De oorlog tegen de vrije mens en zijn cultuur!

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #272


Wanneer een vliegtuig neerstort met ruim 300 passagiers aan boord, roepen we massaal wat vreselijk en is het HET gesprek van de dag. Nu er wekelijks ruim 300 mensen meer dan normaal sterven is het stil …. hoe kan dit?


Alles, werkelijk alles wordt uit de kast gehaald om de oversterfte te wijten aan klimaat en een ieder die met bewijs en onderbouwing waarschuwt dat alles erop wijst dat het de prik, de maatregelen en uitgestelde zorg is, wordt genegeerd en weggezet als staatsgevaarlijke complot idioot!

DOOR DE MEDIA DIE LIEGT IN OPDRACHT VAN DE OVERHEID EN DE OVERHEID LIEGT WEER IN OPDRACHT VAN DE ELITE,  VRIJWEL ALLE KRANTEN  SPREKEN ALLEN MET ÉÉN MOND EN DE MASSA SLIKT HET ALS ZOETE KOEK!

Deze week weer een mooi voorbeeld; in drie kranten binnen een paar uur dezelfde krantenkoppen dat de oversterfte niet aan het vaccin ligt. Hoe weet men dat zonder onderzoek?

Thijs van den Brink, de EO man ging een zoektocht aan naar wat hij anders had kunnen doen in Corona tijd. Thijs was de man die avond aan avond Ab Osterhaus aan tafel had of Marion Koopmans en bij een uitzending waar ook Wybren van Haga zat laat Thijs duidelijk zien dat een tegengeluid afgemaakt wordt op onbeschofte wijze, want er was maar één waarheid en die bracht Osterhaus.

U weet wel de man die miljoenen verdiende aan de vaccins tegen de Mexicaanse griep. Het vaccin, dat snel van de markt werd gehaald vanwege gezondheidsschade. Tik op youtube Ab Osterhaus in en bekijk de video waar hij dolgelukkig de whiskyfles opentrekt want een vierjarig kind is besmet met de Mexicaanse griep …. de kassa rinkelt voor Ab!

Ga je vooral niet afvragen hoor waarom er nu, bij zoveel vermoedens van prikschade en oversterfte, het prikken nog steeds doorgaat.

In deze reeks heeft Thijs onder andere gesproken met Flavio Pasquino van Blckbx, Marianne Zwagerman en Ronald Meester. Ronald Meester geeft in een gesprek met Marianne aan dat het een goed gesprek was van bijna twee uur maar er een fractie van werd uitgezonden. Uiteraard koos de NPO voor een nietszeggend stukje voor uitzending. Marianne wilde het gesprek aan, maar wilde een eigen cameraman erbij. Prima strategische zet.

Het gesprek met Flavio heb ik zelf gekeken en het is tenenkrommend hoe nietszeggend Thijs is en er uiteindelijk niets van wilde leren maar meer een kwestie van eigen straatje schoonvegen. Hij komt niet verder dan “de ziekenhuizen lagen vol” toen dat niet meer werkte “ja maar al die lijkkisten op rij in Italië”. Flavio zegt “ ja Thijs, ook daar heb ik onderzoek naar gedaan en de Italianen zijn Katholiek en katholieken willen begraven worden. Toen, tijdens Corona mocht er alleen maar gecremeerd worden en er zijn bijna geen crematoriums in Italië, daarom lange rijen met kisten. Beetje onderzoek wijst uit dat er in voorgaande jaren ook een flinke griepgolf was met vele doden en overvolle ziekenhuizen. Kwestie van oude krantenartikelen napluizen en je weet het. Overduidelijk komt naar voren dat de journalisten van de MSM geen onderzoek meer doen.  Ze papegaaien na wat de regering hen opdraagt.

De virologen die de spreekbuis van de overheid waren kregen prijs naar prijs, het regende eretitels voor Marc van Ranzig, Marion OmKoopmans en niemand vroeg zich af klopt dit wel wat ze zeggen.  Marion heeft samengewerkt met Fauci, de dodelijkste arts ooit waarbij ze samen probeerden te verdoezelen dat het “virus” uit een lab kwam ….. Gain of function.

De werkelijk verbijsterende leugens rond de PCR-test is werkelijk crimineel.

Kerry Mullis heeft de PCR test uitgevonden. Het eerste wat hij zei dat de test niet geschikt is om virussen op te sporen en ten tweede dat de test boven acht cycli onbetrouwbaar is en boven de 21 verpest en men gebruikte de test boven de 35 cycli. Mullis stierf drie maanden voor corona ons leven binnen huppelde ….. gezelfmoord?

Verbijsterend blijft het, en benoem ik weer de gekte dat we wel de overvolle supermarkten binnen mochten maar de meubelzaak mocht niet. Dat het mogelijk was dat een basisleraar als Hugo artsen opdracht gaf wat ze niet mochten voorschrijven en zelfs hun bevoegdheden wilde innemen. Ivermectine en HCQ waren verboden maar hadden vele levens kunnen redden, maar de massa ging er in mee ….. zelfs artsen. Braaf droeg de massa de niet werkende mondkapjes, hielden een meter, maar liefst meer afstand en holden naar de priklocaties voor een experiment! Volgden braaf de aangegeven looproutes met strepen en pijlen. Sloten zich op in huis en lieten hun bejaarde moeder in eenzaamheid achter. Waren gelukkig met hun QR-code en vonden de ongevaccineerden maar dom.

Weer kan ik beginnen over hoe we zijn voorgelogen, maar ik trek al die wegkijkende blikken niet meer.  Want zelfs met alle bewijzen die er nu zijn, wil men het niet weten! Moe ben ik om maar gezien te worden als een complotterige idioot en ik merk het ook bij mijn wakkere vriendinnen. We zijn moe van onze mond moeten houden en verdrietig van de ongelooflijk grote schade die de prik heeft veroorzaakt, maar ook het beleid van de overheid die donders goed wist wat ze deden en veroorzaakten. Moe zijn we van de zorgen om de toekomst van onze kinderen in het volle besef dat het moment NU is dat we massaal moeten zien wat er gaande is en dat de onwetenden moeten beginnen met zichzelf de vraag te stellen; 

Stel dat het waar is? 

Maar zelfs dat gebeurt niet want we moeten positief denken en willen nu gelukkig zijn. Dat gevoel zit zo sterk in de mens en dat maakt het voor de macht zo makkelijk om een gehele westerse wereld naar hun hand te zetten.

Ze kunnen het recht in ons gezicht zeggen wat ze van plan zijn want het wordt massaal genegeerd.

Dankzij de media ontwricht deze tijd gezinnen, vriendschappen en relaties. Voor wie het grote plaatje zien is zwijgen een verplichting want een waarschuwing dat de prik risico’s met zich mee brengt is onacceptabel ook al zou je er de levens van je ouders, broer, zus of vrienden en bovenal je kind mee kunnen redden de massa wil het niet horen laat staan weten.

De verboden onderwerpen zijn enorm toegenomen want de politiek, de prik, het WEF of de WHO en de oorlog in Oekraïne en het uitmoorden van een bevolking in Gaza is een no go zone.

Rusland slecht, het westen is goed; punt!

Niets over de Maidan revolutie in 2014 waar de ellende in Oekraïne begon, dankzij het westen. Geen kwaad over de heilige Zelensky die de oppositie verbood en de verkiezingen in zijn land annuleerde. Geen kwaad woord over die corrupte Biden want we negeren zijn dealtjes met China en zijn privé belangen in Oekraïne of zijn pedofielen gedrag. We negeren de video’s van zijn crack snuivende zoon die seks heeft met zeer jonge meisjes, geleerd van zijn pa.

Veel belangrijker om Trump aan te vallen want ‘die idioot’ startte geen oorlog en liet geen massale emigratie toe en bracht de economie terug naar zijn land.

Geen woord over de democraten met Killery voorop om Trump kalt te stellen met een opeenstapeling van leugens. Want de NPO haalt het niet in zijn hoofd om de beelden van de door democraten in scène gezette bestorming van het Capitol. Daar zijn honderden beelden van dat de mensen vriendelijk onthaald werden door de beveiliging van het Capitol. Niets bij de NPO over het onderzoek naar Russische invloeden bij de verkiezingen waar Trump won maar waar geen enkel bewijs van is gevonden. Wel bewijs dat Killery Clinton miljoenen heeft betaald voor omkoping. De video’s die echt zeer ranzige beelden laten zien van Hunter Biden komen niet bij de NPO voorbij.

Het enorme leed wat Julian Assange wordt aangedaan omdat hij de waarheid aan het licht bracht over Irak waar Amerika dood en verderf zaaide. 

Een journalist die zijn werk naar behoren deed zit al drieëneenhalf jaar in afzondering een langzame dood te sterven.

Dit gebeurt in het ooit vrije westen.

Degenen die aanslagen pleegden op Baudet lopen alweer vrij rond, de man die het huis van van Haga binnen drong liep dezelfde avond weer vrij rond. Alle bedreigingen richting Wilders daar wordt door het OM niets mee gedaan.

Maar sta met een fakkel aan de overkant van de straat bij Kaag voor de deur, je zit per direct zes maanden. Baybasin zit al 26 jaar opgesloten in Nederland want weet te veel over Demmink en zijn kornuiten als Rutte. Huig Plug die het pedofielenrot probeert boven tafel te krijgen heeft negen maanden cel gekregen. De moordenaar van Pim Fortuyn kwam vervroegd vrij en kocht een boerderij van een paar ton van zijn bijstandsuitkering …… hoe dan? Ook het OM is rot en moet flink op de schop met die omgekochte DDR66 rechters!

Vier lange jaren zie ik onze vrijheid afbrokkelen en Corona heeft laten zien hoe makkelijk de mens zich zijn vrijheid laat ontnemen. Onze eigen regering maar ook het Europees Parlement drukt de ene na de andere vrijheidsontnemende wet er doorheen en het dondert de massa niet dat ze allen een corrupt verleden hebben en geloven rotsvast dat het allemaal wel meevalt.

Hoe kan het dat we beslissingsbevoegdheden gaan overdragen aan een privé organisatie zoals de WHO of het WEF. Kuipers tekende bij het kruisje, zo ook die Gremlin van Huffelen. Ze hebben maling aan de grondwet want de burger let toch niet op en daarom komen ze O-VER-AL mee weg.

In gesprekken merk ik dat de meesten geen idee hebben wie Arno Wellens is of Theo Scheffers, Jan Bonte, Dick Bijl, Mathias de Smet, Roelie Post, Kees van der Pijl, Pierre Capel, Marcel Messing, Karin Hamaker Zondag of Ferdinand Meeus. Meeùs is een wetenschapper die onderbouwd aantoont dat de ijskappen niet smelten maar juist toenemen en de ijsberen niet met uitsterven bedreigd worden maar juist gigantisch in aantallen zijn toegenomen. Maar wat doet de wetenschapper die betaald wordt door de overheid, die gaat een maand in de zomer meten en ja tuurlijk dan smelt het ijs. Het Barrièrerif bij Australië doet het fantastisch en wordt helemaal niet bedreigd door opwarmend zeewater. Kijk is een video van Marcel Crok die ook grondig onderbouwd aantoont dat strenge klimaatregels totaal niet nodig is want, …..

ER IS GEEN KLIMAATCRISIS!

Al deze mensen die ik hier noem zijn voorvechters van het vrije woord en daar hebben ze een prijs voor betaald want het kostte hun baan en naam want tegen de overheid ingaan was het ergste wat men kon doen. Wie is bekend met Blckbx, de nieuwe wereld, forum inside, ongehoord Nederland, de gulden middenweg en niet te vergeten gedachtenvoer nieuws. We mogen nog ondanks zware censuur de waarheid brengen maar hoe lang nog. En klopt alles wat wij zeggen ….. vast niet maar veel, heel veel wel. Onderzoek dat zelf maar is.

Maar ja, geloof je de onnozelen die betaald door de overheid avond aan avond mogen verkondigen bij OP1 dat het einde nabij is en de aarde opwarmt als een overkokend pannetje melk en er watertekorten komen let je niet erg goed op. Wel zit het gevaar in het afbreken van de honderden dammen in Europa en vraag je af waarom deze dammen zijn afgebroken.

Als ik nu uit mijn raam kijk zie ik alleen maar regen, rij ik rond zie ik het water ver over de oevers lopen. Kijk ik naar afgelopen zomer was het helemaal niet zo bloedheet. Lees ik het nieuws dat er nu al enorm veel sneeuw is gevallen in de Alpen, wordt het best lastig dat je spookverhaal aantoonbaar niet meer klopt. Dat beseffen die puppets ook die over ons regeren dus van opwarming spreken we niet meer maar hebben het nu over klimaatverandering. Het angst zaaien gaat zover dat op de klimaattop in Dubai is voorgesteld om elke klimaatdode openbaar te registreren.

En laten we goed gaan beseffen wat we met onze kinderen doen, zie het jeugdjournaal vol met angstzaaierij en het propaganderen van de krankzinnige woke hype.

Wat weet de gemiddelde Nederlander van de BRICS landen waar zich steeds meer landen bij aansluiten. Dat zijn juist DE landen die de grondstoffen bezitten en hard nodig zijn om onze onzinnige green deals door te voeren maar ook de fossiele brandstoffen zijn in hun bezit. Duitsland voelt hem al want de energieprijzen zijn zo enorm dat de bedrijven massaal het land verlaten. Europa is bezig aan een enorme zelfmoordactie maar ook dat vertelt de NPO niet want het gaat economisch top in Europa. ’T is Rusland, dat het economisch zwaar heeft, geen soldaten meer heeft om te vechten en zwijgt de MSM over de half miljoen doden onder Oekraïense mannen en jongens die nu letterlijk van straat gesleurd worden om zich aan flarden te laten schieten aan het front. Rusland heeft deze oorlog al gewonnen maar laat u rustig misleiden hoor. Echt mensen, de leugen regeert en de leugen dicteert.

Kill Gates de man die giga verdiende aan de vaccins en ze ons letterlijk door de strot (de arm) lulde. De man die in Amerika al eigenaar is van een paar honderdduizend hectare landbouwgrond en boeren het veld moeten ruimen. 

De man die investeerde in nep eieren en er ondertussen wereldwijd miljoenen pluimvee wordt afgemaakt vanwege die zogenaamde vogelgriep, getest met die onbetrouwbare PCR-test. De man die investeert in kankerverwekkend kunstvlees. De man die met een weerzinwekkend lachje waarschuwt voor pandemie 2 die, volgens Kill aanzienlijk erger zal zijn. Ook allemaal te vinden op YouTube. Kill Gates is de tweede grootste betaler van de WHO en wie denkt dat het een goedwillende gift is, vergeet het maar. Kill wil een vaccinatieverplichting wereldwijd en Kill vindt dat er teveel mensen op deze planeet rond banjeren en daar heeft Kill een oplossing voor……

Engnek Kuipers tekende bij het kruisje om de macht over te dragen naar de WHO. Een ongekozen privé organisatie! De Gates man die denkt God zelf te zijn. De man die zo ongeveer de gehele media van de westerse wereld in zijn broekzak heeft want hij financiert de media!

Soros, ook een man die een enorm vermogen heeft opgebouwd op onfrisse wijze is de grootste betaler van BLM, Extinction Rebellion en Antifa, betaald ook de schoolboeken van onze kinderen en al deze eng nekken komen regelmatig bij elkaar. Machtige elites die meer geld hebben dan welk land ook en dan twijfelt de massa nog waar de werkelijke macht ligt.

Maar nu is in Amerika door een rechter besloten dat alles rond pizza gate moet worden vrijgegeven. Pizza gate huh wat is dat ….. dit gaat de grootste misdaad aller tijden blootleggen van alles rond Hollywood, regeringen en rechters van de westerse wereld die zeer diep zitten in afschuwelijke kinderhandel en corruptieschandalen.  Neem daarbij nog alles wat Epstein aan (chantage) bewijs heeft verzameld in opdracht van de Mossad, dan zal de woede losbarsten over hoe de westerse mens is voorgelogen en beroofd!

De media werkt volop mee om haat te zaaien tegen culturen onderling of verdeeldheid tussen gevaccineerden en niet gevaccineerden. De media werkt mee om de mens te laten geloven dat er niet alleen een man en een vrouw is maar veel meer soorten. Knijter gek! De media werkt volop mee om de klimaatagenda erdoor te krijgen. De media werkt volop mee om ons te laten geloven dat de oversterfte komt door klimaat en geen leugen te gek om ons maar niet te laten denken of vermoeden dat het van de prik komt. Het CBS rommelt met cijfers maar ook het LAREB. Het CBS stopt met het wekelijks registreren van sterfte ….. goh!

Nieuws nu;

De ziekenhuizen stromen vol met Corona patiënten en een  explosief nieuw COVID variant bedreigt GB …… mensen sterven massaal door opwarming. (men meet al vanaf 18 graden, hoezo kan er dan nog overbevolking in tropische landen zijn?) Dit is de taal van de MSM.

Hieronder zal ik proberen aan te tonen hoe groot de macht is van twee families en enkele grote bedrijven. En ik kan alleen maar hopen dat het kwartje gaat vallen en ik de niet wakkere uitdaag om zelf op onderzoek te gaan, want het moet toch duidelijk zijn dat wie het geld bezit ook de macht in handen heeft. Het is toch bizar dat landen duizelingwekkende schulden hebben en afhankelijk zijn van families om oorlogen te voeren en handel te drijven. Dit kleine groepje mensen heeft jaren de tijd gehad om de juiste mensen op de juiste plekken te zetten. Regeringsleiders komen uit het klasje van Herr Schwab en zijn geselecteerd op hun volgzaamheid maar niet op daadkracht of kennis.

En het kwaad in de mens is niet gestopt met de geschiedenis, we hebben nu erger dan ooit met een enorm kwaad te maken die ons wil onderwerpen tot zielloze slaven. Daar zal nu de pijn voor gedragen moeten worden om dit kwaad te bestrijden om zo tot een betere wereld te komen.

Hieronder plaats ik stukjes over de macht van twee families, de Rockefellers en Rothschilds.  Niet alleen vergaarden ze veel geld middels de olie door ons te laten geloven dat olie schaars is, maar ook verdienden ze giga veel geld middels de pharmacie. Alles wat de natuur ons aan geneeskrachtige kruiden bracht werd weggezet als onzin want we moesten aan de chemische troep.

Op 5 mei 2009 vond in Manhattan een bijeenkomst plaats van ’s werelds rijkste miljardairs. Onder de aanwezigen bevonden zich Bill Gates (Microsoft), David Rockefeller, Warren Buffet, Michael Bloomberg (burgemeester van New York), media-icoon Ted Turner en George Soros. Soros zou aan het hoofd van de duistere bijeenkomst hebben gestaan. De deelnemers waren het over één ding roerend eens: ‘overbevolking’ is de grootste bedreiging voor onze planeet. Om hun plannen in werking te stellen, hebben ze in 2019 de ‘valse flag operatie Covid-19 zwendel’ op touw gezet, gesteund door de door hen volledig gecontroleerde massamedia, die zoveel mogelijk angst zullen creëren. 

Rockefellers machtselite is niet van plan om zachtzinnig met de tegenstanders van de NWO-kliek om te gaan. Daarom werken Klaus Schwabs schoothondjes sinds het voorjaar van 2020 hard aan het versneld wegnemen van de rechten en vrijheden van individuen en onafhankelijke landen. Andersdenkenden worden zwartgemaakt in de grotendeels door de elite gecontroleerde massamedia, en worden door sommigen zelfs letterlijk ‘terroristen’ genoemd. De enige manier om te zorgen dat iedereen goedschiks of kwaadschiks meewerkt met de Nieuwe Wereld Orde, is door totale overheidscontrole mogelijk te maken, lukt dat niet met de in maart 2020 ingevoerde Covid-19 zwendel, dan hebben ze klimaat-lockdowns achter de hand.

Honderden politieke leiders hebben het ”International Visitors Leadership program” van de Rockenfellers gevolgd in Amerika bij het “Bureau of Educational and Cultural Affairs” waar ze zijn klaargestoomd om de Elite (globalisten) te dienen. Onder hen de voormalige Britse premier Tony Blair en de Nederlandse premier Balkenende die de opleiding in 1985 heeft gevolgd gelijktijdig met de voormalige Franse leider Nicolas Sarkozy. Doelstelling van deze opleiding is wereldwijd de reeds bestaande macht van de Globalisten te stabiliseren om op deze manier hun doelstellingen verder te concretiseren, het installeren van een “Nieuwe wereldorde”.

Het gehele artikel:

https://www.franklinterhorst.nl/De%20Rockefellers%20vormen%20onderdeel%20van%20de%20wereldwijde%20samenzwering.htm

Familie Rockefeller:

De familie Rockefeller is een Amerikaanse bankiersfamilie met een aanzienlijk fortuin. Ook staat de familie bekend om hun invloed op de politiek en de industrie. Initieel zouden ze hun fortuin te danken hebben aan de Amerikaanse olie-industrie gedurende de 19e en 20e eeuw, beginnend met de broers John Davison en William Rockefeller. Zij stichtten het bedrijf Standard Oil. Verder wordt de familie geassocieerd met de Chase Manhattan Bank. Wikipedia (NL)

Familie Rothschilds:

De Rothschilds hebben ongeveer vijf keer zoveel geld als de acht rijkste mensen ter wereld samen, die zoals gezegd evenveel vermogen hebben als de armste 3,6 miljard mensen. De familie bezit dus in ieder geval meer dan drie kwart van de wereldbevolking, concludeert de Activist Post. Ontwikkelingsorganisatie Oxfam Novib stelt in een recent rapport dat de acht rijkste mensen op aarde evenveel vermogen bezitten als de 3,6 miljard armste mensen. Tot die acht rijkste mensen rekent de organisatie onder meer bill gates, Warren Buffett, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg en Michael Bloomberg. De acht rijkste mensen ter wereld bezitten gezamenlijk 426,2 miljard dollar. Zijn zonen richtten banken op in Frankfurt, Napels, Wenen, Parijs en londen. De bank van de Rothschilds was de eerste die over de grenzen opereerde.

DE ROTHSCHILDS LEENDEN GELD AAN OVERHEDEN OM OORLOGEN TE FINANCIEREN EN WISTEN OP DIE MANIER EEN FORTUIN TE GENEREREN. ROCKEFELLERS SCHONKEN DE GROND VOOR HET VN GEBOUW! LAAT DIT IS GOED OP JE INWERKEN OM TE BESEFFEN WAAR DE MACHT LIGT! 

David Rockefeller wordt door veel complottheoretici als sleutelfiguur gezien. Hij schreef in 2002 in zijn autobiografie:

For more than a century, ideological extremists at either end of the political spectrum have seized upon well-publicized incidents to attack the Rockefeller family for the inordinate influence they claim we wield over American political and economic institutions. Some even believe we are part of a secret cabal working against the best interests of the United States, characterizing my family and me as ‘internationalists’ and of conspiring with others around the world to build a more integrated global political and economic structure – one world, if you will. If that’s the charge, I stand guilty, and I am proud of it.

Wat deze mensen verbindt is het Zionisme!

Onderstaand artikel geeft de ongelooflijk grote invloed van Blackrock op de Nederlandse politiek aan. Ze beheren onze pensioenen voor een groot deel en hebben een flinke vinger in de pap bij de DNB. Blackrock beheert een vermogen van 10 biljoen dollar.

https://binformedia.nl/economie-en-ondernemen/de-megamacht-van-investeerder-blackrock-op-jouw-leven/

Klokkenluider 7 jaar gevangenis 

Christine Anderson whoBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk