaats bij ongevaccineerden.

“Dit suggereert meer dat de Covid-19 injecties dodelijk zijn en bewijst dat ze mensen doden,” rapporteert The Exposé. “En we kunnen er zeker van zijn dat COVID-19 vaccinatie het sterftecijfer enorm verhoogt. Dus wanneer stopt de regering met het gebruik ervan?

“Dit is een pandemie onder de gevaccineerden,” merkte iemand op, die het gesprek aanvulde. “Het zou grappig zijn als het niet zo’n sinistere agenda was.”
©Ethan Huff.

Reactie.

De WHO heeft duidelijke richtlijnen betreffende een pandemie! Wanneer een aantal mensen ziek worden of sterven aan iets, kan de WHO beslissen of het een pandemie is en maatregelen nemen! Maar waar blijft de WHO nu! Waar blijven de landelijke organisaties met het nemen van maatregelen betreffende de oversterfte? Waar blijft in Nederland het RIVM, het LAREP? 

Want het is belachelijk te denken dat de oversterfte onder gevaccineerden alleen in Engeland plaatsvindt! Dat is wereldwijd! Vergelijken we dit met het inwoneraantal tussen Engeland en Nederland dan zien we dat Engeland 56.3 miljoen en Nederland 18 miljoen inwoners heeft. Dus als Engeland 1 miljoen doden heeft, en we nemen aan dat in Nederland eenzelfde percentage mensen geprikt is, dan zijn in Nederland ongeveer 330.000 gestorven door de Covid vaccinaties! 

Maar in Nederland horen we daar niets over! Het LAREP, het Nederlandse centrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, dat geleid wordt door Agnes Kant, doet nauwelijks iets met de gemelde bijwerkingen van de vaccinaties! Maar Agnes heeft al lang geleden de telefoonstekker eruit getrokken! 

Nu vraag ik me af hoe dat zit onder de gevaccineerden? Die horen dus niets over het aantal extra doden door de vaccinatie rondes die ook Nederlandse burgers geteisterd hebben! En de grote vraag is waarom artsen, politici, begrafenisondernemers en zelfs het LAREP hier niets over zeggen! Dit is een pandemie op grote schaal.

Persoonlijk ken ik mensen die het vaccin in groot vertrouwen hebben genomen en er nu niet meer zijn wegens turbo kanker en bloedpropjes in hersenen!
Dit ondanks mijn waarschuwingen die ik al voor de vaccinatie rondes gaf. Dit kon ik doen wegens de waarschuwingen die ik toen kreeg over het onderzoek dat de Amerikaanse instanties en Europese instantie EMA deden om de vaccins goed te keuren. Die goedkeuringen klopten niet en werden met grote snelheid erdoor gejaagd. Het EMA, het Europees bureau goedkeuring medicijnen en vaccins, schreef zelfs dat het vaccin niet geschikt was om aan iedereen te geven, maar slechts aan zwakkere boven de 60 jaar, te beoordelen door een arts.

 Hugo de Jonge, Rutte, en de virologen die logen, Maria Petronella Gerarda Koopmans en de zo vaak beluisterde Ab Osterhaus en natuurlijk niet te vergeten Van Dissel, hebben nog heel wat uit te leggen aan het Openbaar ministerie wegens hun rol in het vaccinatie schandaal! Want normaal gaat het openbaar ministerie over tot vervolging wanneer blijkt dat er mogelijk doden zijn gevallen door toedoen van mensen.

Of horen politici en virologen niet tot de menselijke soort? 

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk