Immigratie: De ‘diversiteit is kracht’ mantra stort in Europa in elkaar.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #271


De Europese Unie worstelt om miljoenen nieuwkomers te absorberen zonder enig vooruitziende blik over hoe het experiment eigenlijk zou moeten werken.Het hoeft niet te verbazen dat hard-rechtse politieke partijen deel zijn gaan uitmaken van het Europese politieke landschap tegen de achtergrond van stijgende misdaadcijfers en een dalende levensstandaard, terwijl de nationale grenzen wijd open blijven, schrijft Robert Bridge.

Vorige week werden de Europese hoofdsteden er weer eens op indringende wijze aan herinnerd dat het onmogelijk is om de opkomst van anti-immigratie sentimenten voor altijd te beteugelen. Geert Wilders, leider van de Partij voor de Vrijheid (PVV), won bij de Nederlandse parlementsverkiezingen met 37 van de 150 zetels (76 zetels zijn nodig voor een meerderheid).

De overwinning komt maanden na de val van de regering van voormalig premier Mark Rutte door onenigheid over het migratiebeleid.

“Migratie is een groot en belangrijk onderwerp, zowel politiek als maatschappelijk,” zei Rutte destijds tegen verslaggevers in Den Haag. “Nu we het niet eens kunnen worden over dit onderwerp, hebben we gezamenlijk besloten dat het politieke draagvlak is verdwenen.”

Wilders, bekend door zijn handelsmerk witte bouffant, is misschien nog wel herkenbaarder door zijn felle anti-immigranten retoriek, die vooral gericht is op moslims. Als politieke volgeling van Frederik ‘Frits’ Bolkestein, een gepensioneerd politicus die leider was van de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD), roept Wilders op tot een verbod op de bouw van moskeeën in Nederland, strenge wetten tegen straatcriminaliteit en strenge beperkingen op immigratie.

Hoeveel van zijn manifest Wilders precies zal moeten schrappen om in een nieuwe coalitieregering te komen valt nog te bezien, maar nu al hebben de nieuwe hervormingsgezinde NSC-partij van Pieter Omtzigt (20 zetels), de agrarische partij BBB (zeven zetels) en de centrumrechtse VVD-partij (24 zetels) allemaal aangegeven dat ze misschien de macht zullen delen met de PVV. Bovendien maakt Wilders een meer dan gemiddelde kans om de eerste extreemrechtse premier van Nederland te worden. 

Als Wilders wint, betekent dat opnieuw een tegenslag voor de EU, die al te maken heeft met een steeds invloedrijker wordend anti-immigratieblok bestaande uit de Hongaarse premier Viktor Orban, de Italiaanse premier Giorgia Meloni, de Griekse premier Kyriakos Mitsotakis en de onlangs gekozen Slowaakse premier Robert Fico. Ondertussen zijn de twee politieke grootmachten van Europa, Frankrijk en Duitsland, ook getuige van de onstuitbare opkomst van anti-immigrantenpartijen, respectievelijk Marine Le Pen’s National Rally en Alternative für Deutschland.

Om de overwinning van Wilders te onderstrepen, ontplofte de Ierse hoofdstad Dublin op 23 november in een orgie van massale rellen nadat bekend werd dat een immigrant drie jonge kinderen had neergestoken, waarbij een vijfjarig meisje ernstig gewond raakte. De man, die in mei werd beschuldigd van het bezit van een mes maar nooit werd veroordeeld, stak ook een zorg assistent neer en verwondde die ernstig toen ze de kinderen probeerde te beschermen. De aanvaller werd later geïdentificeerd als een 49-jarige genaturaliseerde Ierse burger, van Algerijnse afkomst, die al 20 jaar in Ierland woonde.

Tijdens de vechtpartij werden 400 gardaí (Ierse politie) gestuurd, waaronder de grootste inzet van gardaí gewapend met oproer uitrusting in de geschiedenis van het land.

Dit was allemaal gemakkelijk te voorspellen als je bedenkt dat het kleine Ierland uit zijn voegen barst van de nieuwkomers; 141.600 migranten arriveerden in het jaar tot april 2023, waarmee de Ierse immigratie het hoogste niveau in 16 jaar bereikte. Mohammed werd vorig jaar zelfs de populairste jongens baby naam in de Ierse stad Galway, volgens het Central Statistics Office (CSO). 

Het is de eerste keer dat de islamitische naam de populairste babynaam is in een Ierse stad en het is een voortzetting van een trend die we de afgelopen jaren in het Verenigd Koninkrijk en andere Europese landen hebben gezien.

Te midden van een verslechterende economie en stijgende misdaadcijfers heeft het Ierse volk, net als de burgers van andere Europese landen, het internet opgezocht om zijn mening over immigratie te uiten, en niet op een manier die als positief kan worden beschouwd. Anti-immigratieberichten op social media zijn nu prominenter aanwezig dan discussies over gezondheidszorg, het conflict tussen Rusland en Oekraïne en onderwerpen die te maken hebben met LGBTQ+.

Wat de media betreft was het echter niet de roekeloosheid van de Ierse regering die er – eindelijk – voor zorgde dat de Ierse straat ontplofte in opgekropte verontwaardiging, maar eerder de samenzwering theoretici die “angst aanjagen” op social media. Alleen al het bespreken van immigratiestatistieken is nu in de ogen van de autoriteiten hetzelfde als “aanzetten tot geweld.”

Hoewel Ierland praktisch de enige EU-lidstaat is zonder een levensvatbare anti-immigratiepartij (bij de meest recente algemene verkiezingen in 2020 haalde de best presterende extreemrechtse kandidaat slechts 2% van de stemmen), ziet het ernaar uit dat daar snel verandering in zal komen. Een mogelijke kandidaat voor verandering is Conor MacGregor, de Ierse mixed martial artist, die tijdens het bloedbad op X (voorheen Twitter) een aantal rake klappen uitdeelde aan de regering.

Hij schreef: “Onschuldige kinderen genadeloos neergestoken door een geestelijk gestoorde buitenlander in Dublin, Ierland vandaag. Er is een ernstig gevaar onder ons in Ierland dat hier nooit zou mogen zijn, en er is nul actie ondernomen om het publiek op welke manier dan ook te ondersteunen met dit beangstigende feit.” 

“NIET GOED GENOEG. Verander of maak plaats. Ierland voor de overwinning. God zegene degenen die vandaag zijn aangevallen, wij bidden.”

Terwijl sommige commentatoren de MMA-vechter kastijdden voor het verspreiden van “samenzwering theorieën” en haat, spraken anderen hun steun uit en suggereerden zelfs dat hij een carrière in de politiek nastreeft.

Helaas is dit hoe de weg voorwaarts eruit ziet voor de Europese Unie, die worstelt om miljoenen nieuwkomers te absorberen zonder enige vooruitziende blik over hoe het experiment in de eerste plaats had moeten werken – de ene pijnlijke, bloedige strijd na de andere!
©Robert Bridge.

Reactie.

De figuur die dit heeft bedacht, Henry Kissinger, heeft het aardse verruild voor het hete vuur. Want dit figuur heeft niet alleen door zijn macht en denkbeelden de dood van vele mensen op zijn geweten!

Hij was ook de architect van de migratie. Wat hij hiermee wilde bereiken was een grote groep vreemde culturen in westerse culturen laten deelnemen aan de samenleving met het doel die samenleving hierdoor te ontwrichten. Maar het was niet alleen de ontwrichting die belangrijk is, ook de botsende meningen onder de autochtone bevolking bracht een splijting teweeg! Mensen die eenzelfde cultuur hebben, hebben iets dat gemeenschappelijk is, iets dat hen bindt! Die cohesie verdwijnt steeds meer. En dat werd nog versterkt door de pandemie maatregelen die regeringen namen met hetzelfde doel. We worden als bevolking uit elkaar gespeeld en de meeste mensen trappen daarin. Zelfs een kabinet kan hierover vallen! Schone schijn!

De migranten worden dus gebruikt om de bevolkingen van landen de gemeenschapszin te ontnemen. Omdat er niet op menselijke wijze voor deze mensen opvang is, maar ook omdat deze mensen naar Europa worden gelokt door de maffiose bendes die deze mensen willen vervoeren voor veel geld dat ze alleen maar kunnen betalen door dit geld te lenen. En waarom willen ze graag naar Europa? Omdat hen verteld wordt dat ze in Europa nauwelijks hoeven werken, dat ze een huis krijgen en daardoor makkelijk hun familie kunnen laten overkomen. Dit is dus niet zo, maar ze denken dat wel. Vind je het daarom raar dat deze mensen rotzooi gaan schoppen. Dat deze mensen een beter leven willen dat we hen nooit kunnen bieden. Dat deze mensen teleurgesteld zijn door de onmenselijke opvang die ze hier krijgen!

En wat het aller, allerergste is, is dat politici dit laten doorgaan omdat het een doel dient. En dat doel is niet in het belang van de bewoners van de opvanglanden! Dat doel is ook niet deze menselijke migranten een beter bestaan te geven. Want daarvoor komen er veel te veel! Het doel is om de cultuur van mensen in landen te veranderen. Het doel is ook om een splitsing teweeg te brengen in een samenleving. 

En als laatste is het doel ook dat, wanneer het werkelijk misgaat met onze samenleving en het tot burger opstanden komt, er een grote groep mensen is die tegen de burgers van dat land zijn omdat ze als tweede, of zelfs als derde ranks mensen worden beschouwd. Het kan zelfs zijn dat ze worden bewapend om zich tegen de autochtone bevolking te keren!

Dit hebben we gezien in Indonesië! Daar werden de overwonnen Jappen gebruikt om de bevolking te onderdrukken! En de Jappen wilde wel, want die kregen hierdoor een status, geld en eten! 

Want je ziet eigenlijk met eigen ogen dat er bijna alleen jonge mannen tot de migranten behoren! Normaal vluchten alle mensen voor een oorlog, jong en oud, mannen en vrouwen en kinderen. Daarom is het zo opvallend dat het meest jongeren mannen zijn!  Zelf ben ik dan iemand die zich vragen stelt omdat ik het belangrijk vind te weten waarom iets gebeurt! Of jij jezelf vragen stelt weet ik natuurlijk niet omdat ik jou, als lezer niet ken! Maar je kunt je die vraag zelf stellen! Want het betreft niet alleen mij, het betreft een hele bevolking. Het betreft ook een steeds groter wordende groep migranten die worden misbruikt!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk