Strijden voor een betere wereld vereist gaan magie !!

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #269


Wat kan ik nu doen als eenling tegen het geheel, nee het vereist geen magische krachten maar simpelweg aan het werk gaan. Het zijn de kleine dingen die het doen, ook jouw stem telt, je stem verheffen !!


Terwijl de gewonden bezig zijn met het overleven
Staat de overwinning in de kosmos omschreven
Waarheid is niet steeds een strategie verzinnen
Leeuwen gaan door totdat ze simpelweg winnen

Ik wil in een betere wereld leven, jij ook. Ik doe daar wat voor en dat kan jij ook. 
Deze meme verteld een deel van de boodschap:

De mensen die verstikt raakten in het Vaxperiment kunnen we niet meer redden. Het vergif zit in hun lichaam dat gaat er nooit meer uit. Ze kunnen alleen nog hun immuunsysteem optimaliseren om de schade zo ver mogelijk te beperken. We kunnen ze alleen nog maar steunen dus; “Start een revolutie in je hart”

“Maar hoe is het zover kunnen komen, dat is de vraag [?]”

Kan jij jezelf wel in de spiegel kijken [?], dat je er alles aangedaan hebt wat binnen je mogelijkheden lag? Of heb je strategisch je mond gehouden zoals veel mensen gingen stemmen en dachten het systeem te kunnen verslaan. Verslagen zien ze nu dat goede mensen hen niet meer mogen vertegenwoordigen zoals Pepijn. 

Heb jij je ooit verdiept in wat vaccinaties voor nut hebben, wetenschappelijk basis hebben [?] Je deed dat wel voor materialistische zaken, dat vond je leuk om te onderzoeken. Alle mensen die hun eigen verantwoordelijkheid overdroegen aan de dokter, de wetenschap, de politiek, de ‘we doen het voor de andere’ propaganda media zitten nu met de gebakken peren. 

En velen die wel beter wisten worstelen nu met hun geweten. Zoals die collega bij de radio in Frankrijk die ook wel beter wist. Toen ik hem benaderde om samen dotcom radio wilde gaan maken, ik in het Engels en hij vertalen naar het Frans. HIJ zei; “Nee want ik wil niet dat mijn vrienden weten wat ik denk”. Nu zijn / worden veel van die zelfde vrienden boos op hem als ze wisten wat hij ’toen’ al voor kennis bezat [1]

Strijden voor een betere wereld vereist gaan magie, alle kennis is vrijelijk te vergaren en met een beetje goede wil en een portie lef aan de man/vrouw te brengen. 

We zijn nu weer een nieuwe fase ingegaan. 

Na het aflopende Oekraïne conflict of liever gezegd -gruwelijke oorlog- die al minimaal een half miljoen doden te zien gaf aan de zijde van de Oekraïne en eveneens  velen aan de Russische zijde is de overwinning van Rusland aanstaande en terecht. Een slag toebrengend aan de zionisten van het ‘vrije westen’. Een einde makend aan de kinderhandel netwerken, een einde aan de bio-wapen laboratoria, de geld witwas praktijken en de landje pik oorlog van het westen tegen Rusland. Het ging helemaal niet eens om de Oekraïne maar een koude berekenende proxy-oorlog.  een iemand anders de kooltjes uit het vuur laten halen oorlog.

En velen waren -te lam- om met een stukje zelf-onderzoek de leugen media te doorzien. Het -we moeten toch ook leuke dingen kunnen blijven doen- leventje eiste immers alle aandacht op. 

Maar het is nog vele malen erger geworden. 

In Israel vindt nu een opnieuw ongekende genocide oorlog plaats van de -kijk eens hoe zielig wij zijn- zionisten holocaust misbruikers. Holocaust misbruikers, ja dat heb ik twee weken geleden omschreven in een artikel, waar de zionisten in 1933 een overeenkomst aangingen met de duistere machten in Duitsland om hun eigen Joodse volk te verraden. 

Nu hoor ik stemmen die deze zionisten aanmoedigen om de openlijk de Palestijnen te vermoorden, waaronder vel Palestijnse kinderen. Ik kan niet toezien dat er mensen zijn en blijven die zich zo openlijk uitspreken voor moord. Deze mensen die te lam zijn om een stukje holocaust geschied vervalsing te onderzoeken, mensen die de 7 oktober valse vlag propaganda van de MSMedia blijven napraten terwijl er andere feiten openlijk op straat liggen zoals.

WAAROM, wist de New York Times al een jaar te voor wat er te gebeuren stond [?]
WAAROM, was er beurshandel met voorkennis vooraf gaande aan 7 oktober [?]
WAAROM, stonden de grenzen open op die bewuste datum  [?]
WAAROM, hebben Israëlisch Apache helikopters oorlog missies gevlogen die dag  [?]
WAAROM, kan Hamas dit slagveld nooit gedaan hebben met hun bewapening  [?]
Waarom, weet ik dit wel en jij niet [?]

Waarom zijn er ‘mensen’ die moord goedpraten waardoor de vijand een vrijbrief kunnen blijven gebruiken om door te gaan met hun verderfelijke oorlog.

Een oorlog die tegen ons allen gericht is met de alsmaar toenemende dictatoriale maatregelen wereldwijd zoals de stikstof en Co2 leugens, de invoering van de digitale passen, het digitale geld en het daarbij horende Sociale Krediet systeem.

Denk je dat al die Oekraïne ontkenners, de Israel genocide ophitsers en de reeds verslagen vaxperiment overlevenden straks ineens het licht gaan zien op deze gronden.

NEE, want er gaat nog meer ellende over ons uitgestort worden.

ZET JE SCHRAP, veiligheidsgordels vast

Op X, het voormalige Twitter zag je het al aankomen een paar weekjes waar Elon Musk zich zelf als strijder opwierp om de hashtag #Pizagate in de rotatie te gooien.

#Pizagate zal de alles onthullende factor worden waar de kinderhandel, de illegale orgaan handel, de monsterlijke Adrenochrome handel en de pedofilie netwerken in de schijnwerpers komen te staan.

De onthulling van de Jeffrey Espstein ‘klantenlijst’, het afpersing register van de Mossad Zionisten gaat het wereldwijde misdaad syndicaat blootleggen.

Artiesten, filmsterren, politici, journalisten, wetenschappers, rechters en andere zullen als giga misdadigers in het volle licht komen te staan.

De vraag zal niet zijn waar jij stond gedurende je hele leven, maar waar stond jij de afgelopen drie jaar toen de wereld in angst verkeerde en niet helder kon nadenken. 

Als eenmaal de mist is opgetrokken en de wereld als nooit te voor zich gaat verenigen om te vechten tegen dit kwaad zal een select gezelschap zich ook aan de verkeerde kant van de lijn bevinden en door het volk veroordeeld worden. Ga je daar maar eens uit zien te redden  [?]

Het is dus nu de tijd om een duidelijke kant te kiezen, je uit te spreken.

Op TV in Amerika heb ik de stemmen al gehoord van de “celebraties” die de terugkomst van Trump al vrezen en zich al in een oranje overal zien lopen op Guantanamo Bay en daarmee het einde van de democratie voorspellen, een democratie die door hun toedoen al werd afgeroepen over ons op 17 maart 2020 met het ingaan van de wereldwijde lockdown. Waar kon ik hen stem van afkering horen in die tijd. Het geluid van de stilte, the sound of silence galmde in mijn oren.  Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk