dé Farizeeërs, duivelskinderen die de Synagoge van Satan leidden.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #270


Deze week heb ik gereageerd op een email van een luisteraar van Dotcom.Radio die mij en Henk graag wil bijpraten over waarom de joden in het algemeen het probleem zijn en niet alleen de zionisten. Deze uitgebreide reactie wil ik mijn forumleden niet onthouden:


Hoi, … [?]

Je noemt jezelf niet bij naam in je mail naar ons, maar dank voor je bericht met daarin het aanbod om ons bij te praten over ‘joden’.

De reden waarom ik dat woord tussen aanhalingstekens zet is omdat we met bedriegers te maken hebben wier geschiedenis idd verder teruggaat dan de zionistische beweging die door Theodor Herzl in 1897 is gestart.

Hier in Europa begon het met de Khazaren, met als uitvalsbasis het huidige Oekraine. Geen toeval dat Oekraine de tweede psyop werd na COVID en dat de derde nu Israel is. Ongeveer 800 jaar na Christus ontmantelden de Russen dit satanische koninkrijk en zij die konden vluchten belandden in Oost-Europa, met name het huidige Polen. Daar noemden ze zichzelf de Ashkenazi-joden en het is geen toeval dat de laatste twee lettergrepen ‘nazi’ zijn.

De reden waarom de Khazaren/Ashkenazi’s zichzelf graag voordeden als joden is omdat alles draait om het omgekeerde doen van Gods wil. Als je nog verder gaat graven kom je tot de onvermijdelijke conclusie dat we hier te maken hebben met afstammelingen van de Nefilim, een hybride ras voortkomend uit de gevallen engelen en hun rebellie tegen God. De hoofdprijs is de vestiging van een Nazi World Order in Jeruzalem door de bouw van een derde tempel op de Tempelberg (Zion), waar nu de Al Aqsa-moskee staat. Vandaar hun ijver om alle moslims uit de weg te ruimen, met name de Palestijnen in Gaza en in de West Bank, de afstammelingen van het volk van Jezus. Daarna komen de christenen aan de beurt, om te voorkomen dat Christus terugkeert. Daarna ieder ander die zich verzet tegen hun wereldheerschappij.

Ze hebben ook een geschiedenis in het midden-oosten, in het oude Babylonïe. Daar waren ze de Farizeeërs, een groep nepjoden die uitgingen van een ‘mondelinge traditie’ en die nooit een officiële joodse stam was. Uiteindelijk schreven ze ook een boek, een satanische herschrijving van de Torah, de Talmoed. Ze trokken eveneens naar het Heilige Land en wierpen zich op als een ‘joodse autoriteit’. Jezus had hen door en noemden hen duivelskinderen die de Synagoge van Satan leidden. Ze waren ook de geldwisselaars die door Jezus uit de tempel werden gejaagd met een zweep. En dus leverden ze hem uit aan de Romeinen, hun handlangers in het kwaad. We hebben dus nu te maken met judeo-nazi’s, moderne Farizeeërs.

Zoals je ziet beschik ik over de nodige kennis over ‘joden’. Door hun gedrag hebben ze in de loop der eeuwen veel vijandschap opgewekt, wat heeft geleid tot pogroms en jodenvervolging en uiteindelijk de Holocaust, die maar wat goed uitkwam voor de vestiging van de ‘joodse staat’ Israel in 1948, drie jaar na de oorlog. Ga jij me maar vertellen hoe ik zo’n groot verhaal moet vertellen in een radio-uitzending van een uur waarin we tig onderwerpen van alleen al die week moeten doornemen. Het beste wat ik.kan bieden is een vervolg op mijn eerste Nazi World Order-artikel waar ik momenteel op aan het broeden ben.

Hopelijk heb je wat aan dit antwoord. Laatste opmerking is een waarschuwing:

Verwar hen die een religie kapen voor hun eigen agenda niet met hen die de oorspronkelijke religie beoefenen, of het nu christenen, moslims of joden zijn. Blijf altijd kijken naar het hart en karakter van het individu.

MikeBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk