Turbo kankerexplosie na vaccinatie!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #270


DNA-verontreiniging in COVID-prikken kan toename van kanker, stolsels en auto-immuunziekten verklarenNaar aanleiding van de recente ontdekking van DNA-fragmenten in de flesjes met het Wuhan coronavirus (COVID-19) “vaccin” onthulde anatomisch klinisch patholoog Dr. Ryan Cole aan “American Thought Leaders” dat deze verontreinigingen verband zouden kunnen houden met de toename van kanker, microstolling en auto-immuunziekten onder de volledig gevaccineerden, schrijft Ethan Huff.

“Mijn grote zorg is het feit dat miljarden mensen over de hele wereld een product hebben ontvangen dat duidelijk besmet is met iets dat niet in het product had mogen zitten,” legde Dr. Cole uit. “Als ik vlees zou kopen in de supermarkt en er zouden zware metalen of pesticiden in zitten, dan zouden ze dat onmiddellijk uit de schappen halen.”

Dr. Cole verwees naar nieuw onderzoek naar Pfizer’s COVID injectieflacons, die moleculen bleken te bevatten afkomstig van het Simian Virus 40 (SV40), een bekende kankerbevorderaar.

Deze SV40-moleculen lijken in de ampullen te zijn ingebracht als “promotors” of “versterkers” om het effect van mRNA-moleculen te versterken door menselijke cellen aan te zetten tot het maken van eiwitten om een immuunreactie in het lichaam op te wekken.

COVID prik-gerelateerde “turbokankers” verspreiden zich over 44 landen

Hoewel SV40 zelf niet werd aangetroffen in de ampullen van Pfizer, waren bepaalde derivaten ervan dat wel. Dit is niet alleen een probleem omdat het ingrediënt niet goed gelabeld is als zijnde aanwezig, maar ook omdat SV40 gebruikt werd in de vroegste poliovaccins, waardoor sommige ontvangers later kanker ontwikkelden.

Volgens Dr. Cole is de aanwezigheid van deze SV40-bestanddelen een probleem vanwege de gezondheidsrisico’s die ermee gepaard gaan. Een “zorgwekkende” nucleaire co-lokalisatiesequentie, legde hij uit, “stelt het in staat om in de celkern te komen en deze verschillende actiepaden en mechanismen te induceren die, nogmaals, op hol kunnen slaan, kunnen muteren en toxiciteit kunnen veroorzaken.”

Studie vindt oorzakelijk verband tussen COVID-vaccins en sterfte, bevestigt 1 sterfgeval voor elke 800 injecties

Moleculair viroloog David Speicher is verantwoordelijk voor de ontdekking van de SV40-versterkers in COVID-spuiten. Hij vertelde verslaggevers in een recent interview dat deze DNA-prikken onderzocht moet worden, waarvan we ook weten dat het belangrijk is vanwege de plotselinge toename van “turbokankers” sinds de lancering van de injecties.

Kankerregistraties uit 44 landen laten een duidelijke toename zien van kanker in een vroeg stadium van 14 verschillende typen, waaronder colorectale kanker, borstkanker, slokdarmkanker, maagkanker en pancreaskanker. Deze turbokankers komen naar verluidt het meest voor bij jongere mensen.

“Nu zie ik de vast weefsel kankers in een tempo dat ik nog nooit heb gezien”, legt dr. Cole uit. “Patiënten die één, twee, vijf, tien jaar stabiel of kankervrij waren en nu is hun kanker terug – het is agressief terug en het reageert niet op de traditionele therapieën.”

Hoewel Dr. Cole toegeeft dat het fenomeen turbokanker nog steeds grotendeels een mysterie is, gelooft hij wel dat het verband houdt met de onderdrukking van het immuunsysteem, waarvan we weten dat het een bijwerking is die in verband wordt gebracht met COVID-injecties.

“Het is niet noodzakelijk dat de gensequentie kanker veroorzaakt met de gensequentie … het kan sommige mutaties veroorzaken die leiden tot kanker – maar wat het ook doet is het immuunsysteem onderdrukken,” voegde hij er verder aan toe.

“En je immuunsysteem doodt kanker. En als je immuunsysteem slaapt, kunnen je killercellen niet geactiveerd worden.”

Afzonderlijk onderzoek, uitgevoerd door microbioloog Kevin McKernan, die heeft bijgedragen aan het Human Genome Project van MIT, ontdekte dat de hoeveelheid verontreinigend DNA in COVID-spuiten 18 tot 70 keer hoger is dan de limieten die zijn vastgesteld door volksgezondheidsinstanties.
©Ethan Huff.

Reactie.

Er wordt zeer veel geschreven over de explosie van kankers in mensen die de vaccinaties hebben genomen. Het gaat vooral over kankers die zich explosief ontwikkelen en waar de reguliere geneeskunde geen oplossing voor heeft. In westerse landen waar euthanasie mogelijk is, kiezen veel patiënten ervoor de dood zelf te kiezen om de zeer pijnlijke weg naar een zekere dood te vermijden!

Of er een oplossing is weet ik niet! Er zijn mensen die beweren dat mensen met de bloedgroep O minder kans hebben ziek te worden van de vaccinaties dan mensen met een andere bloedgroep. Dat ligt waarschijnlijk aan het extra eiwit dat hangt aan de andere bloedgroepen. Maar dat weet ik niet!  Dat zal onderzocht kunnen worden door mensen die hier wel verstand van hebben! Voor de mensen die wel kans hebben op Turbo kanker omdat ze het vaccin hebben genomen is er misschien ook een oplossing. Althans, dat heb ik gehoord. Dus kan ik hier niets aan verbinden dat eventueel genezing kan bieden.

Wat mij ter ore is gekomen is een middel dat tijdens de Covid periode door overheden is verboden. Wat op zich heel vreemd was omdat dit één van de beste middelen ooit is geweest die ooit door de farmaceutische industrie is ontwikkeld en al in 1965 op de markt is en veelvuldig gebruikt! Dus vraag ik me af wat overheden ermee voor hadden dit middel te verbieden. Het schijnt dat dit middel zeer goed werkzaam is tegen de Covid griep wanneer het wordt ingenomen samen met zink. Er waren artsen die dit wel voorschreven aan hun patiënten en er goede resultaten mee behaalden. Daarom is het nog vreemder dat deze artsen hun BIG- registratie kwijt konden raken, of boetes kregen wanneer ze doorgingen dit middel aan hun patiënte te geven. Dit komt zeer dicht bij misdadig gedrag van de overheden en figuren die de macht hebben dit te doen! 

Hier zal zeker onderzoek naar gedaan moeten worden omdat een dergelijk verbod heeft kunnen leiden naar de dood van een groot aantal mensen! Hetzelfde kan gezegd worden van het middel HCQ, Hydroxychloroquine, dat zeer werkzaam is tegen ontstekingen! Maar ook dat kan volgens insiders het best worden ingenomen met zink in voor mensen opneembare vorm.

Om terug te komen op het middel dat volgens mensen die daar verstand van hebben kan werken tegen Turbo kankers is Ivermectine. Dit middel moet dus ook met voor mensen opneembare zink ingenomen worden. Het is bekend dat Ivermectine een middel is dat al zeer veel is ingezet, maar zins korte tijd ook een middel is dat goed kan worden ingezet tegen verschillende soorten kanker. Maar dan wel altijd in samenwerking met het mineraal zink in voor mensen opneembare vorm.

Leg dit voor aan uw huisarts of Oncoloog.
Laat je niet met een kluitje het riet in sturen want het gaat om jouw leven, en niet het leven van de huisarts of Oncoloog! Je kunt eisen Ivermectine te krijgen met zink, of het zelf te kopen!  Het gaat om jouw leven!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk