dotcom.radio aflevering 392 van 10-12-2023


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #268


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 392: Voorkennis beurs 7 oktober – Video’s grens Gaza verdwenen – Maffia organisatie opgerold – Gaten in NL duinen – Obama geboorte certificaat vervalst – NZ klokkenluider gearresteerd – Gaza bomming – VS stopt met de Oekraïne te financieren – Hate speech Bill – en meer nieuws … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands Nieuws* Video Huig Plug, gaten in de duinen in Nederland ???

* Van Houwelingen wordt aangeklaagd voor ‘schriftelijke belediging’ van minister van Volksgezondheid Ernst Kuipers (D66). Met een tweet van een jaar geleden zou hij diens ‘eer en goede naam’ hebben aangetast. Na zijn laaste dag in de Tweede Kamer moet hij voor het gerecht verschijnen
Wereld Nieuws[X] Alexander Soros de zoon en opvolger van George Soros is met de Oekraïense autoriteiten overeengekomen op 7 november, om 400 vierkante kilometer land toe te wijzen voor de verwijdering (lees dumpen) van gevaarlijk afval, dit blijkt uit een onderzoek van de Franse journalist Jules Vincennes.
Noot: Is Africa uit de gratie geraakt als dump plaats van afval of zijn ze daar wakker geworden, is er onvoldoende geld voor omkoping … [?]

* na een onderzoek sinds 2011 bleek onomstotelijk dat het geboorte certificaat van Obama ongeldig is / was Vraag van een X lezer: Zijn daarmee al zijn wetten ongeldig ?

* The hunt for Red October Vrijwel gelijktijdig met Epstein werden twee maffia kopstukken gearresteerd in Brazilië wat leidde tot een mega maffia rechtszaak . Het grootste cocaïne handels netwerk van Europa en Amerika. 350 leden van het maffia kartel werden berecht. Mancuso was de naam van de spil in het geheel met een link naar Red Oktober. en verder “The Mancuso” family. Het Vaticaan speelde een mega rol in de geldzaken via de Vaticaan bank en grote sommen geld werden aangewend om de politieke campagnes te kopen van o.a John Kerry, Hillary Clinton, Barack Obama, Jeb Bush, en vele anderen.
— En de wereld hoorde van niets?

[X] Dus ook dit, let even op allemaal. Ook de beurshandelaren had voorkennis van 7 oktober net als bij 9/11

[X] Just like all of that Pentagon CCTV footage that mysteriously disappeared on Sept. 11th, 2001. so did 7 oktober at the Gaza / Israel border

[X] Reuters is reporting that Israel ordered Gazans to flee to areas marked safe, then immediately bombed them. kortste atwoord The definition of evil

[X] This Jewish Man Lived in Gaza What He Saw Will SHOCK You | Reaction to Charlie Kirk PBD PODCAST

[X] Donderdag nacht: Amerika stopt met de financiering van Oekraïne de EU mag het overnemen [?]

[AndWeKnow] Dems klagen over de terugkomst van Trump, een aantal van ons zal met oranje kleding eindigen in guantanamo bay, het is het einde van de democratie Rumble op 17.45 min + de Q enveloppen scene op de begrafenis van Bush, ook al weer 5 jaar geleden !! en verder de afscherming van FBI en CIA van de Epstein vlucht gegevens 4 jaar na zijn dood. 4 JAAR !!
Media[X] 21 november: Trump Media Technology Group just filed a HISTORIC, and MASSIVE Defamation lawsuit against TWENTY media companies. – deze had ik totaal gemist. Niet onbelangrijk om wat hoop gevend nieuws te delen al zijn dit soort zaken voor de lange termijn, maar toch, er gebeurd wat en zeker niet onbelangrijk!!

[EM] Iedereen die het standpunt van Elon nog niet weet of begrijpt, kijken dan weet je aan welke kant van de lijn hij staat. het wordt met X erop of eronder strijd tegen de Deep State spelers (adverteerders)

[Michael Schellingberger] The so-called “Hate Speech” bill isn’t what it seems. It’s not a bill about protecting the Irish people from hate crimes. It’s a Trojan Horse designed to control the world’s Big Tech companies — X, Facebook, Google, and YouTube.

[Liz Crokin] BOOM! ELON MUSK DROVE A 9,500% SURGE IN PIZZAGATE CONTENT!

[X] Voor de mensen die nog steeds het idee hebben dat de EU zo geweldig is voor de economie.
(on)Gezondheid[X] vaccinatie status naar politieke voorkeur
1 FvD de meeste ongevaccineerden 85%
2 PVV 29%
3, ….

[X] Gewoon weer een dagje Londen. Deze man sloopt de geldlade uit een gokkast en de hele kroeg kijkt toe zonder iets te doen !! — Kijken wat hier gebeurd, die dief heeft vrij spel. Doet mij denken aan al die dokters die gewoon mensen mogen vermoorden met vaccinaties, iedereen kijkt toe en niemand roept die mensen ‘persoonlijk’ ter verantwoording. Miljoenen en miljoenen doden. Onbegrijpelijk !! —

[X] Meme; Nothing is organic under a chemtrail sky

[X] Nieuw Zeeland klokkenluider gearresteerd

[YT] Forum Inside met o.a. duidelijke uitleg zaak Marcel de Graaff over de EMA EU persconferentie die ion meedere landen ter wereld opgepakt is en nederland niet thuis geeft. DE overheden in de wereld hebben in feite het vaccin off-label toegepast want het was alleen voor kwetsbare mensen met onderliggende kwalen en niet goedgekeurd voor ht indammen van besmettingen (Wat voor mij nog steeds heel krom is daar over te praten als besmettingen niet kunnen plaatsvinden)

* GV Frankrijk; QR code komt terug in 2024 bij Olympische Spelen – ziekenhuizen voeren mondmaskers weer in hoorde ik

* Succesboeken: Eleanor McBean (1905-1989) was nog een kind toen de Spaanse griep van 1918 de wereld teisterde. Haar ouders hielpen destijds veel mensen die er slecht aan toe waren. Ze waren zelf ongevaccineerd, maar kregen nooit de Spaanse griep. Het bleef McBean in haar latere leven intrigeren waarom zo veel mensen die niet waren gevaccineerd geen griep kregen en mensen die wel gevaccineerd waren ziek werden. Na vele jaren onderzoek ontdekte ze onvoorstelbaar veel feiten waar het grote publiek niet van op de hoogte was, toen niet en nu nog steeds niet. Ze schreef het op in dit boek. Wij ontdekten dat de geschiedenis zich herhaalt. Boek, de giftige naald

[Geert] Nobelprijs voor geneeskunde voor misdaad tegen de mensheid.
Begin december 2023 zullen twee wetenschappers de Nobelprijs voor de Geneeskunde ontvangen voor hun ontdekkingen in de mRNA-technologie. Is deze Nobelprijs niet een klap in het gezicht van alle mensen en familieleden die blijvende schade hebben opgelopen of zelfs zijn overleden als gevolg van door de staat opgedrongen mRNA-vaccinaties? Opmerkelijk genoeg waarschuwde een van de toekomstige Nobelprijswinnaars in de geneeskunde al in 2018 voor mogelijke ernstige bijwerkingen van mRNA-vaccins.
Gedachtenvoer[Coen Vermeeren] kids destroyed for life… Grootste onrecht op onze planeet – Jongetje van 8 jaar doet verslag van kindermisbruik zijn hele leven in politie verhoor

[Bull] factsforum Is it just me or does it feel like we’re going through a portal right now? The last 4 months of my life have been f**kin insane, and I’ve heard the same from many others too Tests that force us to confront core ways we’re living Something old has to die to birth what’s new

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten